fbpx

Få Top-up bachelor fra universitet i udlandet – se fordelene på UniSC

Få Top-up bachelor fra universitet i udlandet – se fordelene på UniSC

Har du læst serviceøkonom, markedsføringsøkonom eller en anden 2-årige uddannelse, kan du læse videre på en top-up bachelor på et universitet i udlandet. Udvider du din horisont og ser ud over Danmarks grænser, er der mange flere muligheder for at finde en studieretning der lige præcis matcher dig. University of the Sunshine Coast er et af de mest populære universiteter at læse top-up bachelor på. Læs om fordelene ved at læse top-up på UniSC.

 

Få din bachelor fra et anerkendt universitet og vælg blandt mange studieretninger

Drømmer du om at læse videre på et universitet og stå med et bachelorbevis i hånden og en hue på hovedet, så giver University of the Sunshine Coast (UniSC) dig muligheden. UniSC er anerkendt både i Australien og internationalt. Med en bachelorgrad herfra, kan du søge arbejde eller læse videre på en kandidat (master) i Danmark eller et andet sted i verden. For studerende med en erhvervsakademiuddannelse som f.eks. markedsførings-, service-, eller handelsøkonomuddannelsen, er muligheder for at læse videre på en bachelor i Danmark begrænsede. Kan du se dig selv som studerende i Australien, har du til gengæld mange spændende muligheder for at læse videre på en bacheloruddannelse. Her er nogle af de studieretninger UniSC tilbyder:

 • Accounting
 • Business administration
 • Communication
 • Creative Writing and Publishing
 • Digital Futures
 • Economics and Finance
 • Human Resource Management
 • Informations and Communications Technology
 • International Studies
 • Marketing
 • Small Business Management
 • Tourism, Leisure and Event Management

 

Og mange mange flere  – se alle bacheloruddannelserne her på UniSC’s website.

Læs bachelor på under et år i fantastiske omgivelser i Queensland

Vælger du at læse videre på en bachelor, som ikke er alt for langt fra din tidligere studieretning, så kan du med al sandsynlighed, nøjes med at læse to semester på UniSC før at du har opnået en bacheloruddannelse. Det er særdeles attraktivt, da du på under et år, kan skrive bachelor på CV’et. I Danmark tager det til sammenligning 1,5 år på en professionshøjskole og ofte længere hvis du vil læse videre på et dansk universitet. UniSC har en attraktiv beliggenhed. Hovedcampus i Sippy Downs ligger 90 km nord for Brisbane, på den smukke Sunshine Coast i Queensland. Sippy Downs campus er bygget på et 100-hektar vildtreservat, har prisvindende arkitektur, og er kun minutter fra smukke Sunshine Coast strande. UniSC er kendt for at have et fremragende studiemiljø, førsteklasses support services og uddannelser af høj kvalitet. UniSC er et moderne og hurtigt voksende offentligt universitet med omkring 18.000 studerende. Vil du være tættere på storbyen Brisbane, så kan mange af uddannelserne også læses på det nye Moreton Bay campus som ligger lidt over 20 km nord for downtown Brisbane.

Fordelene ved at læse top-up på UniSC

Der er mange fordelene ved at læse top-up bachelor på University of the Sunshine Coast inkl. disse:

 • Du har mulighed for at få SU og SU lån (mange af uddannelserne er allerede optaget på SU’s Fast Track liste – hvis ikke de er, hjælper vi dig med at få dem optaget)
 • Du kan undlade at tage en engelsksprogtest hvis du har tilstrækkelig høj karakter i engelsk fra gymnasiet
 • UniSC har attraktive scholarships (stipendier) som giver dig rabat på, den i forvejen, prisvenlige studieafgift
 • UniSC’s innovative “top up” programmer giver dig mulighed for at opnå en bachelorgrad på kun et akademisk år, da du får merit for din erhvervsakademiuddannelse (AK)
 • UniSC er rangeret som det 2. bedste offentlige universitet i Australien, og bedste i Queensland, for kvaliteten af sin “educational experience” ifølge Good Universities Guide 2022/23
 • UniSC er anerkendt for sine resultater indenfor bæredygtighed, herunder miljøinitiativer og bygningsdesign
 • UniSC er rangeret som nummer et i Queensland for universitetets dedikation til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling ifølge THE Impact Ranking 2023
 • Queensland er hjem til masser af australsk dyreliv som kænguruer, reptiler og fugle
 • Attraktive og prisvenlige studieboliger ligger kun i kort gåafstand fra campus
 • Offentlig transport giver dig let adgang til kysten og omkringliggende områder
 • Tag et studierelevant deltidsjob eller tjen en ekstra skilling ved siden af studiet ved at arbejde op til 20 timer ugentligt

 

Hvad koster en top-up bachelor på UniSC?

Bliver du optaget på en et-årig top-up bachelor på UniSC, skal du kun betale studieafgift for to semester af en bacheloruddannelse. UniSC har attraktive scholarships som typisk giver dig 15-20% rabat på studieafgiften. Den præcise studieafgift vil afhænge af størrelsen på dit scholarship, samt den uddannelse du vil læse. Typisk kan du forvente at betale mellem 90.000 og 112.000 kroner for et år (to semestre). Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Hvordan søger jeg ind på en top-up på UniSC?

Som officiel repræsentant i Danmark kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen til UniSC og vejlede dig igennem hele forløbet. Vores hjælp er naturligvis gratis, så kontakt Studysea idag. For at blive optaget, skal du udover at have gennemført en 2-årig videregående uddannelse også opfylde følgende adgangskrav:

 • Engelskkrav: 7 i karakter i engelsk A eller 9 i engelsk B fra din gymnasiale uddannelse på den nye skala (opfylder du ikke det kan du tage en sprogtest gratis på Studysea’s kontor)
 • Ansøgningsfrist: Der er ingen officiel ansøgningsfrist, men vi anbefaler at du søger mindst 3 måneder før studiestart (men meget gerne tidligere) – på de fleste uddannelser er der studiestart i februar og juli
 • Dokumenter: Kontakt Studysea for at få tilsendt ansøgningsvejledningen. Bemærk at ansøgning skal ske via Studysea – ellers kan vi ikke hjælpe dig.

 

Vil du vide mere eller i gang med en ansøgning? Få gratis hjælp via Studysea.