fbpx

Her kan du stadig nå at søge ind

Vil du på studieophold i udlandet i 2017, så er det ikke for sent. Flere af vores samarbejdsuniversiteter i udlandet har stadig ledige studiepladser. Hawaii, Californien, New York, London og Bangkok er blot nogle af de steder du stadig kan nå at søge til via Studysea.

 

Måske fik du ikke en udvekslingsplads via din egen uddannelsesinstitution, måske har du først nu fundet ud af at du gerne vil afsted, måske afslutter du gymnasiet og vil afsted på et sabbatår hvor du læser enkeltfag på et universitet i udlandet. Uanset hvad din begrundelse er, så kan Studysea hjælpe dig med at få drømmen om et udlandsophold opfyldt. En række af vores samarbejdsuniversiteter modtager stadig ansøgninger. Se listen længere nede i artiklen.

Fordele ved at rejse på studieophold via Studysea

  • Du har mulighed for at finansiere studieafgiften via statens udlandsstipendium når du rejser på et meritgivende studieophold
  • Du kan læse på nogle af verdens bedste universiteter
  • Du kan studere i nogle af verdens mest populære destinationer
  • 99% af vores study abroad ansøgere optages
  • Der er normalt ingen begrænsning på antallet af studiepladser (opfylder du adgangskriterierne kan du forvente at blive optaget)
  • Du kan rejse afsted med en ven eller i en gruppe
  • Studysea vejleder dig gratis igennem hele ansøgningsforløbet
  • Du har mulighed for at sammensætte dit eget studieprogram med de fag der interesserer dig

 

USA

Selvom mange amerikanske universiteter har løbende optagelse, anbefaler vi dig at søge mindst 3 måneder før studiestart da du også skal have tid til at søge visum. De fleste amerikanske universiteter har studiestart i slutningen af august eller starten af september.

Australien

 

Asien

 

Øvrige