Studier i udlandet

Når du skal arrangere et studieophold i udlandet, kan der dukke mange spørgsmål op. Studysea er her for at hjælpe dig med at gøre det nemt og overskueligt, uanset om du vil på et kortere studieophold eller læse hele din uddannelse i udlandet. Vores hjælp er gratis.

Få svar på de mange spørgsmål

  • Hvordan søger jeg ind på et universitet i udlandet?
  • Hvad kan jeg studere i udlandet?
  • Kan jeg få SU med til studier i udlandet?
  • Hvad koster det at studere i udlandet?
  • Hvordan kan jeg få legater til studier i udlandet?
  • Hvilke lande kan jeg studere i?
  • Og meget andet. Studysea har hjulpet mange andre ud i verden, og vi kan sikkert også hjælpe dig.
Se fordelene ved at søge studier via Studysea
studier i udlandet gratis studievejledning

Få gratis studievejledning

Studysea tilbyder gratis studievejledning til dig som ønsker at studere i udlandet. Vi samarbejder med over 50 anerkendte universiteter i 17 forskellige lande inkl. Australien, Canada, England, Spanien, New Zealand, USA, Vietnam og mange andre. Kontakt os eller book et vejledningsmøde for at finde ud af dine studiemuligheder.

studier i udlandet hvor kan du studere

Hvor kan jeg studere?

Læs om de spændende studielande vi kan hjælpe dig til. Oplev livet som studerende i de traditionelle studielande som Australien, England og USA eller læs i mere eksotiske omgivelser i vækstlande som Sydkorea, Thailand og Vietnam. Studysea kan hjælpe dig til 17 lande fordelt på 5 kontinenter.

studier i udlandet universiteter

Universiteterne

Vil du læse på et af verdens højest rangerede universiteter eller studere i en af verdens fedeste studiebyer? Studysea kan hjælpe dig med ansøgningen til over 50 anerkendte universiter.

studier i udlandet hvad kan jeg studere

Hvad kan jeg studere?

Vil du studere business, psykologi eller medievidenskab? Vores samarbejdsuniversiteter udbyder mange spændende uddannelser og fag. Se hvilke uddannelser og fagområder du kan læse hvor.

studier i udlandet events

Mød Studysea i din by

Studysea rejser regelmæssigt rundt i landets største studiebyer. Deltag i et af vores inspirerende infomøder eller mød de udenlandske universiteter når vi afholder events i din by.

Flere spørgsmål? Få hjælp og vejledning fra Studysea.