fbpx

Kandidat i udlandet: Læs på et af Australiens bedste universiteter i en af verdens bedste studiebyer

Kandidat i udlandet: Læs på et af Australiens bedste universiteter i en af verdens bedste studiebyer

Monash University er ikke blot et af Australiens bedste universiteter, det er også et af verdens bedste og rangerer konstant i verdens top 100. Herudover ligger det i en af verdens bedste studiebyer, Melbourne, som også er udnævnt til at være verdens “most liveable city”. Her får du information om udvalgte masteruddannelser (tilsvarende kandidat) på Monash University.

 

Master of Data Science

Hvad er det mest sexede job i det 21. århundrede? Ifølge Harvard Business Review er det data scientist. Et job dedikeret til at strukturere store mængder af formløs data. På Monash kan du søge ind på en Master of Data Science uanset om din bachelor er i IT, business eller noget helt tredje. Det forventes i 2018 at vi har indsamlet flere bytes af data end der er stjerner i universet. For at gøre data til brugbar viden skal den struktureres og det lærer du på denne masteruddannelse som du kan læse mere om her.

Studiestart: Februar eller juli Uddannelsens længde: 1 til 2 år afhængig af studieretningen på din bachelor Optagelse: En bachelor i hvilken som helst disciplin Finansiering: Mulighed for at søge udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten

Master of International Development Practice

Vil du være med til at skabe velvære for millioner af mennesker i verden? Masteruddannelsen i International Development Practice klæder dig på til at tackle de politiske, økonomiske, kulturelle og miljømæssige udfordringer som fører til fattigdom, epidemier, ustabil regeringsførelse, ulighed og miljømæssige belastninger. Uddannelsen er tværfaglig og er oplagt til dig som søger en international karriere inden for f.eks. menneskerettighedsorganisationer, hjælpeorganisationer, NGO’er eller institutioner som FN og Verdensbanken. Du kan skræddersy uddannelsen til dine interesser og karriereønsker. Som en del af studiet, kan du erhverve praktisk erfaring gennem feltarbejde og praktikmuligheder i udviklingslande som Sydafrika, Vietnam, Thailand, Indien, Indonesien og Fiji. Læs mere om Master of International Development Practice.

Studiestart: Februar eller juli Uddannelsens længde: 1 til 2 år afhængig af studieretningen på din bachelor Optagelse: En bachelor i hvilken som helst disciplin Finansiering: Udlandsstipendium på kr. 44.900 om året samt udlandsstudielån fra staten

 

Master of International Business

Vil du skabe en karriere i international virksomhedsledelse, diplomati eller politik? Master of International Business giver dig mulighed for enten at specialisere dig i International Business eller Diplomacy and Trade. Under uddannelsen udvikler du dine færdigheder inden for kommunikation og forhandlingsteknikker på tværs af kulturer. Du vil være i stand til at lave avancerede analyser af virksomheders internationalisering, international handel og koncernstrategi. Masteruddannelsen i International Business er udbudt af Monash Business School som er den eneste i Australiens prestigefyldte Group of Eight som har opnået Triple Crown akkreditering (AACSB, Equis og AMBA). Stræber du efter en karriere på chefgangen i en multinational koncern er Monash et godt valg. Ifølge New York Times foretrækker ledere fra verdens førende virksomheder at hyre kandidater fra Monash University. Læs om masteruddannelsen i International Business.

Studiestart: Februar eller juli Uddannelsens længde: Normalt 2 år Optagelse: En bachelor, ingen specific studieretning Finansiering: Mulighed for at søge udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten

Master of Actuarial Studies

Uddanner du dig til aktuar kan du være sikker på en gylden fremtid. På masteruddannelsen i Actuarial Studies på Monash University lærer du på højt niveau om statistik, økonometri, finansiering, økonomi og matematik. På dansk hedder lignende uddannelse forsikringsmatematik og du skal være skarp og glad for tal, hvis du søger ind på denne uddannelse. Gennemfører du den, har du gode karrieremuligheder og kan arbejde med risikostyring eller som aktuar i f.eks. et forsikringsselskab, bank eller konsulentvirksomhed. Læs om masteruddannelsen i Actuarial Studies. Læs også Berlingske’s artikel: Her er vejen til den højeste løn.

Studiestart: Februar eller juli Uddannelsens længde: Normalt 2 år Optagelse: En bachelor i en teknisk, videnskabelig eller matematisk disciplin Finansiering: Mulighed for at søge udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten

Vil du vide mere?

Ovenstående er kun et lille udsnit af kandidatuddannelserne på Monash University. Er du interesseret i mere information om uddannelserne på Monash og vil du informeres når universitetets repræsentant besøger Danmark, så kontakt Studysea.

Overvejer du at søge ind, hjælper Studysea dig gratis igennem vejlednings- og ansøgningsforløbet og besvarer alle de spørgsmål du måtte have. Vi er officiel repræsentant i Danmark for Monash University. Ønsker du at tale med vores danske studerende på Monash University, kan vi sætte dig i kontakt. Kontakt os for mere information eller for at booke en gratis studievejledning.