fbpx

Fik du afslag? Søg drømmeuddannelsen i udlandet!

Fik du afslag? Søg drømmeuddannelsen i udlandet!

Hører du til en af dem som ikke er kommet ind på drømmeuddannelsen i Danmark? Så overvej udlandet hvor mulighederne er større og adgangskravene ofte mere lempelige.

I år søgte 91.539 ind på en videregående uddannelse i Danmark. Af dem fik 26.374 afslag. Er du en af dem som ikke kom ind på drømmeuddannelsen så giver vi dig her to bud på hvordan du alligevel kan få opfyldt drømmen via et kortere eller længere ophold i udlandet.

Bud 1 – Søg ind på drømmeuddannelsen i udlandet

Drømmer du om en karriere som advokat, erhvervsøkonom, psykolog, læge eller noget helt femte, så kan det være ganske udfordrende at få studieplads på en uddannelsesinstitution i Danmark. Mange uddannelser er dimensionerede, hvilket vil sige at der fra regeringens side er sat loft over hvor mange der kan optages. Er man åben for at læse sin uddannelse i udlandet og parat til selv at investere i sin fremtid, så kan drømmen stadig blive til virkelighed. Ved Studysea specialiserer vi os i at opfylde drømme. Send os en mail med dine drømme og vedhæft gerne dit gymnasiebevis, så kan vi undersøge hvilke muligheder du har for at komme ind på drømmeuddannelsen på et af de mange anerkendte universiteter i udlandet vi repræsenterer.

Bud 2 – Optimér din kvote 2 ansøgning ved at læse fag i udlandet under sabbatåret

At læse en hel uddannelse i udlandet kan være noget af en commitment og en større investering. Er du ikke parat til det, så kan du overveje et kortere studieophold på f.eks. 1-2 semestre på et udenlandsk universitet. Gør du dette og læser du relevante fag, er du nemlig med til at øge sandsynligheden for at blive optaget på drømmeuddannelsen i Danmark til næste år, da netop udlandsophold er en af de ting universiteterne kigger på når de vurderer kvote 2 ansøgninger. Se de universiteter i udlandet hvor du kan læse studier under dit sabbatår. Læs mere om fordelene ved at vælge sabbatår med studier i udlandet.

Studiestart flere gange om året

De fleste af vores partneruniversiteter har studiestart flere gange om året. Vil du starte til foråret, har du stadig tid til at søge ind. Vil du afsted i år, er det også muligt ved enkelte af vores universiteter, men så skal du kontakte os med det samme. Vi anbefaler altid at man kontakter os så tidligt som muligt så vi kan hjælpe dig godt igennem forløbet. Vi guider dig igennem ansøgningsforløbet og kan besvare alle de spørgsmål du har omkring studier, studielandet, boligforhold, finansieringsmuligheder og meget mere. Studysea’s studievejledning er selvfølgelig helt gratis for dig som studerende.

Finansiering af studier i udlandet

Vil du studere i udlandet har du forskellige muligheder for at finansiere dine studier. Størstedelen af de studerende som søger ind via Studysea får legater fra private fonde i Danmark. Derudover har vi også rigtig mange som tildeles stipendier (scholarships) fra vores partneruniversiteter. Når du læser i udlandet har du også mulighed for at søge om SU og SU-lån. Studerende som søger ind på en hel masteruddannelse (kandidat) i udlandet kan endvidere søge om udlandsstipendium som helt eller delvist kan dække studieafgiften. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Kontakt Studysea i dag

Er du interesseret i at vide mere om dine studiemuligheder i udlandet, så ring til Studysea på tlf. 69137023 eller skriv til info@studysea.dk. Vi rejser regelmæssigt rundt i Danmarks største byer og du har mulighed for at sætte et uforpligtende møde op.

Husk at du også kan følge os og blive inspireret på de sociale medier:

Facebook – Instagram – Youtube – Twitter – Linkedin

Tags: