fbpx

Kom du ikke ind på studiet, så prøv lykken i udlandet

vancouver island university

Kom du ikke ind på studiet, så prøv lykken i udlandet

I dag er knald eller fald for rigtig mange unge som har søgt ind på videregående uddannelser i Danmark. Antallet af ansøgere er større end nogensinde og det har ligeledes hævet karakterkravene på nogle af de mest populære uddannelser. 25% af alle ansøgere er hverken blevet optaget på deres førsteprioritet eller nogle af de andre uddannelser de har søgt ind på.

 

Er du en af de uheldige?

Er du en af de uheldige som ikke er blevet optaget, kan Studysea hjælpe dig med at vende dit uheld til held. Via vores partneruniversiteter i udlandet, har du mulighed for stadig at komme ind på drømmestudiet – også selv om eksamensbeviset ikke er fyldt med 12-taller. Faktisk bliver over 90% af alle vores ansøgere optaget på deres førsteprioritet.

Start til foråret

De fleste af vores partneruniversiteter har studiestart flere gange om året. Vil du starte til foråret, har du stadig tid til at søge ind. Vi anbefaler dig at kontakte os så tidligt som muligt så vi kan hjælpe dig godt igennem forløbet. Vi guider dig igennem ansøgningsforløbet og kan besvare alle de spørgsmål du har omkring studier, studielandet, boligforhold, finansieringsmuligheder og meget mere. Studysea’s studievejledning er selvfølgelig helt gratis for dig som studerende.

Finansiering af studier i udlandet

Søger du uddannelse i udlandet har du forskellige muligheder for at finansiere dine studier. Størstedelen af de studerende som søger ind via Studysea får legater fra private fonde i Danmark. Derudover har vi også rigtig mange som tildeles stipendier (scholarships) fra vores partneruniversiteter. I år har vi f.eks. haft studerende som har fået fuldt sportslegat eller op til 60% akademiske stipendier på nogle af verdens bedste universiteter. Når du læser i udlandet har du også mulighed for at søge om SU og SU-lån. Studerende som søger ind på en hel masteruddannelse (kandidat) i udlandet kan endvidere søge om udlandsstipendium som helt eller delvist kan dække studieafgiften. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Kontakt Studysea i dag

Er du interesseret i at vide mere om dine studiemuligheder i udlandet, så ring til Studysea på tlf. 69137023 eller skriv til info@studysea.dk. Vi rejser regelmæssigt rundt i Danmarks største byer og du har mulighed for at sætte et uforpligtende møde op.

Husk at du også kan følge os og blive inspireret på de sociale medier:

Facebook – Instagram – Youtube – Twitter – Linkedin

Tags: