fbpx

Studér billigt i smukke Irland på Dorset College i Dublin

Studér billigt i smukke Irland på Dorset College i Dublin

Tag til smukke Irland og studér på Dorset College i hjertet af Dublin. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt at studere i udlandet, det er Dorset et rigtig godt eksempel på!

 

Irland – en ideel destination for internationale studerende

Irland er en ideel destination for internationale studerende, der er interesseret i fantastisk natur, smukke kyst- og bjergvandringer, gammel kultur og arkitektur. Foretrækker du indendørsaktiviteter, vil du elske Irlands talrige museer og kunstgallerier, gourmetmad, kaffekultur og hyggelige pubber med traditionel livemusik. Irland er bare hyggeligt og du kan forvente en særdeles gæstfri lokalbefolkning som vil byde dig velkommen til deres land.

Irland er et meget sikkert, venligt og imødekommende land. På Global Peace Index er Irland rangeret 12. i verden og 22. i World Happiness Index. Unge irere har den fjerde højeste uddannelsesstandard i verden, ifølge OECD 2019 Education-rapporten. Bloomberg Innovation Index 2020 har rangeret Irland som det 16. mest innovative land i verden. Irland er også hjemsted for fem af Forbes Top 10-virksomheder; Apple, Google, Alphabet, Amazon og Samsung.

Hvis du beslutter dig for at studere i udlandet i Irlands hovedstad Dublin, vil du føle dig hjemme! Dublin toppede Condé Nast-listen over Europas hyggeligste byer i 2020! Den kosmopolitiske bymidte har alle bekvemmelighederne og er let at udforske til fods eller på cykel eller med offentlig transport. Dublin er porten til at udforske Irlands Wild Atlantic Way og Irlands antikke øst. Her finder du strande, der tiltrækker surfere fra hele verden, klipper, bjerge, gamle ruiner, vandrestier og verdenskendt mad og gæstfrihed. Det er også porten til det europæiske fastland med overkommelige og regelmæssige flyforbindelser f.eks. via lavprisselskabet Ryan Air. Vil du et smut hjem i weekenden, er det altså ikke det som vælter budgettet.

Er det underligt, at så mange internationale studerende beslutter sig for at studere i udlandet i Irland? Næppe! Nu kan du blive en af dem og vi kan hjælpe dig med at arrangere dine studier på vores nye samarbejdsinstitution Dorset College Dublin!

Dorset College Dublin – et privat college med bacheloruddannelser i business og IT

Dorset College Dublin er et privat college beliggende i hjertet af Dublin. Hovedcampus finder du i Dublins travle bymidte, og det består af elegante, rummelige studiemiljøer i smukke georgianske bygninger. Uden for skolens mure vil du have adgang til al infrastruktur, kulturtilbud og faciliteter som kan forventes af en moderne europæisk hovedstad. Dorset tilbyder bacheloruddannelser inden for IT, business og international business. Udover at læse en hel bachelor, kan du også tage på et study abroad studieophold hvor du læser fag i et semester, enten som del af din videregående uddannelse i Danmark, eller blot i dit sabbatår.

Lær mere om Dorset College Dublin

Study abroad stort set gratis med udlandsstipendium

Læser du et study abroad studieophold på Dorset, som del af din danske uddannelse, er der stor sandsynlighed for at dit ophold bliver gratis! Udlandsstipendiet, som du kan få med fra den danske stat, vil formentlig dække hele, eller i hvert fald størstedelen, af studieafgiften på Dorset! Study abroad koster nemlig kun 3.000 euro pr. semester, det er ca. 22.350 kroner. Den laveste sats for udlandsstipendium er 22.150 kroner i skrivende stund, så selv i værste tilfælde skal du blot hive et par hundrede op af pungen selv. Bestemt ikke dårligt, hvis du vil på et budgetvenligt studieophold.

Læs top-up bachelor på bare et år

Dorset er også interessant for dig der afslutter en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som fx markedsføringsøkonom, handelsøkonom eller datamatiker. Du kan nemlig toppe den op med to semestre på Dorset og herefter opnå en bacheloruddannelse. Altså kan du opnå en bacheloruddannelse på blot et års ekstra studier. I Danmark tager det tilsvarende halvandet år at få en professionsbachelor efter en erhvervsakademiuddannelse.

 

Lyder noget af ovenstående som noget for dig, så tag fat i Studysea, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej!

Vil du vide mere? Kontakt Studysea for gratis vejledning og ansøgningshjælp.