fbpx

Du kan stadig nå det!

Fik du ikke sikret dig en udvekslingsplads til efteråret eller har du først nu fået lyst til at tage afsted? Fortvivl ikke. Selvom ansøgningsfristen for at søge om udveksling er passeret, har du stadig tid til at søge ind på de udenlandske universiteter hvis du vil på selvarrangeret studieophold. Og husk at selvom det er “selvarrangeret” er du ikke alene, Studysea er her til at hjælpe dig under hele forløbet. Send en email til vores studievejledere på info@studysea.dk og hør mere om dine muligheder for at komme afsted til sommer eller efteråret.

Ansøgningsfrister

Monash University Malaysia: 1. april (studiestart 20. juli)

HELP University: 1. maj (studiestart 25. august)

Curtin Singapore: 16. juni (studiestart 14. juli) eller 13. oktober (studiestart 10. november)

Webster University: 1. august (studiestart 25. august)