fbpx

Studier på California State University Monterey Bay

Studier på California State University Monterey Bay

Følg studier på California State University Monterey Bay. Studysea er nu officiel repræsentant for California State University Monterey Bay og vi glæder os til at hjælpe danske studerende afsted til dette fantastiske universitet.

Monterey Bay ligger i Californien på den amerikanske vestkyst ca. to timers kørsel syd for San Francisco eller en time fra San Jose. I den sydlige ende af bugten ligger California State University Monterey Bay på en tidligere militærbase som er blevet renoveret og moderniseret. Det naturskønne område er kendt for økologisk landbrug, kultur og kunst og den smukke kyststrækning ud til Stillehavet som bl.a. besøges af hvaler, sæler og delfiner. Er du golfentusiast finder du den verdensberømte Pebble Beach golfresort blot få kilometer fra Monterey.

Et study abroad venligt universitet for danske studerende

California State University Monterey Bay er perfekt til dig som overvejer at læse et semester i udlandet som et led i din danske uddannelse. Som et af meget få offentlige amerikanske universiteter giver universitetet dig mulighed for at registrere dig i fag før du ankommer. På den måde undgår du at de fag du har fået forhåndsgodkendt hjemmefra ikke er tilgængelige. Universitetet har allerede den laveste studieafgift i California State University systemet, men har yderligere nedsat studieafgiften på sit study abroad program, som p.t. koster 5.200 dollars for et semester. Det er under halvdelen af hvad mange andre amerikanske universiteter koster. Med finansiering via statens udlandsstipendium ser det altså ganske fornuftigt ud fra et økonomisk synspunkt. Danske studerende som søger ind på California State University Monterey Bay kan endvidere fritages for at tage en engelsk sprogtest.

godt studiemiljø USA studér i udlandet californien

Stort udbud af fag og uddannelser

På California State University Monterey Bay udbydes 24 bacheloruddannelser og 8 masteruddannelser (kandidatuddannelser). Uddannelserne er fordelt på seks fakulteter og nogle af de mest populære uddannelser og fagområder er Business Administration, Psychology, Marine Science,  Biology, Kinesiology og Sustainable Hospitality Management. Du kan se alle universitetets uddannelser her.

Et fremragende studiemiljø og en amerikansk oplevelse

Den amerikanske oplevelse igennem studyseas study abroad program

Med 6.500 studerende er California State University Monterey Bay et af de mindre campusser i California State University systemet. Det betyder også at holdstørrelserne er mindre og at undervisere hare mere fokus på dig som studerende. Ca. 5% af de studerende er internationale og derfor kan du forvente en rigtig amerikansk college oplevelse. Undervisningen er praktisk orienteret med fokus på at forberede studerende til ansættelse efter afsluttet uddannelse. Internationale studerende er garanteret indkvartering i studieboligerne på campus. Der er dagligt events på campus som f.eks. koncerter, sportsbegivenheder, gæsteforelæsninger, ekskursioner og meget mere. Herudover er der masser af studieorganisationer og klubber som du kan blive medlem af.

Få hjælp til ansøgningen eller svar på dine spørgsmål

Vil du vide mere om dine muligheder for at læse et semester eller en hel uddannelse på California State University Monterey Bay så kontakt Studysea for en gratis og uforpligtende konsultation. Studysea er officiel repræsentant i Danmark for California State University Monterey Bay og kan dermed vejlede dig professionelt og helt gratis om dine studiemuligheder.