fbpx

1-årig top-up bachelor i Australien på USC

1-årig top-up bachelor i Australien på USC

Er du handels-, markedsførings- eller serviceøkonom, kan du nu læse en top-up bachelor i Australien på blot et akademisk år. Læs om Studysea’s nye aftale med University of the Sunshine Coast.

Da mulighederne i Danmark for at læse videre på universitetet efter en erhvervsakademiuddannelse er begrænsede, har mange efterspurgt top-up bacheloruddannelser i udlandet. Det er derfor med stor glæde at StudySsea nu kan tilbyde 1-årige top-up bachelorer (bacheloroverbygning) til bl.a. handelsøkonomer, markedsføringsøkonomer og serviceøkonomer. Det er i samarbejde med vores mest populære universitet i Australien – University of the Sunshine Coast – at vi har indgået disse attraktive aftaler som giver danske erhvervsakademistuderende merit.

Hvilke top-up bachelorer kan jeg læse?

I tabellen forneden kan du se de erhvervsakademiuddannelser (AK) og hvilke bacheloruddannelser på University of the Sunshine Coast (USC) som der er lavet meritaftaler for. Optages du via meritaftalerne får du to års merit. Det betyder at du blot har to semestre tilbage at læse på USC for at opnå en bachelorgrad. Starter du i februar kan du altså blot ni måneder senere stå med bachelorhuen på.

 

Tabel – 1 årig top-up bachelor

Hvordan søger jeg ind?

Som officiel repræsentant i Danmark kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen til USC og vejlede dig igennem hele forløbet. Vores hjælp er naturligvis gratis, så kontakt Studysea idag. For at blive optaget via meritaftalerne, skal du udover at have gennemført en af ovennævnte erhvervsakademiuddannelser også opfylde følgende adgangskrav:

 • Engelskkrav: 7 i karakter i engelsk A eller 9 i engelsk B fra din gymnasiale uddannelse på den nye skala (alternativt tages en sprogtest)
 • Ansøgningsfrist: Der er ingen officiel ansøgningsfrist, men vi anbefaler at du søger mindst 3 måneder før studiestart
 • Dokumenter: Kontakt Studysea for specificering samt verificering af eksamenspapirer

 

Hvad koster det?

Studieafgiften på USC er i skrivende stund fra 10.300 til 10.600 australske dollars pr. semester for ovennævnte uddannelser. Der kan søges om SU og SU lån, men ikke udlandsstipendium fra staten. Du kan også søge legater fra private fonde. Læs mere om legatsøgning og få eksempler på ansøgninger fra Studysea.

Merit også muligt fra andre erhvervsakademiuddannelser

I første omgang har fokus været på at skabe muligheder for studerende fra de erhvervsakademiuddannelser hvorfra vi har fået flest efterspørgsler. Mulighederne for at læse en top-up bachelor for studerende med andre uddannelser som f.eks. datamatiker og finansøkonom eksisterer også. Ansøgningsprocessen vil dog tage længere tid da uddannelsen skal evalueres. Vi anbefaler derfor studerende som søger ind fra en uddannelse hvor der ikke allerede er en aftale, at man søger i god tid og gerne seks måneder før studiestart.

top up bachelor university sunshine coast australien

Kort om USC

University of the Sunshine Coast (USC)

The University of the Sunshine Coast (USC) ligger 90 km nord for Brisbane, på den smukke Sunshine Coast i Queensland. USC – Sippy Downs campus er bygget på et 100-hektar vildtreservat, har prisvindende arkitektur, og er kun minutter fra smukke Sunshine Coast strande. USC er kendt for dets fremragende studiemiljø, første-klasses support services, professionel undervisningspersonale og højkvalitetsuddannelser. USC er et moderne og hurtigt voksende offentligt universitet. Med omkring 12.500 studerende og fremragende undervisnings- og sportsfaciliteter, tilbyder USC en unik australsk studieoplevelse med en fantastisk beliggenhed. Studerende kan vælge mellem en bred vifte af studiemuligheder, herunder et semesterlængde ophold via study abroad programmerne eller diploma programmerne eller hele universitetsuddannelser fra en af de 70 uddannelser inden for kunst, samfundsvidenskab, erhvervsøkonomi, videnskab, sundhed, teknik, uddannelse og jura.

Fordele ved at studere top-up på USC 

 • Du har mulighed for at få SU og SU lån (mange af uddannelserne er allerede optaget på SU’s Fast Track liste)
 • Du kan undlade at tage en engelsksprogtest hvis du har tilstrækkelig høj karakter i engelsk fra gymnasiet
 • USC’s innovative “top up” programmer giver dig mulighed for at opnå en USC bachelorgrad på blot et akademisk år, da du får merit for din erhvervsakademiuddannelse (AK)
 • USC er rangeret som en af de bedste offentlige universiteter i Australien for kvaliteten af sin “educational experience” for bachelorstuderende ifølge Good Universities Guide 2017
 • USC er blevet anerkendt for sine resultater indenfor bæredygtighed, herunder miljøinitiativer og bygningsdesign
 • Hjem til masser af australsk dyreliv som kænguruer, reptiler og fugle
 • Full-service campus med butikker, caféer og sportsfaciliteter
 • Studieboliger ligger kun i kort gåafstand fra campus
 • Offentlig transport giver dig let adgang til kysten og omkringliggende områder

 

1 aar top up australien university sunshine coast

Sunshine Coast – afslappende livstil i smukke omgivelser

Sunshine Coast er en af Australiens førende destinationer med sine smukke strande, subtropiske regnskove og varmt klima året rundt, som giver dig mulighed for at opleve det allerbedste, Australien har at byde på. Det er det tredje mest befolkede område i Queensland, med ca. 300.000 indbyggere. Sunshine Coast er en ideel base at udforske Australiens store byer, the Outback eller troperne fra. Brisbane, Queenslands hovedstad, ligger kun ca. en time væk i bil, og der er offentlige transportforbindelser fra Sunshine Coast-campus. Den lokale lufthavn (Sunshine Coast Airport) har daglige direkte fly til Sydney (1,5 timer) og Melbourne (2,5 timer) via lavprisflyselskaber. Brisbane har både indenlandske og internationale lufthavne, hvilket betyder, at du har nem adgang til at udforske Australien og omkringliggende lande!