fbpx

Coronavirus/COVID-19 information

Coronavirus/COVID-19 information

Opdatering vedr. coronavirus/COVID-19

Dato: 12/3 2020

I Danmark og i mange andre lande rundt omkring i verden er der taget omfattende tiltag for at forebygge smittespredning af coronavirus/COVID-19. Studysea følger situationen nøje og får løbende opdateringer fra vores samarbejdsuniversiteter, samarbejdspartnere og udenrigsministeriet.

Skal du afsted på et studieophold til sommer/efteråret eller senere, er vores anbefaling at du fortsætter ansøgningsforløbet som planlagt, men at du venter med at betale fx studieafgift, bolig, flybillet m.v. Bliver du bedt om at lave en betaling, så sæt dig altid godt ind i den refund policy som gælder for dit universitet, studiebolig m.m. At lave en ansøgning, betyder ikke at du er forpligtet til at tage af sted. Bemærk dog at hvis der kræves et ansøgningsgebyr til det universitet du søger til, er dette som udgangspunkt ikke refundérbart.

Grundet situationen i Danmark, har vi valgt ved Studysea at arbejde hjemmefra. Vores email og telefon vil fortsat være åben, men der kan desværre forekomme længere svartider end normalt. Vi vil ikke afholde fysiske møder eller infomøder før tidligst 30/3 2020.

Pga. af lukning af skoler, institutioner osv. i Danmark bør du også forvente længere svartider herfra f.eks. i forbindelse med forhåndsgodkendelse, SU ansøgning, indhentning af verificerede eksamenspapirer m.m. Alt i alt, endnu en grund til at starte ansøgningsprocessen så tidligt som muligt, hvis ikke du allerede er begyndt.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte din Studysea vejleder.