fbpx

Bliv klar til kvote 2 eller læs bachelor i Californien

Bliv klar til kvote 2 eller læs bachelor i Californien

Gennem Studysea får du nu mulighed for at studere dig til den perfekte kvote 2-ansøgning eller at læse en hel bachelor i Californien på California State University Monterey Bay.
studer i udlandet skønne californien
Omgivet af smukke sandstrande og beliggende i det dejligt varme californiske klima er California State University Monterey Bay – et universitet, der tilbyder to fantastiske muligheder gennem Studysea.

Læs din bacheloruddannelse i Californien

Den ene mulighed er at tage en bachelor. Det californiske universitet tilbyder bacheloruddannelser af høj kvalitet, hvor dygtige universitetsprofessorer underviser små klasser med omkring 20-30 studerende. Dermed er der tid til den enkelte studerende, og du er sikker på at få en kompetent underviser i stedet for en “teaching assistant” som benyttes på mange andre offentlige universiteter i USA. Nedenfor kan du læse om nogle af de spændende bacheloruddannelser, du kan studere på CSU Monterey Bay.

Styrk din kvote 2-ansøgning og læs enkeltfag under dit sabbatår

Den anden mulighed er for dig, der drømmer om at bruge et sabbatår langt fra den danske regn, imens du samtidigt læser fag og får viden, som du for eksempel kan bruge til at søge ind via kvote 2 i Danmark.

Læs også artiklen Sabbatår på universitet i udlandet

Du har mulighed for at læse et eller to semestre til en reduceret studieafgift. Du kan vælge mellem en række interessante fag, der eksempelvis er relevante, hvis du vil søge ind via kvote 2 på en uddannelse i Danmark. Uddannelser som psykologi (KU) og international business (CBS) var nogle af de sværeste at blive optaget på i år, men vil du gøre endnu et forsøg via kvote 2, kan både udlandsophold og enkeltfag inden for et relevant fagområde være med til at styrke din ansøgning. Nedenfor, kan du læse mere om de uddannelser og fag som du kan læse på California State University Monterey Bay.

Spændende studiemuligheder på CSU Monterey Bay

Lav film, bliv klogere på den menneskelige psyke, eller lær hvordan man driver en virksomhed. Der er rigeligt med spændende fag og uddannelser at vælge imellem på California State University Monterey Bay. Om du brænder for at blive en dygtig erhvervsleder eller psykolog, lave film eller noget helt fjerde, så har du muligheden. Vi har her lavet en beskrivelse af nogle af de uddannelser, du kan vælge.

Business Administration

Vælger du at læse en bachelor i Business Administration på California State University Monterey Bay, kan du opnå lige præcis de kompetencer inden for forretning, som du ønsker. Der er eksempelvis mulighed for at vælge mellem at specialisere sig inden for entreprenørskab, marketing eller international business. Dermed er det et oplagt valg, hvis du ønsker at kunne skræddersy din bachelor. Ligeledes er det et godt valg at tage enkeltfag fra uddannelsen i løbet af dit sabbatår, hvis du vil søge ind på kvote 2 på en lignende uddannelse i Danmark. I Californien får du ikke bare brugbar viden, men også gode engelskkundskaber. De studerende inden for Business Administration får desuden personlig vejledning fra fakultetet såvel som fra professionelle erhvervsrådgivere. Det betyder, at der altid bliver taget godt hånd om en.

Psykologi

Måske går du med en drøm om at forstå dine medmennesker bedre eller at hjælpe dem med at få et godt psykisk helbred. I så fald tilbyder California State University Monterey Bay en bachelor i psykologi, som netop kan give dig de kompetencer. Her får du en grundig indføring i psykologiens mange grene. Du kommer til at lære om, hvordan kultur påvirker psyken, hvordan man giver god psykologisk rådgivning, hvordan hjernen fungerer og meget mere. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge enkeltfag fra uddannelsen, hvis du kun ønsker at studere i Californien i løbet af dit sabbatår. Det er en super mulighed, hvis du gerne vil søge ind på kvote 2 på psykologi i Danmark. Her er det godt at have en god forhåndsviden, hvis man vil igennem nåleøjet.

Cinematic Arts & Technology

tv teknologi studie teknisk uddannele USA

Har du altid haft lyst til at lave film eller TV, så har du muligheden på California State University Monterey Bay. På uddannelsen Cinematic Arts & Technology får de studerende lov til at lave deres egne film og dokumentarer, samtidigt med at de får en stor teknisk viden om alt fra, hvordan man skriver et manuskript, til hvordan man redigerer sine film. Med sådan en bachelor kan du eksempelvis komme ind i film- eller medieindustrien, hvilket færdiguddannede fra universitet har haft god succes med.

Kinesiology

Er du interesseret i, hvordan kroppen fungerer, og hvordan man får et godt helbred, så søg ind på bacheloren i Kinesiology. Kinesiology minder om studiet, klinisk biokemi og kiropraktik, som i Danmark kun kan læses som universitetsuddannelse på Syddansk Universitet. Kinesiology handler om læren om menneskelig bevægelse og uddannelsen giver dig for eksempel viden om, hvordan man motionerer bedst, hvordan man spiser sundt, og hvordan man håndterer stress. Denne bacheloruddannelse passer godt til dig, der gerne vil arbejde professionelt med Wellness eller Fitness.

biokemi i udlandet kinesiology usa studie

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, de mange uddannelser på California State University Monterey Bay, og hvordan man bliver optaget på dem, så kontakt Studysea.

Fakta om universitetet

• Universitet åbnede i 1995
• Før var det en militærbase, hvor blandt andet Clint Eastwood og Jimmi Hendrix modtog træning
• Der er ca. 7.000 studerende og 429 videnskabeligt personale
• Universitetet er 5 minutter fra stranden og 2 timer fra San Francisco
• Optagelse kræver normalt en GPA på 2,4 (ud af 4,0) for bachelorprogrammer, mens der ikke er en minimum GPA, hvis du kun vil studere på universitetet i løbet af dit sabbatår
• Studieafgifterne er væsentligt lavere end på mange andre californiske og amerikanske universiteter