fbpx

Studieophold i Sydney på Macquarie University

studieophold sydney macquarie study abroad studysea

Studieophold i Sydney på Macquarie University

Sydney byder på fantastiske oplevelser for dig, der drømmer om at studere i udlandet. Australiens største by er synonym med det ikoniske operahus, men Sydney har meget mere at byde på. Med hjælp fra Studysea kan du tage på studieophold ved Macquarie University og opleve et semester eller to blandt kænguruer, skyskrabere og fantastisk natur. Australien er et land fuld af kontraster – det er et helt kontinent, hvor kysterne lokker med de smukkeste strande og et hypermoderne byliv, mens du ikke skal ret langt ind i landet, før du befinder dig blandt svimlende bjergkæder, rød ørken og et utroligt dyreliv, som du ikke finder nogen andre steder i verden.

Studieliv blandt kænguruer og pingviner

I hjertet af landet ligger Ayers Rock, også kaldet Uluru på aboriginernes sprog, den kæmpemæssige, røde sandstensklippe, og i det nordøstlige hjørne kan du besøge Great Barrier Reef, verdens største samling af koralrev. Sydney er Australiens største by med næsten 5 millioner indbyggere og hovedstad i delstaten New South Wales. Det er en moderne storby, hvor madoplevelser, shopping og natteliv går hånd i hånd med vild natur, mildt klima og en afslappet attitude hos de lokale. ”No worries” er standardsvaret blandt australierne, og byens beliggenhed ved kysten har skabt en tilbagelænet kultur, hvor selv de inkarnerede storbyboere altid har et smil og en hilsen tilovers.Et studieophold i Sydney giver dig mulighed for at komme tæt på Australiens fascinerende dyreliv. Tag for eksempel på hvalsafari eller dyk med hajer i havet uden for Sydney, gå på opdagelse i de majestætiske Blue Mountains efter koalaer og kænguruer, eller spot pingviner midt inde i byen, når de kommer op for at yngle. Er det adrenalinens sus, du er ude efter, byder Sydney på surfing, jetski og skydiving, mens du kan slappe af på de varme dage med at slikke sol på Bondi Beach.

Macquarie – studier og socialt liv i skøn forening

Macquarie University er blandt de bedste universiteter i verden – det ligger blandt de øverste 2% på verdensplan og ligger i top 10 blandt Australiens universiteter. Macquarie ligger i rolige og grønne omgivelser 15 km fra centrum med egen togstation og gode busforbindelser, så det er nemt at komme til og fra campus. Universitetets faciliteter er i top, både når det gælder forskning og fritid – det har blandt andet sit eget hospital samt fitnesscenter og svømmehal, fodboldbane og mulighed for at spille tennis, badminton, volleyball eller basket. Universitetet vægter det sociale højt, og blandt Macquaries 170 studenterklubber og sociale grupper kan du hurtigt finde nye, internationale venner.

Globalt lederskab og internationalt studiemiljø

macquarie university australien study abroad

Med et studieophold på Macquarie University får du adgang til en bred række universitetsfag, og du har mulighed for selv at sammensætte dit semester ved at vælge de kurser, der interesserer dig mest. Du kan læse alt fra psykologi og engelsk til business og marketing på universitetet. Macquarie er et af de universiteter i Australien, der tager imod flest udvekslingsstuderende, og resultatet er et levende, internationalt studiemiljø, hvor du kan studere side om side med folk fra hele verden. Som international studerende på Macquarie University vil du være i trygge hænder, for universitetet tilbyder hjælp og støtte under hele dit studieophold, så det er nemt at falde til.Studysea hjælper dig med at få dit studieophold i Sydney på plads, og som study abroad studerende har du mulighed for at tage meritgivende kurser, som kan tælle med i din danske bachelor- eller kandidatuddannelse. Studieafgiften er den laveste blandt de australske universiteter, som Studysea repræsenterer, og udover dine kurser kan du som studerende på Macquarie University få adgang til universitetets Global Leadership Program. Global Leadership Program giver dig mulighed for at forbedre din viden og kompetencer inden for globalisering og lederskab ved hjælp af interne netværks arrangementer, seminarer og frivilligt arbejde både i og uden for Australien.

Søg studieophold på Macquarie med Studysea

Ønsker du at søge ind på Macquarie, kan Studysea vejlede dig igennem hele processen. Et studieophold i Sydney kræver nøje planlægning, og her kan vi hjælpe dig med at få styr på merit, ansøgning og krav i forhold til danske universiteter. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få et studieophold på Macquarie University.