fbpx

Study Abroad på Monash University Malaysia

study abroad malaysia monash

Study Abroad på Monash University Malaysia

Oplev en eksotisk studiedestination, tropisk klima og spændende kultur imens du følger studier på et af verdens 100 bedste universiteter.

Et studieophold er en oplevelse for livet. Så hvorfor ikke udnytte muligheden og vælge en eksotisk destination hvis du vil læse i udlandet? Vælger du et study abroad ophold på Monash University Malaysia, får du det hele i én pakke: mødet med en spændende og anderledes kultur, tropisk klima og fascinerende natur, et højtrangerende universitet og dynamisk studiemiljø. Malaysia byder på alt, hvad du drømmer om og mere til.

Blomstrende multikultur og vilde naturoplevelser

Selvom Malaysia ligger i det fjerne Østen, har det udviklet sig til et moderne samfund. Især hovedstaden Kuala Lumpur er en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor skyskrabere står side om side med minareter og gamle bygninger fra den britiske kolonitid. Her finder du blandt andet Petronas Towers, de højeste tvillingetårne i verden, og Kuala Lumpur Tower, et af verdens højeste, fritstående tårne. Kuala Lumpur er også et mekka blandt Sydøstasiens storbyer, når det gælder shopping. Kæmpestore shoppingcentre som Mid Valley Megamall giver uanede muligheder for at finder alt, hvad hjertet begærer med sine 300 butikker og enorme, indendørs madmarked. Selv en bowlinghal, biograf og hinduistisk tempel er der gjort plads til. Med en fortid som britisk koloni er kendskabet til engelsk særdeles udbredt her, og det er let at klare sig som udenlandsk studerende. I dag er Malaysia en smeltedigel af malaysisk, kinesisk og indisk kultur og har en stor religiøs diversitet, hvor muslimer, buddhister, kristne og hinduer lever side om side.

Trænger du til en pause fra storbyen, byder Malaysia på et væld af smukke naturoplevelser. Besøg regnskove og orangutanger på Borneo, sejl på vilde floder, udforsk vidtforgrenede huler og bad i brusende vandfald. Malaysia er et af de 12 lande på verdensplan, der har den største biodiversitet, så du kan bruge pauserne fra studiet til at udforske landets helt unikke dyre- og planteliv.

Monash University – et vestligt universitet i Sydøstasien

Vælger du et study abroad ophold på Monash University Malaysia, får du det bedste af begge verdener. Ved at læse på Monash University er du garanteret et studieophold på et universitet, hvor alt fra undervisning, studieindhold og faciliteter på campus er af høj kvalitet. Monash University har base i Melbourne og er i dag Australiens største universitet, men siden 1998 har Monash også haft et universitet i Malaysia.

Der er adskillige gode grunde til at vælge et study abroad ophold på Monash University Malaysia. Først og fremmest er kvaliteten af forskning og undervisning på niveau med Monash i Melbourne. Monash University har desuden en særdeles høj placering i forhold til universiteter verden over, blandt andet ligger det på Times’ liste over de 100 bedste universiteter i verden. Ved at vælge study abroad på Monash University i Malaysia får du også en meget lavere studieafgift end hvis du læste i Melbourne, og kombineret med de endnu lavere leveomkostninger i Malaysia kan du leve godt på din SU, mens du forbedrer dit CV med et udlandsophold og samtidig får en oplevelse for livet.

Kvalitetsuddannelse i lækkert studiemiljø

Monash University Malaysia har meget at byde på for en study abroad studerende. Universitetet lægger stor vægt på selvstændig tænkning og idéudvikling, og som studerende har du adgang til en fleksibel tilrettelæggelse af dine studier med vide muligheder for hjælp og støtte undervejs. Både på bachelor- og kandidatniveau kan du vælge fag inden for et bredt felt. Universitet udbyder alt fra business studier og information technology til engineering, medicin og humanistiske studier.

Monash Malaysia glimrer ikke kun ved kvaliteten af sin undervisning og forskning. Studielivet på campus byder på stor kulturel og etnisk diversitet med 7500 studerende, heriblandt 35% internationale studerende fra mere end 70 lande. Der er et væld af muligheder for at få nye venner blandt dine studiekammerater, da universitets studenterorganisation er vært for mere end 40 forskellige klubber og studiegrupper. Studieboligerne er placeret i Sunway, en moderne forstad blot 18 kilometer fra Kuala Lumpur, og forholdene er luksuriøse sammenlignet med de fleste danske kollegieboliger. Priserne er billige og værelserne har både aircondition, WiFi og TV, mens fællesfaciliteterne inkluderer både fitness- og sportsrum, svømmepøl og en hyggelig café. Studieboligerne ligger tæt på både shoppingcentre, banker og restauranter, og du kan nemt komme rundt ved hjælp af den gratis shuttlebus.

study abroad malaysia kuala lumpur skyline

Søg study abroad på Monash Malaysia med Studysea

Er du interesseret i at læse på Monash University Malaysia, kan du søge ind som study abroad studerende i 1-2 semestre gennem Studysea. Du kan læse både på bachelor- og kandidatniveau. Vi hjælper dig med gratis vejledning om meritkrav og din ansøgning til universitetet. Tag kontakt til os allerede i dag og få mere information og vejledning om dine muligheder for at læse på Monash University Malaysia.

Vil du vide mere om, hvordan det er at læse i Malaysia? Så læs Silas beretning om hendes studieophold på Monash University Malaysia.

For at blive optaget som study-abroad studerende på Monash University Malaysia, skal du opfylde følgende:

 • have gennemført mindst et års studier på din videregående uddannelse inden udrejse
 • have et karaktergennemsnit på mindst 7 på den nye karakterskala eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene (mindst 4 i engelsk fra gymnasiet)

 

Fordele ved at søge igennem Studysea:

 • Over 98% af vores ansøgere optages
 • Der er et ubegrænset antal studiepladser og du kan fx rejse sammen med dine studiekammerater
 • Professionel og personlig studievejledning
 • Gratis vejlednings-service
 • Hjælp til ansøgningen
 • Gratis verificering af eksamenspapirer
 • Mulighed for at få udlandsstipendium fra staten
 • Mulighed for at få merit
 • Pre-departure information
 • Du bliver en del af Studysea’s Alumni Network efter gennemført ophold