fbpx

Læs hel uddannelse i udlandet

Vil du læse en hel uddannelse i udlandet efter gymnasiet? F.eks. en bacheloruddannelse? Studysea er officiel repræsentant i Danmark for over 60 anerkendte udenlandske universiteter. Vi kan vejlede dig igennem dine mange muligheder og gratis hjælpe dig med ansøgningen.

Læs en hel uddannelse i udlandet efter gymnasiet

At læse sin uddannelse i udlandet er en investering i dig selv og din fremtid. Det er en mulighed for at få sig en international karriere og skille sig ud fra mængden. Vil du læse en hel uddannelse i udlandet efter gymnasiet, kan Studysea hjælpe dig med at søge ind på et af de mange anerkendte universiteter vi repræsenterer. I udlandet har du mange flere muligheder og sandsynligheden for at blive optaget på drømmeuddannelsen er stor, da optagelseskravene i mange tilfælde er mere lempelige end i Danmark.  Her giver vi dig et overblik over de universiteter du kan læse en hel uddannelse på efter gymnasiet.

Universiteterne

Australien

Canada

Cypern

England

Frankrig

Grækenland

Irland

Italien

Japan

Malaysia

New Zealand

Nordirland

  • Queens University Belfast

Skotland

Singapore

Spanien

Tyskland

UAE

USA

Vietnam

De mest populære universiteter

London South Bank University

london south bank university study abroad

Hawaii Pacific University

hawaii pacific university usa

Berkeley College

berkeley college studer i new york

University of Otago

university of otago new zealand

University of the Sunshine Coast

1 aar top up australien university sunshine coast

Macquarie University

macquarie university sydney study abroad

Bond University

bond university study abroad australien

Monash University

monash university melbourne study abroad udveksling
Find din uddannelse i vores søgedatabase

Vi hjælper dig gratis

Overvejer du at søge ind på et af de universiteter Studysea samarbejder med, kan vi vejlede dig om dine muligheder og hjælpe dig med ansøgningen. Vores hjælp er helt gratis og du betaler din studieafgift direkte til det udenlandske universitet.

Økonomi

Skal du læse en hel videregående uddannelse i udlandet har du mulighed for at søge SU. Uddannelsen skal være godkendt til SU. Udover SU, er der gode muligheder for at søge et scholarship (stipendium) fra det udenlandske universitet samt legater fra private fonde. Studysea kan sende dig en budgetskabelon som giver dig et overblik over de udgifter du kan forvente i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Vi kan ligeledes sende dig eksempler på gode legatansøgninger så du er godt på vej.

Få svar på alle spørgsmålene. Vores hjælp er 100% gratis og uforpligtende.