fbpx

Studér ved Curtin Singapore

Curtin singapore study abroad

Studér ved Curtin Singapore

Nu kan du studere i Singapore ved StudySEA’s nye partneruniversitet Curtin Singapore. Curtin Singapore er en campus under Curtin University som har hovedcampus i Perth. Det australske universitet rangerer blandt verdens 50 bedste universiteter under 50 år ifølge QS World University Rankings.

Singapore er en af verdens vigtigste finans-, handels- og logistikcentre. Østaten betragtes som ”the gateway to Asia” og byder på alt det bedste fra Østen og Vesten. På Curtin Singapore kan du læse en hel uddannelse eller et semester i nymoderne faciliteter. Med uddannelser inden for Logistics and Supply Chain Management, Finance and Banking og International Business tiltrækker universitetet studerende fra hele verden.

Et universitet i verdensklasse

Når du læser på Curtin Singapore kan du forvente samme høje kvalitet som på Curtin University i Australien da uddannelserne akkrediteres og modereres i Perth. Er det vigtigt for dig hvordan universitetet rangerer internationalt er Curtin værd at overveje.

Universitetet har opnået følgende resultater:

  • Top 100 University in the World for Accounting and Finance 2014
  • Top 100 University in the World for Communication and Media Studies in 2014
  • Top 25 University under 50 in the World in 2013
  • Top 100 Under 50 in the World in 2013
  • Top 10 Business School in Australia in 2013
  • Top 2 Master of Logistics in Australia in 2013/14
  • Top 4 Master of International Business in Australia in 2013/14

Curtin University er et ungt universitet, men har alligevel formået at opnå international anerkendelse på relativt kort tid.

Stærke forbindelser til erhvervslivet

Shell, Microsoft, Citibank og Procter & Gamble er blot nogle af de virksomheder Curtins 16.500 alumne i Singapore arbejder ved. På globalt plan har Curtin er stærkt netværk af over 170.000 alumne som du bliver en del af efter dine studier. I Singapore er der registreret over 14.000 multinationale selskaber og landet er kendt for at hyre udenlandsk arbejdskraft. Uanset om du vil gøre karriere i Singapore, Asien eller resten af verden er mulighederne gode. Se Curtin Singapore som en stepping stone til din internationale karriere.

Moderne faciliteter i hjertet af Singapore

Curtin Singapore ligger blot 10 minutter fra Singapores forretningsdistrikt og de mange shoppingcentre. Det moderne campus har wi-fi adgang og byder på det nyeste audio-visuel undervisningsudstyr og IT-teknologi. I pauserne kan studerende nyde de grønne udendørsarealer hvor der er basketball og grill. Med regelmæssige busafgange er du let forbundet til Singapore og resten af det offentlige transportsystem som er billigt og pålideligt at benytte. Af de i alt 2.000 studerende er over halvdelen internationale studerende som kommer fra hele verden. De små klassestørrelser gør at du kan komme helt tæt på dine undervisere og medstuderende.

Du kan stadig nå det

Curtin Singapore har studiestart tre gange om året i marts, juli og november. Du kan stadig nå at komme afsted til sommer eller efteråret 2014 da universitetet har løbende optagelse. Kontakt Studysea i dag, så hjælper vi dig helskindet og smertefrit igennem ansøgningsprocessen. Vores vejledning er som altid uforpligtende og helt gratis!