fbpx

Studier i Singapore

Studier i Singapore

Her kan du læse hvorfor du med fordel kan følge studier i Singapore. Få inspiration til hvad du kan læse.

Singapore er en af de mest populære studiedestinationer for internationale studerende i Sydøstasien og er hjem for nogle af verdens bedste universiteter. I Singapore samarbejder StudySEA med Curtin Singapore som er et branch campus under det australske Curtin University i Perth.

Singapore er en moderne storby

Vil du studere i en moderne storby som stadig føles asiatisk, er Singapore det perfekte valg. Som studerende i Singapore, vil du hurtigt kunne blive en del af et globalt miljø. Landet har det bedste fra Østen og Vesten og en multikulturel befolkning som alle taler engelsk. Selvom Singapore er dyrere at leve i i forhold til andre steder i Asien, vil man stadig kunne finde studieboliger til relativt fornuftige penge hvis man deler med andre studerende. Singaporeanere er kendt for deres smagsfulde og billige ”street-food”, som er et mix af malaysisk og kinesisk mad. Herudover er Singapore en af verdens bedste steder at shopppe og der er et bredt udvalg af shoppingcentre.

Hvad skal jeg studere?

Logistik og Supply Chain Management

Singapore har en af verdens travleste industrihavne, og det giver derfor god mening at læse logistik og supply chain management. På Curtin Singapore kan du blandt andet læse Supply Chain Information Management, Purchasing and Procurement og Operations and Materials Management.

Business

Alt inden for business giver god mening at læse i Singapore. Østaten er centrum for hele Sydøstasiens kommercielle aktiviteter. Læs f.eks. Asian Management, Industrial Relations in Asia Pacific Region eller International Management på Curtin Singapore.

Finance, Investment and Banking

Singapore er uden tvivl det rette sted for dig som læser fag inden for finansiering eller investering. Singapore er et af verdens finansielle centre. På Curtin Singapore undervises i spændende fag som Banking Law, Managerial Finance, Lending og Business Financial Modelling.