fbpx

Kriterier for samarbejdspartnere

For at blive samarbejdspartner med Studysea skal universiteterne blandt andet opfylde følgende kriterier:

 

  • God undervisningskvalitet: Institutionen og de uddannelser der udbydes skal som minimum være akkrediteret nationalt. Undervisere skal være kompetente og dygtige til engelsk og det faglige niveau skal leve op til internationale standarder. Detaljeret pensum og fagbeskrivelser skal være tilgængelige for alle fag og uddannelser således at studerende har den nødvendige dokumentation for at opnå forhåndsgodkendelse af fag.
  • Undervisning på engelsk: Institutionen skal have et bredt udbud af fag som undervises på engelsk. Pensum og fagbeskrivelser skal være tilgængelige på engelsk.
  • Gode faciliteter: Institutionen skal have gode og gerne moderne faciliteter der lever op til internationale standarder.
  • God support: Institutionen skal yde god support til internationale studerende. Personale som har med internationale studerende at gøre skal kunne kommunikere på engelsk. Internationale studerende skal have adgang til en koordinator eller vejleder. Institutionen skal kunne behandle ansøgninger fra internationale studerende hurtigt og effektivt. Karakterudskrift skal gøres tilgængelig for studerende umiddelbart efter endt semester.
  • Godt studiemiljø: Institutionen skal have et godt studiemiljø for internationale studerende. Der skal afholdes orientering for nye studerende og løbende udbydes aktiviteter henover semestret. Institutionen skal have erfaring med at modtage og undervise internationale studerende.
  • Godkendt til internationale studerende: Institutionen skal være godkendt af myndighederne til at modtage internationale studerende og udstede de nødvendige dokumenter for at få studievisum.
  • Kompatibelt med dansk system: Semesterdatoer og undervisningsform skal være kompatibelt med det danske system.
  • God beliggenhed: Institutionen skal have en beliggenhed attraktiv for danske studerende. Campus skal være placeret centralt eller være godt forbundet til offentlig transport. Der skal være mulighed for at finde studieboliger i området.
  • Engagement for Skandinavien: Institutionen skal have et stærkt engagement for at rekruttere, modtage og undervise skandinaviske studerende.