fbpx

Vi har stadig ledige praktikpladser i Vietnam

Vi har stadig ledige praktikpladser i Vietnam

Har du endnu ikke fundet en praktikplads til efterårssemestret? Er du frisk på en anderledes oplevelse og interesseret i at få erfaring fra et vækstland? Så kan Studysea hjælpe dig. Vi har stadig mange spændende praktikpladser ledige i Vietnam ved danske og internationale virksomheder.

Er du studerende på en videregående uddannelse, hvor meritgivende praktik kan indgå i din uddannelse, har du mulighed for at søge praktik via Studysea’s populære praktikprogram i Vietnam. Vi formidler praktik for danske og internationale selskaber som alle ligger, i og omkring, Vietnams største by – Ho Chi Minh City (også kendt som Saigon).

Ta’ del i Vietnams rivende udvikling

Vietnam er inde i en rivende udvikling og det betyder at der er rigtig gode karrieremuligheder for dig som får erfaring fra landet og kendskab til kulturen. Mulighederne vil være der, uanset om du satser på en international karriere i Vietnam, Danmark eller resten af verden. Danmarks Vietnam vækstmarkedsstrategi og frihandelsaftalen mellem EU og Vietnam er med til at engage og inkludere Vietnam på det globale marked. Søger du en international karriere, giver det strategisk god mening at kickstarte din karriere med praktik i Vietnam.

Lave priser, fantastiske oplevelser og tryghed

Udover at være et godt strategisk valg, så er Vietnam også blevet en populær destination, da landet byder på fantastiske muligheder. De lave leveomkostninger, betyder at man som studerende, på en dansk SU, kan leve rigtig godt og til dels ret luksuriøst. Vietnam i sig selv byder på spændende kulturer, venlige lokale, fantastisk mad og smukke landskaber som Halong-bugten og Sapa som bare skal opleves. Når du rejser ud via Studysea har du samtidig adgang til et socialt netværk bestående af andre praktikanter fra Danmark og udlandsdanskere som arbejder fast i Vietnam. Du kan læse meget mere om vores praktikpakke her.

Søg ind i dag – start efter sommerferien

Vi får hele tiden nye praktikpladser ind og mange af dem når vi slet ikke at slå op. Så selvom du kan finde nogle af de ledige pladser her, anbefaler vi at du kontakter os hvis du har et bestemt ønske til drømmepraktikpladsen. Søger du ind i dag kan vi stadig nå at hjælpe dig med at finde en praktikplads til efterårssemestret. Vil du først afsted til forårssemestret 2017, så kan du også med fordel allerede begynde at kontakte os nu. Er du fast besluttet på at søge, finder du ansøgningsvejledning og link til ansøgningsskemaet her.

Praktik i Australien

Vil du hellere i praktik i Australien, kan vi også stadig nå at hjælpe dig her til. Da ansøgningsprocessen er længere, skal du skynde dig at søge. Læs mere om vores praktiktilbud i Australien.