fbpx

Monash University Malaysia er ny partner

Monash University Kuala Lumpur Malaysia

Monash University Malaysia er ny partner

Studysea har indgået samarbejde med det anerkendte Monash University Malaysia i Kuala Lumpur. Som officiel repræsentant i Skandinavien, skal Studysea markedsføre universitetet og yde studievejledning til potentielle studerende.

Monash University Malaysia er et branch campus under det australske Monash University i Melbourne. Universitetet er rangeret blandt verdens 100 bedste universiteter ifølge Times Higher Education. Som studerende på Monash i Malaysia kan du forvente samme høje kvalitet som hvis du læste på det australske campus.

Monash har et stort udbud af fag på både bachelor- og kandidatniveau. Du har også mulighed for at læse en hel uddannelse. Universitetets attraktive beliggenhed giver studerende adgang til Sunway Resort City hvor du kan shoppe amok i Sunway Pyramid Mall, som er et af verdens største shoppingcentre. Du kan også prøve kræfter som surfer på verdens største menneskeskabte surferstrand i Sunway Lagoon. Bo med stil på universitetets moderne studieboliger som bl.a. har swimming pool, fitness, 7-Eleven, Starbucks og meget mere.

Næste studiestart på Monash er 20. juli og vi skal have din ansøgning senest 1. april, hvis du vil afsted.

Læs mere om Monash University Malaysia her.