fbpx

Oplev Kuala Lumpur

Oplev Malaysia fra dets største og mest livlige by Kuala Lumpur. Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og har en af Asiens smukkeste skylines. Er du til civiliseret storby, shopping, restauranter, natteliv og multikulturelle omgivelser er Kuala Lumpur det helt rette valg. Byen har desuden nogle af Sydøstasiens bedste universiteter som tiltrækker internationale studerende fra især Mellemøsten, Kina og Sydøstasien. Med to hovedlufthavne og adskillige lavprisluftfartsselskaber kan du flyve billigt til resten af regionen.Kuala Lumpur har en befolkning på 1,6 millioner, men mere end 5 millioner mennesker bor i storby- og forstadsområdet. Byen kendes på de to tvillingetårne “Petronas Towers” som udover operahus og shoppingcenter, også huser en af verdens største virksomheder Petronas (olie- og gasgigant). Kuala Lumpur blev i 2013 kåret af CNN som værende verdens fjerde bedste shopping city.Du kan læse mere om Malaysia her.