fbpx

Emma anbefaler studieophold på California State University Monterey Bay

studieophold californien udveksling ruc

Emma anbefaler studieophold på California State University Monterey Bay

Vil du på studieophold i Californien, er California State University Monterey Bay, værd at overveje. I hvert fald hvis du spørger Emma Havblik, som skiftede RUC ud med et semester i naturskønne omgivelser i Monterey.
Studysea har hjulpet studerende på studieophold i udlandet siden 2014. Det er dejligt at være med til at opfylde drømme, men vi må da indrømme at vi godt en gang imellem kan blive en smule misundelige, når vi nu ikke selv får lov til også at udleve drømmene! Netop derfor er det super dejligt når dem vi hjælper, bekræfter os i at vi gør en forskel. Nedenstående anbefaling har vi fået fra Emma Holm Havblik, som til dagligt læser humanistisk bachelor på RUC og nu er hjemvendt fra et studieophold på California State University Monterey Bay.
”den bedste beslutning jeg har taget for mig selv” 
Vejen til mit udlandsophold i Californien har været besværlig og krævet meget tid, havde det ikke været for Studysea var jeg aldrig kommet afsted. Men takket være Mickey og Mimi, har jeg fået en oplevelse jeg sent vil glemme. Selvom det kan være en tidskrævende proces, vil jeg råde alle til ikke at give op, for dette semester er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv.
venner fra hele verden study abroad 
Jeg har fået venner fra hele verden, jeg har rejst Californien tynd og nydt 20 grader i november måned. Det fællesskab der er på Campus er helt unikt, det er ikke et stort universitet og det gør netop det hele mere intimt og at man kommer tættere på hinanden.

 

  ”jeg føler mig yderst taknemmelig for hvor jeg er bosat”

 

Monterey Bay er en hyggelig havneby og elsker man havet som jeg selv, er man ikke langt fra enestående strande, som heldigvis ikke er proppet med mennesker. Byen ligger tæt på den fantastiske storby San Francisco og tæt på ligger en farverig surferby kaldet Santa Cruz, som helt bestemt også er et, eller flere besøg værd!  Santa Barbara, Los Angeles, Yosemite og mange andre ”must sees” ligger heller ikke langt fra Monterey, så jeg føler mig yderst taknemmelig for hvor jeg er bosat.
 
På CSUMB er der klasser med omkring 20/30 elever, som gør at underviserne og eleverne ved hvem man er, hvilket igen gør oplevelsen mere intens. Det er enormt spændende at studere i et andet land og lære om andre kulturer. Personligt foretrækker jeg læringsformen her, hvor jeg har været en del af undervisningen og ikke blot modtaget den med 100 andre studerende.

”Er den gyldne stat det man har i tankerne, men guld ikke er det man har mest af, vil jeg til hver en tid anbefale CSUMB”

 

Alt i alt vil jeg opfordre alle til at tage et semester, eller flere, i udlandet, det er en investering man ikke vil undvære. Uanset hvilket land man drømmer om eller havner i, så er jeg sikker på at det vil være en oplevelse for livet og hele besværet værd. Er den gyldne stat det man har i tankerne, men guld ikke er det man har mest af, vil jeg til hver en tid anbefale CSUMB, som er en oplagt mulighed hvis man ikke ønsker at bruge alt for meget guld. Ligeledes vil jeg opfordre til at arrangere et udlandsophold med Studysea, de er nemlig, ligesom CSUMB, små, – og det gør at de har mere tid til hver enkelt studerende og de vil gøre ALT for at alle får den bedste oplevelse!
Tusind tak Emma for de pæne ord! Vi ønsker dig held og lykke med dit videre studie og håber vi får lov at hjælpe dig ud på nye eventyrer under kandidaten.

Må vi opfylde dine drømme?

Føler du dig inspireret af Emmas oplevelser og er du klar til at springe ud i det, men ønsker hjælp på vejen, så kan Studysea gratis vejlede dig og hjælpe dig med ansøgningen til California State University Monterey Bay eller et af vores mange andre anerkendte universiteter. Kontakt os i dag eller book et vejledningsmøde.