fbpx

Studieophold

Drømmer du om at læse en del af din uddannelse i udlandet (studieophold), kan Studysea hjælpe dig med at få drømmen opfyldt. Vi kan gratis vejlede dig og hjælpe dig med ansøgningen til et af de anerkendte universiteter vi samarbejder med i udlandet. Læs hvordan vi hjælper dig igennem hele forløbet.

Vi gør det nemt og overskueligt at komme på studieophold i udlandet!

study abroad udveksling studieophold
studieophold study-abroad udveksling foerste tanke afklaring

Første tanke – Afklaringsfasen

I afklaringsfasen kan vi informere og inspirere dig omkring dine mange studiemuligheder. Vi hjælper dig med at finde frem til fag, universitet og studiedestination som passer dig, din studieplan og din pengepung.

studieophold study-abroad udveksling ansøgning

Ansøgningsprocessen

Når du har fundet ud af hvor du vil hen at studere, hjælper vi dig igennem hele ansøgningsprocessen som omfatter optagelse ved det udenlandske universitet, forhåndsgodkendelse af fag og ansøgning om udlandsstipendium via din danske uddannelsesinstitution.

studieophold study-abroad udveksling pre-departure rejseforberedelse vejledning

Pre-departure – Rejseforberedelse

Når du er blevet optaget på det udenlandske universitet, skal du i gang med de praktiske forberedelser som visumansøgning, rejseplanlægning og boligsøgning. Vi vejleder dig igennem alle trinene og giver dig gode råd fra tidligere studerende så du er parat til dit udlandsophold.

studieophold study-abroad udveksling vejledning

Study abroad – Support efter ankomst

Når du er ankommet vil din primære kontakt være ved det universitet du læser på. Nye studerende går normalt igennem en orientering som skal hjælpe dig med at komme godt fra start. Via Studysea’s Facebook grupper har du mulighed for at møde andre danske studerende på din destination. Har du brug for hjælp under dit studieophold er du altid velkommen til at kontakte Studysea. Ellers skal du bare nyde det imens du kan – dit studieophold vil formentlig blive en god tid du vil huske tilbage på resten af livet.

studieophold study-abroad udveksling studysea alumne netværk

Alumne netværk – Når du kommer hjem

Når du har gennemført dit studieophold og kommer hjem igen med en masse oplevelser og erfaringer i baggagen, bliver du en del af Studysea Alumne Netværk. Vores alumne netværk består af tidligere studerende og praktikanter som har været rejst ud i verden via Studysea.

Finansiering af studieopholdet

Lær mere om dine muligheder for at finansiere dit studieophold via bl.a. statens udlandsstipendium og legater fra private fonde.