fbpx

Læs en master (kandidatuddannelse) i udlandet

Vil du læse en hel masteruddannelse (kandidat) i udlandet efter din bachelor eller professionsbachelor? Studysea er officiel repræsentant i Danmark for over 70 anerkendte udenlandske universiteter. Vi kan vejlede dig igennem dine mange muligheder og gratis hjælpe dig med ansøgningen. Når du læser en hel uddannelse på kandidatniveau i udlandet har du mulighed for at finansiere uddannelsen via statens udlandsstipendium.

Læs din kandidatuddannelse (master) i udlandet

Har du en bachelor- eller professionsbachelor fra Danmark, har du mulighed for at læse videre på en kandidatuddannelse i udlandet. En kandidat, kaldes i udlandet en master, og den tager typisk et til to år at gennemføre i udlandet, men kan også tage længere tid. Søger du ind på en master i udlandet, har du ofte mange flere muligheder end i Danmark. Du kan f.eks. vælge at specialisere dig yderligere ved at læse videre på en master inden for dit fagområde, men du kan også vælge en helt anden retning. Eksempelvis kan man med en læreruddannelse eller humanistisk bachelor, blandt andet læse videre på en Master in Business Administration eller Master in Information Technology. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser for dine muligheder i udlandet og Studysea er her for at guide dig igennem dem. Her giver vi dig et overblik over de universiteter du kan læse en hel masteruddannelse.

Gode grunde til at læse Master i udlandet

Du har mange flere muligheder end i Danmark. Specialisér dig yderligere inden for dit fag eller supplér med et helt nyt fagområde.

Du kan i visse tilfælde læse en master i udlandet på kun 1 år, så er du hurtigere ude på arbejdsmarkedet end i Danmark hvor en kandidat tager 2 år.

Du optjener i visse lande (f.eks. USA og Canada) retten til at arbejde i et eller flere år efter afsluttet uddannelse.

Mulighederne for at finansiere en master i uddannelse er fantastiske (f.eks. via statens udlandsstipendie, SU, legater og scholarships).

Både en bacheloruddannelse og en professionsbacheloruddannelse (fx læreruddannelsen) kan give dig adgang til mange forskellige masteruddannelser i udlandet.

Når du læser en master i udlandet får du opbygget en stærkt internationalt netværk som kan gavne dig når du vil søge job.

Et udlandsophold i sig selv er en fantastisk oplevelse. Rejs, mød nye venner, få kulturforståelse og lær at stå på egne ben i et nyt land.

Få inspiration fra danskere som har læst master i udlandet

Universiteterne

Australien

Canada

Cypern

England

Frankrig

Grækenland

Irland

Italien

Malaysia

Nordirland

  • Queen’s University Belfast

New Zealand

Skotland

Singapore

Spanien

Tyskland

UAE

USA

Vietnam

Fremhævede universiteter

Hawaii Pacific University

hawaii pacific university usa

University of Otago

university of otago new zealand

London South Bank University

london south bank university study abroad

University of the Sunshine Coast

1 aar top up australien university sunshine coast

Bond University

bond university study abroad australien

Macquarie University

macquarie university sydney study abroad
Find din uddannelse i vores søgedatabase.

Populære masteruddannelser i udlandet

london south bank university study abroad

London South Bank University (England)

MSc Psychology

MSc Applied Artificial Intelligence

MSc Data Science

MSc International Business Management

MSc Construction Project Management

MSc International Finance

MSc International Marketing

MSc Civil Engineering

hawaii pacific university usa

Hawaii Pacific University (USA)

Master of Arts in Strategic Communication

Master of Business Administration (MBA)

Master of Arts in Sustainability

Master of Science in Marine Science

Master of Arts in Organization Development and Change

Master of Science in Business Analytics and Information Security

Master of Arts in Diplomacy and Military Studies

Master of Science in Criminology

Master of Education (M.Ed.)

Vi hjælper dig gratis

Overvejer du at søge ind på et af de universiteter Studysea samarbejder med, kan vi vejlede dig om dine muligheder og hjælpe dig med ansøgningen. Vores hjælp er helt gratis og du betaler din studieafgift direkte til det udenlandske universitet. Vi hjælper dig ikke kun med ansøgning og optagelse, men også alt det praktiske efter optagelse som f.eks. visum, forsikring, bolig, SU, legater og meget mere.

Økonomi

Skal du læse en hel uddannelse i udlandet på kandidatniveau har du mulighed for at få både SU og udlandsstipendium. Uddannelsen skal være godkendt til SU og du skal være berettiget til SU. Du kan supplere med SU-lån samt udlandsstudielån hvis studieafgiften er højere end det du får i udlandsstipendium. Herudover, er der gode muligheder for at søge et scholarship (stipendium) fra det udenlandske universitet samt legater fra private fonde. Studysea kan sende dig en budgetskabelon som giver dig et overblik over de udgifter du kan forvente i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Vi kan ligeledes sende dig eksempler på gode legatansøgninger så du er godt på vej.

Få svar på alle spørgsmålene. Vores hjælp er 100% gratis og uforpligtende.