fbpx
mickey-kromann-jensen-studysea-2023-profil

Studysea blev stiftet i 2013 af Mickey Kromann-Jensen. Mickey har læst bachelor of science in business administration i USA.

Mickey Kromann-Jensen

Stifter og direktør

Hvad er Studysea?

Studysea Danmark er en dansk virksomhed som tilbyder gratis studievejledning til dig som gerne vil studere eller i praktik i udlandet. Vi kan hjælpe dig i forbindelse med arrangering af studie- og praktikophold, samt hel uddannelse ved universiteter og virksomheder i udlandet. Studysea er officiel repræsentant i Danmark for over 70 anerkendte udenlandske universiteter.

Studysea hjælper med at arrangere studier og praktik i udlandet.

Vi gør det nemt og overskueligt

At arrangere sit eget udlandsophold kan virke uoverskueligt hvis ikke man har prøvet det før. Udover at finde frem til den rigtige uddannelse, universitet og studiedestination, er der mange andre ting at tage stilling til såsom finansiering og budget, selve ansøgningen, visum, bolig, rejse, forsikring og meget mere. Selvom det er første gang du skal afsted, har mange andre studerende været igennem det samme før – inklusiv os her hos Studysea. Netop de erfaringer drager du gavn af når vi vejleder dig. Herudover har vi et indgående kendskab til lokalforhold, kulturen og de universiteter vi samarbejder med. Studysea gør forberedelses- og ansøgningsprocessen nem og overskuelig.

Sådan startede det

Studysea blev etableret af Mickey Kromann-Jensen med et ønske om at give danske studerende flere muligheder og bedre hjælp. Siden 2013 har vi rejst rundt i verden for at finde universiteter og virksomheder som er egnede til at modtage danske studerende. Vi har besøgt og evalueret universiteterne ud fra en række kriterier som kvalitet af undervisning, faciliteter, udbud af fag og uddannelser på engelsk, samt beliggenhed. I 2014 indgik vi samarbejdsaftaler med en række af de bedst egnede universiteter. Samarbejdet er blandt andet med til at lette ansøgningsprocessen for vores studerende. Vi tilføjer løbende nye universiteter og spændende studiedestinationer. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvorfor er vores hjælp gratis?

Hvordan kan vi tilbyde dig denne hjælp gratis?

Studier i udlandet

Læs i udlandet, på et college eller universitet.

Praktik i udlandet

Få erfaring via et praktikophold i udlandet.

Bliv en del af vores team