fbpx

10 gode grunde til at studere i Californien på California State University Monterey Bay

10 gode grunde til at studere i Californien på California State University Monterey Bay

Der er mange gode grunde til at studere i Californien på California State University Monterey Bay. Her giver Studysea dig 10 gode grunde!

 

1. Monterey er omgivet af frodig natur og smukke strande

California State University Monterey Bay ligger ved den hyggelige havneby Monterey. Monterey er en populær turistdestination og som studerende kan du nyde de smukke strande, vingårde, kunstgallerier og aktiviteter som scuba diving, surfing, golf, mountainbike, vandreture og meget mere. Fra stranden kan du se delfiner, hvaler og sæler. Monterey kaldes også the Salad Bowl of the World på grund af dets frodige natur og landbrugsarealer med adgang til frisk økologisk frugt og grøntsager. Vidste du at Monterey var statshovedstad fra 1777 til 1849? Den betragtes som den første by i Californien!

Læs også: Emma anbefaler studieophold på California State University Monterey Bay

2. Monterey ligger centralt i Californien tæt på San Francisco

En times kørsel nord fra Cal State Monterey Bay ligger San Jose og kører du yderligere 45 minutter når du San Francisco som er en af USA’s mest populære storbyer. Monterey ligger centralt i Californien og du kan på en weekend roadtrip sydpå langs stillehavskysten nå at udforske både Los Angeles og San Diego. Smukke nationalparker som Yosemite og Pinnacles er også “must sees” når du studerer i Monterey.

location monterey bay

 

3. En del af USA’s største offentlige universitetssystem

California State University systemet er det største offentlige universitetssystem i USA. Med 7.600 studerende er California State University Monterey Bay et af de mindre campusser i California State University systemet. Det betyder også at holdstørrelserne er mindre og at undervisere hare mere fokus på dig som studerende. Som studerende på CSUMB får du altså det bedste af begge verdener – den personlige opmærksomhed ved at være en del af et mindre campus, men har stadig adgang til alle de ressourcer som USA’s største universitetssystem stiller tiltrådighed. Du kan ligeledes skrive et universitet på CV’et som alle kender!

 

4. Læs spændende fag og uddannelser

Universitetet giver dig mulighed for at læse spændende fag og uddannelser som bl.a. Cinematic Arts and TechnologyBusiness AdministrationEnvironmental Science, Technology, and PolicyHuman CommunicationsMarine SciencePsychologySociology og meget mere. Du kan blande fag fra de forskellige uddannelser og dermed sammensætte dit eget studieprogram. Studerende fra Cinematic Arts and Technology har lavet videoen forneden.

5. Du er garanteret en studiebolig

Som international studerende er du garanteret indkvartering i studieboligerne på campus.

 

6. Bliv en del af et aktivt studiemiljø

På CSUMB’s campus afholdes dagligt events som f.eks. koncerter, sportsbegivenheder, gæsteforelæsninger, ekskursioner og meget mere. Derudover er der masser af studieorganisationer og klubber som du kan blive medlem af. Du kommer ikke til at kede dig!

 

7. Her får du mest for pengene

På Cal State Monterey Bay får du mest for pengene. CSUMB har nemlig den laveste studieafgift i hele CSU systemet. Studieafgiften for et semester study abroad er blot 5.600 dollars – et beløb du helt eller delvist kan finansiere via statens udlandsstipendium hvis du rejser på et meritgivende studieophold.

”Er den gyldne stat det man har i tankerne, men guld ikke er det man har mest af, vil jeg til hver en tid anbefale CSUMB, som er en oplagt mulighed hvis man ikke ønsker at bruge alt for meget guld.”

Emma Holm Havblik, tidligere studerende på CSU Monterey Bay.

 

8. Læs hvor Clint Eastwood og Jimmi Hendrix har aftjent værnepligt

clint eastwood monterey bay jimmi hendrix

Som studerende på CSUMB, kan du prale med at læse samme sted som Clint Eastwood og Jimmi Hendrix aftjente deres værnepligt. Universitetet er en tidligere populær amerikansk militærbase – Fort Ord – som nu er renoveret. På billedet ses tidligere præsident Bill Clinton ved universitetets åbning i 1995. Det kan være temmelig sejt at være studerende på en gammel militærbase!

 

9. Slip for engelsktesten

Sammen med CSUMB har vi forsøgt at gøre det så nemt som muligt at søge ind. Derfor kan du helt slippe for at tage den ellers obligatoriske engelsk sprogtest, hvis du altså har været så dygtig at få mindst 7 i engelsk A fra gymnasiet eller 10 i engelsk B.

 

10. Få gratis hjælp og vejledning fra Studysea

Studysea er officielt repræsentant i Danmark for California State University Monterey Bay. Det betyder at vi kan vejlede dig om dine studiemuligheder og hjælpe dig med ansøgningen, naturligvis helt gratis. Kontakt os i dag for mere info eller skriv dig op til næste infomøde hvor universitetets repræsentant besøger Danmark.