fbpx

10 gode grunde til at læse i Sydøstasien

gode grunde til at studere i sydøstasien

10 gode grunde til at læse i Sydøstasien

Hvorfor “i alverden” skulle jeg tage på udlandsophold i Sydøstasien?

 

1. En region i vækst

Befolkningen tæller 617 millioner mennesker – bruttonationalproduktet er på 2,31 billioner dollars – den økonomiske vækst er på ca. 6% – etableringen af et frit marked under ASEAN-samarbejdet vil få regionen til at stå som et stærkt modstykke til bl.a. EU, USA og Kina – både Vietnam og Indonesien er blandt “The Next 11” som har potentiale for at blive blandt verdens største økonomier i det 21. århundrede – dansk eksport til disse lande stiger år på år i takt med at velstanden forøges – Sydøstasien er helt klart et godt strategisk valg for dig som ønsker at styrke dine fremtidige karrieremuligheder!

2. Styrk dit CV

Med relevant udlandserfaring fra et vækstland, øger du dine chancer for en international karriere. De fleste arbejdsgivere værdsætter international erfaring samt kandidater der kan stå på egne ben og har en indsigt i de markeder der handles med. Få Asien på CV’et!

3. Lave leveomkostninger

De fleste lande i Sydøstasien giver dig mulighed for at leve meget komfortabelt på din SU. Skift dit fattige liv som studerende ud med et luksusliv i Sydøstasien!

4. Lav studieafgift

På grund af de lave leveomkostninger er studieafgiften også typisk lavere end i f. eks. USA og Australien. Det betyder at statens udlandsstipendium helt eller delvist dækker din udgift til studieafgiften.

5. Stort udbud af fag på engelsk

Der er stor efterspørgsel på kvalitetsuddannelse i Sydøstasien, og da ikke alle har råd til at læse i Vesten, har regionen et voksende antal private og internationale universiteter som udbyder kvalitetsundervisning på engelsk, det giver ligeledes internationale studerende mulighed for at følge mange spændende fag som ikke udbydes i Danmark.

6. Sommer året rundt

Regionens tropiske klima betyder at du kan tage på stranden eller ligge ved poolen året rundt. Husk solcreme!

7. Populær rejsedestination

Borneo, Phuket, Bali, Langkawi er blot nogle af de populære feriedestinationer som du kan opleve i Sydøstasien. Oplev regnskov, bjerge, grotter, vulkaner, vandfald og meget meget mere.

8. Anderledes kultur

Kulturen i Sydøstasien varierer fra land til land og er så anderledes end den danske at den kun kan forstås ved at blive oplevet! Lær om den spændende historie, og i mange tilfælde, voldsomme fortid, landene i Sydøstasien har været igennem som har sat sit præg på den moderne kultur – heriblandt madkulturen!

9. Pulserende storbyer

Oplev nogle af verdens største, travleste, fascinerende og charmerende storbyer som Bangkok, Ho Chi Minh City, Singapore og Kuala Lumpur!

10. Få gratis hjælp

Har din uddannelsesinstitution ikke en udvekslingsplads til dig, så fortvivl ikke. I Sydøstasien, kan Studysea hjælpe dig med et selvarrangeret studieophold eller hel uddannelse i Malaysia, Singapore, Thailand eller Vietnam. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig på vej!