fbpx

Morten vinder Instagram konkurrence

morten brogaard instagram studieophold udveksling thailand

Morten vinder Instagram konkurrence

Tillykke til Morten Brogaard som er vinder af dette semesters Studysea Instagram konkurrence. Morten er fra CPHBusiness og har været på studieophold på Webster University Thailand i forårssemestret 2016.

På Instagram gemmer Morten Brogaard sig under brugeren exploringasianow. Hvert semester udlodder Studysea et gavekort på 500 kroner til den studerende eller praktikant som laver de bedste indlæg og tagger Studysea i dem. Mortens fantastiske billeder fra sit studieophold på Webster University Thailand, har gjort ham til vinder dette semester. Tillykke Morten, der er et gavekort på vej til dig fra gavekortet.dk!

Fra CPHBusiness til Webster University Thailand

Til dagligt studerer Morten professionsbachelor i international handel og markedsføring på CPHBusiness. Dette semester byttede han, og to af hans medstuderende, København ud med eksotiske Hua Hin i Thailand. Her studerede de på det amerikanske universitet, Webster University Thailand. Den smukke natur, de lave priser og det dejlige varme klima gør det oplagt at udforske det gæstfrie land i weekenderne. Tjek Morten ud på Instagram og se hvad han har oplevet.

#Studysea

Morten er ikke den eneste som flittigt har tagget Studysea i Instagram billeder og videoer. Søg på #studysea på Instagram og bliv inspireret af de mange spændende billeder andre Studysea studerende og praktikanter har lagt op. Her er nogle af vores “runner ups” som du også lige bør tjekke ud:

Tak til alle som har deltaget. Konkurrencen kører vi igen i efterårssemestret 2016. For at deltage skal du have en offentlig Instagram bruger og huske at tagge Studysea med #Studysea i dine opslag. Vinderen bliver offentliggjort på Studysea.dk og vores Facebookside den 15. december 2016. Du skal have søgt praktik eller studier via Studysea for at deltage.