fbpx

Studer i New York City på Berkeley College

berkeley college studer i new york

Studer i New York City på Berkeley College

Studer i New York som er en af verdens mest populære studiebyer. Nu giver Studysea dig muligheden for at opleve New York City imens du følger studier på Berkeley College midt på Manhattan.

 

Selvom Berkeley College er et af vores nyeste partneruniversiteter i USA er det hurtigt blevet et af vores mest populære når studerende sender forespørgsler til os.

Berkeley College er allerede en af USA’s mest populære for norske og svenske studerende

Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe danske studerende ind på Berkeley College. Vi har store forventninger og det er ikke helt uden grund. Berkeley College er allerede den mest populære uddannelsesinstitution for norske studerende og den tredje mest populære for svenske studerende når studielandet hedder USA. Det er der en god forklaring på.

Berkeley College har campus midt på Manhattan

Berkeley College har adskillige campusser i og omkring New York og New Jersey. Et af de mest populære campusser er NYC Midtown som ligger centralt på Manhattan tæt på Grand Central Station. Når du studerer på Berkeley befinder du dig i et af verdens brændpunkter og USA’s største by. Wall Street, Central Park, SoHo, Chinatown, Frihedsgudinden, luksusbutikkerne på Fifth Avenue og USA’s højeste bygning, One World Trade Center, er blot nogle af de ting du kan opleve.

Læs en hel bacheloruddannelse

Læser du på Berkeley College har du ikke blot New York som dit klasseværelse. Berkeley College’s popularitet skyldes også de mange spændende og unikke uddannelser som tiltrækker studerende fra hele verden.

Fashion Merchandising and Management

Læs, for eksempel, Bachelor of Business Administration Fashion Merchandising and Management, som forbereder dig til en karriere i modebranchen med kompetencer inden for både det kreative og forretningsmæssige.

International Business

Studerer du til Bachelor of Business Administration International Business opnår du en stærk forståelse for international handel, marketing, økonomi og management.

National Security

Med Bachelor of Science National Security kan du specialisere dig inden for Homeland Security eller Cyber Security. Uddannelsen klæder dig på til at håndtere truslerne i det moderne samfund.

Tag på udveksling i New York og følg spændende og unikke fag

Glade studerende USA study arboad fantastisk fællesskab

Vil du blot på et kortere studieophold i New York har du også mulighed for det, uanset om det er et led i din danske uddannelse eller et fritstående ophold under dit sabbatår. På Berkeley College har du selv mulighed for at sammensætte dit program med spændende fag som f.eks. Introduction to Emergency Management, Terrorism, Forensic Science, International Trade Policies and Practices, Mathematics with Business Applications, Digital and Social Media Strategy, Fashion Product Knowledge og meget mere.

Fokus på dig og dine karrieremål

Berkeley College er en privat karriere-orienteret uddannelsesinstitution hvor fokus er på dig som studerende. Moderne faciliteter, praktisk-orienteret undervisning og undervisere som ikke blot har teoretisk erfaring, men som også selv har relevant erhvervserfaring giver dig de bedste rammer. Holdstørrelserne er små, hvilket giver dig et interaktivt undervisningsmiljø hvor du lærer både undervisere og medstuderende at kende. Læser du en hel uddannelse på Berkeley College kan du benytte dig af gratis karrierevejledning resten af dit liv samt Berkeley’s globale alumni netværk.

Studiestart flere gange om året

Lyder Berkeley College som noget for dig, så kontakt Studysea i dag og få hjælp til ansøgningen. Som officiel repræsentant i Danmark for Berkeley College kan vi gratis vejlede dig omkring dine studiemuligheder samt hjælpe dig med ansøgningen. Berkeley College har studiestart fire gange om året: Januar, april, juli og september.