fbpx

Studér i San Diego på California State University San Marcos

studer i san diego cal state san marcos

Studér i San Diego på California State University San Marcos

San Diego er en af de mest populære studiebyer i USA for danske studerende som tager på study-abroad ophold. Læs hvorfor og hør mere om fordelene ved at læse på vores samarbejdsuniversitet – California State University San Marcos.

 

Varmt vejr året rundt, pulserende storby og smukke sandstrande er blot nogle af grundene til at danske studerende flokkes til den syd-californiske storby når der vælges study-abroad destination. San Diego State University og University of California, San Diego er nok de mest populære universiteter, men California State University, San Marcos har nogle ganske klare fordele for studerende som tager på study abroad ophold. Vi uddyber nogle af dem her:

En amerikansk oplevelse

Cal State San Marcos er en del af California State University-systemet som er det største offentlige universitetssystem i USA. San Marcos campusset har dog kun 14.000 studerende hvoraf ca. 500 er internationale studerende. Hvad betyder det? Det betyder at du læser på et mindre campus, som drager fordel af de ressourcer som det store CSU-system tilbyder. Den relative lille andel af internationale studerende, betyder at du har større mulighed for at integrere dig med de lokale studerende og dermed bedre muligheder for at forbedre dit engelsk og din kulturforståelse. Kort fortalt så får du en rigtig amerikansk oplevelse og du kan som international studerende forvente en varm modtagelse og en masse opmærksomhed og interesse fra dine medstuderende og personalet, da universitetet ikke er overbefolket med internationale studerende.

En smuk beliggenhed tæt på storbyen

Cal State San Marcos campusset er bare lækkert! Det moderne, og teknologisk-avancerede campus, ligger i San Marcos i North San Diego County og har en fantastisk udsigt ud over byen. Du er omgivet af smuk natur og er kun 30 minutters kørsel fra det pulserende storbyliv som San Diego tilbyder. Stranden er blot 15 minutter fra campus og vil du til Los Angeles skal du blot køre 1,5 time mod nord for at nå USA’s andenstørste by. Som studerende på Cal State San Marcos får du altså både smuk natur og strand, samtidig med at du er tæt på San Diego.

Bedst til prisen

En af de helt store fordele ved Cal State San Marcos er prisen. Universitetet har nemlig den laveste studieafgift på study abroad blandt San Diego universiteterne. Et semester i 2017 koster 5.800 dollars, hvilket desuden gør universitetet til det næst-billigste study abroad universitet blandt Studysea’s samarbejdsuniversiteter. Læser du f.eks. en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse som biologi, bioteknologi, kemi eller IT, kan du altså få hele studieafgiften dækket af udlandsstipendium så du ikke skal hive en krone op ad lommen. Læs mere om udlandsstipendieordningen under finansiering ved studieophold og finansiering af hel uddannelse.

Hvad kan jeg læse?

På Cal State San Marcos, kan vi hjælpe dig med ansøgningen til både study abroad ophold, men også til hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Du kan tage på et meritgivende studieophold (typisk 1-2 semestre) som en del af din danske uddannelse, eller du kan tage et sabbatår efter gymnasiet hvor du selv sammensætter dit studieprogram. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser. De mest populære uddannelser er business, psychology, crimonology, biological sciences og kinesiology.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ønsker at søge ind, kan du kontakte Studysea som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. Vores vejledning er naturligvis gratis og studerende som søger ind via Studysea sparer ansøgningsgebyret som normalt er 150 dollars.