fbpx

7 gode grunde til at studere i Melbourne på Monash University

studer i melbourne monash university

7 gode grunde til at studere i Melbourne på Monash University

Hvorfor studere i Melbourne på Monash University? Vi giver dig her vores 7 bud på hvorfor du bør overveje dette fremragende universitet og denne fantastiske studieby.

 

1. Monash University er bare verdensklasse!

Verdensklasse! Det er nok det bedste ord, hvis man skal beskrive Monash University med et ord. Monash er ifølge Times Higher Education World University Rankings (2017-2018) rangeret i verdens top 1% af universiteter. Monash er nr. 80 på ranglisten, men er herudover rangeret som bedste universitet i Australien inden for disciplinerne ingeniør og teknik samt kemi. Derudover rangerer Monash blandt verdens elite inden for business and economics samt clinical, pre-clinical medicine and health. Monash er medlem af Group of Eight og er det eneste medlem som har tripple crown akkreditering i business under AACSB, EQUIS og AMBA.

2. Melbourne er en super fed studieby og verdens bedste at bo i!

Ok, study abroad handler om meget mere end at studere. Det handler også om at få oplevelser for livet, en masse nye venskaber samt udforske og nyde godt af alt det din nye by tilbyder. Kort fortalt så handler det om at leve! Studerer du på Monash bliver Melbourne din nye studieby. Netop Melbourne er ifølge The Economist verdens bedste by at leve i. Og det er ingen tilfældighed, Melbournes kulturtilbud, klima, sundhedssystem, strande, kunst, spisesteder, musik, parker og sport har været med til at sikre Melbourne titlen i hele 7 år i træk!

3. Læs på Australiens største universitet

Monash er Australiens største universitet med mere end 60.000 studerende og uddannelser fordelt på 10 fakulteter. Universitetets hovedcampus “Clayton” er så stor at den har sit helt eget postnummer! Hvad betyder det for dig? Du har masser af muligheder, fleksibilitet og adgang til et stort udvalg af faciliteter. Samtidigt bliver du en del af et intellektuelt og socialt miljø som er højt respekteret både lokalt, regionalt og internationalt.

4. Monash er et powerhouse for forskning

På lidt over 50 år er Monash University blevet et research powerhouse inden for blandt andet stamcelle forskning og medicin, nano teknologi, erhvervsøkonomi og ledelse, udviklings studier og miljø. Vil du lære fra nogle af verdens førende forskere og have adgang til banebrydende research, danner Monash de perfekte rammer. Vidste du at kunstig befrugtning (IVF) blev udviklet af forskere på Monash?

5. Gode muligheder for frivilligt arbejde

Selvom dit primære formål med at tage på studieophold er at studere, så kan det være en god idé at integrere dig i lokalområdet via frivilligt arbejde. Via Monash Volunteer har du som studerende mulighed for at gøre en direkte forskel i dit eget, men også andres liv ved at tilbyde din support til en god sags tjeneste og velgørenhedsorganisationer. Hvad får du ud af det? Udover at du hjælper andre, møder nye mennesker og får sjove oplevelser, så får du erfaring du kan skrive på dit CV. Der er god mulighed for at lave frivilligt arbejde som er studierelevant.

6. En god studieopevelse

På Monash University er der ikke kun fokus på at være førende på forskningsområdet. Der lægges også høj vægt på at give en god studieoplevelse. Monash har investeret massivt i undervisningsfaciliteter som benytter den nyeste teknologi med f.eks. multimedie forelæsningssaler, fagbiblioteker og moderne læringsmiljøer hvor studerende og undervisere kan samarbejde. Alt dette er med til at sikre de bedste rammer for læringsmiljøet. Monash giver dig endvidere god mulighed for at involvere dig i andre aktiviteter udenfor klasseværelset som bl.a. studieklubber, sport og meget mere. Du kommer ikke til at kede dig!

7. Få globalt udsyn

Gennem et internationalt fodspor, partnerskaber, akkreditering, international mobilitet og verdensklasse forskning, giver en Monash grad dig et internationalt perspektiv, der hjælper dig med at forme din karriere, opnå akademiske resultater samt personlig og professionel vækst.

Dine studiemuligheder

Monash University kan Studysea hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse på bachelor, kandidat- eller Ph.d.-niveau. Vil du blot læse et eller to semestre, kan vi også hjælpe dig med at søge ind på et study abroad ophold. Vores hjælp og vejledning er helt gratis da vi er officiel repræsentant i Danmark for Monash University.

 

Vil du vide mere? Se profilen for Monash University