fbpx

Læs på Monash University Australia

Studér i Melbourne på Monash University som hører blandt verdens bedste universiteter og Australiens største.

63406

Studerende

19076

Internationale studerende

19

Studerende pr. underviser

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Monash University Australia

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

Monash University

 

Monash University er Australiens største universitet med over 60.000 studerende fra 100 forskellige lande. Universitetet har fire campusser i Melbourne-regionen – Clayton, Caulfield, Peninsula og Parkville. Monash er kendt i hele verden for dets høje kvalitet af undervisning og forskning. Universitetet rangerer blandt verdens 50 bedste universiteter ifølge både QS World University Rankings og US News and World Report. Universitetet har desuden en række fagområder hvor de rangerer som nr. 1 i Australien inkl. business administration, finance, economics, pharmacy, mining and mineral engineering, computer science and engineering. Med Monash på CV’et kan altså virkelig bryste dig med at have læst på et globalt eliteuniversitet. Se universitets seneste rankings.

 

Monash er medlem af den prestigefyldte ”Group of Eight” som er Australiens pendant til den amerikanske Ivy League. Monash har opnået triple crown akkreditering, og dets fakultet for business og economics er således akkrediteret af både AACSB, Equis og AMBA. Universitetets brede vifte af bachelor- og kandidatuddannelser dækker forskellige fagområder, herunder kunst, erhvervsøkonomi, jura, uddannelse, ingeniørvidenskab og meget mere. Vil du udfordres på et højt intellektuelt plan og lære fra forskere der er førende i deres felt, er Monash University det helt rette valg.

 

Har du lyst til at studere på Monash University, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

 

Studiemiljø

 

Monash University har campus på fire lokaliteter i Melbourne-området, der alle tilbyder moderne faciliteter og højteknologisk udstyr til forskning. Med over 140 student clubs og societies samt 40 sportsklubber, kan du nemt møde studerende med samme interesser som dig og skabe venskaber uden for undervisningen.

 

I Melbourne, kan du ligesom i Danmark, opleve alle fire årstider i løbet af året. Somrene er varme og indbyder til at tage til Melbournes naturskønne strande, som du kan finde i hver eneste forstad omkring den sydøstlige del af Melbourne. I Melbourne finder du desuden den perfekte kombination af storby og natur. I centrum af byen ligger det moderne Federation Square med pladser, barer og restauranter ved Yarra-floden, men Melbourne er også kendt for sine mange smukke parker, cykel- og gangstier. Med adskillige teatre, kunstgallerier, museer og spillesteder med levende musik, kommer du helt sikkert ikke til at kede dig!

 

Besøg Monash University Australia’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Monash University

 

På Monash University kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele bachelor- eller kandidatuddannelser. Som Australiens største universitet, kan du finde spændende fag og uddannelser inden for stort set alle discipliner. Monash University har følgende fakulteter:

 

 • Arts
 • Art, Design and Architecture
 • Business and Economics
 • Education
 • Engineering
 • Information Technology
 • Law
 • Medicine, Nursing and Health Sciences
 • Pharmacy and Pharmaceutical Sciences
 • Science

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan du læse mere om dine studiemuligheder eller søge i universitets database for at finde fag. Når du søger i databasen efter fag, kan du følge denne vejledning:

 

 1. Klik på “Advanced search” under søgefeltet.
 2. Klik på “UNITS” under søgefeltet
 3. Vælg Caulfield, Clayton, City (Melbourne), Parkville, Monash Law Chambers og/eller Peninsula under “location”
 4. Vælg det relevante semester under “teaching period”. First semester er dansk forårssemester og second semester er dansk efterårssemester (som dog allerede starter i juli).
 5. Vælg det rette år under “Implementation Year”. Kan du ikke vælge det år du skal afsted, vælges senest tilgængelige år.
 6. Vælg “on campus” under “mode”
 7. Vælg Undergraduate for bachelorfag eller Postgraduate for kandidatfag under “level”
 8. Du kan nu enten browse igennem alle de fag som vises, eller du kan filtrere yderligere, ved at indtaste keywords i søgefeltet.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres som udgangspunkt via fagkode 4xxx eller højere.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

24 credits eller 4 fag på Monash svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. Vær opmærksom på at optagelse på bestemte fag kan være begrænsede.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

For at få dine fag forhåndsgodkendt af dit studie i Danmark, skal du formentlig vedlægge dokumentation i form af fagbeskrivelser. Du finder fagbeskrivelserne ved at følge vejledningen foroven for at finde fag, og derefter kan du klikke ind på faget hvorefter fagbeskrivelsen fremgår. Tryk på “print” i højre side og gem den som pdf.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studiestart

 

Der er studiestart to gange om året for study abroad studerende. Det er ligeledes muligt at starte to gange årligt på mange hele uddannelser, dog ikke alle.

 

Studieperioder

 

 • Semester 1: Februar – juni (ansøgningsfrist 1. december)
 • Semester 2: Juli – november (ansøgningsfrist 1. maj)

 

*Ansøgningsfristerne gælder study abroad. Søger du hel uddannelse, kan frister variere. Kontakt Studysea.

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår på Monash University.

Se vigtige datoer for study abroad på Monash University.

Studieafgiften (tuition) på Monash University

 

Som studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2022, 2023 og 2024 er:

 

 • 13.200 australske dollars for 24 credit points (30 ECTS) eller 9.900 australske dollars for 18 credit points (22,5 ECTS)

 

20% rabat til studerende fra Monash partnerinstitutioner

Læser du på en uddannelsesinstitution som har en aftale med Monash University, kan du få 20% rabat på studieafgiften. Studieafgiften pr. semester i 2022, 2023 og 2024 for studerende fra Monash partnerinstitutioner er:

 

 • 10.560 australske dollars for 24 credit points (30 ECTS) eller 7.920 australske dollars for 18 credit points (22,5 ECTS)

 

Monash har i skrivende stund aftaler med Aarhus Universitet (AU), Copenhagen Business School (CBS), Københavns Universitet (KU), Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMXJ) og Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

 

Find opdaterede priser på Monash University’s hjemmeside. Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium  og udlandsstudielån som helt eller delvist kan dække dine udgifter. Læs mere under finansiering af studieophold.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvad koster en hel uddannelse?

 

Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Du kan finde priserne under hver uddannelse på universitetets hjemmeside. Er du i tvivl, så kontakt os. Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium  og udlandsstudielån som helt eller delvist kan dække dine udgifter.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad koster en hel uddannelse?

 

Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Du kan finde priserne under hver uddannelse på universitetets hjemmeside. Er du i tvivl, så kontakt os. Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium  og udlandsstudielån som helt eller delvist kan dække dine udgifter.

Universitetets studieboliger

 

Monash University har forskellige typer studieboliger tilgængelige for internationale studerende på alle dets campusser. På Clayton campusset er internationale studerende garanteret en studiebolig. Monash Residential Services kan hjælpe studerende som ønsker at finde privat bolig uden for universitetet. Læs mere om studieboligerne på Monash. Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig.

 

Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på Monash via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Melbourne.

Hvad er adgangskravene på Monash University?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study abroad studerende på Monash University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført mindst et års studier på din videregående uddannelse inden udrejse
 • have et karaktergennemsnit på mindst 7 på den nye karakterskala eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene*

 

*Bemærk at study abroad studerende fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for engelsk sprogtest såfremt du har mindst 4 i engelsk fra gymnasiet. Dine karakterer fra gymnasiet kan kun bruges, hvis de ikke er mere end 5 år gamle. Er der gået mere end 5 år fra du gik ud af gymnasiet, til studiestarten på Monash, og har du gennemført et fag på mindst 7,5 ECTS inden for højst 2 år før studiestart på Monash, hvor eksamen og undervisning var på engelsk, kan du ligeledes fritages for engelsktesten.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Monash University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Monash University egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Monash University?

 

Ønsker du at søge ind på Monash University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Monash University?

 

Vil du søge ind på Monash University som study abroad studerende, kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til gennemgang ved Studysea først og ikke direkte til universitetet. For at søge ind skal du forberede følgende dokumenter:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Oplys din fysiske adresse og mobilnummer

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad.

 

Ansøgningsfrister

 

Du finder ansøgningsfrister under fanen “studiestart” her på universitetsprofilen.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Ansøgningsgebyr

 

Studerende som søger ind på en hel uddannelse via Studysea fritages for ansøgningsgebyr.

 

Hvordan søger jeg ind på Monash University?

 

Ansøgningsproceduren afhænger af den uddannelse du søger ind på. Er du interesseret i at søge ind på Monash University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Ansøgningsgebyr

 

Studerende som søger ind på en hel uddannelse via Studysea fritages for ansøgningsgebyr.

 

Hvordan søger jeg ind på Monash University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Monash University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Monash University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Monash University egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

udveksling monash university

Amalie læser study abroad på Monash University

 

Amalie læser sin kandidatuddannelse i Strategy, Organisation and Leadership på Copenhagen Business School (CBS) og som et led i sin uddannelse rejste hun til Australien for at tage et study abroad ophold på Monash University. Det gjorde hun for at få et internationalt perspektiv på sin uddannelse og for at udvide sit sociale netværk i sin sidste studietid.

 

Læs hele indlægget

Victor læser study abroad på Monash University

 

Victor Hagenau Hejgaard Sørensen som læser medicin på Aarhus Universitet besluttede sig for at tage sit 4. semester på Monash University i Australien. Det gjorde han fordi han havde brug for afveksling i sit lange uddannelsesforløb på 6 år.

 

Læs hele indlægget

Frederik læser study abroad på Monash University

 

Simon Frederik Lund læser til maskinmester på Fredericia Maskinmesterskole og har læst 5. semester af uddannelsen på Monash University i Australien.

 

Læs hele indlægget

cecilie schnoor monash medicin scaled

Cecilie læser study abroad på Monash University

 

Cecilie Schnoor Jørgensen læser medicin på Aarhus Universitet. Hun besluttede sig for at tage på study abroad ophold på Monash University, så hun kunne kombinere studiet med sit behov for at komme ud og se verden og møde nye mennesker fra andre lande og kulturer.

 

Læs hele indlægget

Gode grunde til at læse på Monash University

Hvorfor Monash Australia via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Monash University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på Monash og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Hjælp til legatansøgning

 

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

 

Mød andre danske studerende i Australien

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Australien, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Hvorfor Monash University Australia?

Verdensklasse universitet

 

Monash er ifølge QS World University Rankings 2024 nr. 42 i verden. Derudover er Monash et banebrydende research universitet af førende forskere inden for blandt andet stamcelle forskning og medicin, nano teknologi, erhvervsøkonomi og ledelse, udviklings studier og miljø. 

 

Perfekt til business- og medicinstuderende

 

Monash rangerer blandt verdens elite inden for business and economics samt clinical, pre-clinical medicine and health. Monash er medlem af Group of Eight og har triple crown akkreditering i business under AACSB, EQUIS og AMBA.

 

Top-moderne faciliteter

 

Monash har investeret massivt i undervisningsfaciliteter som benytter den nyeste teknologi med f.eks. multimedie forelæsningssaler, fagbiblioteker og moderne læringsmiljøer hvor studerende og undervisere kan samarbejde. På Monash er der også god mulighed for at involvere dig i andre aktiviteter udenfor klasseværelset som bl.a. studieklubber, sport og meget mere. Alt dette er med til at sikre at du opnår en fuld tilfredsstillende studieoplevelse.

 

Fantastisk og varieret studiedestination

 

Melbourne bliver konstant rangeret som en af verdens bedste byer at leve i og roses for kulturscenen, uddannelse, sikkerhed og infrastruktur. Byen byder på spændende spisesteder, nattemarkeder, musikscener, parker, sandstrande og en stærk kaffe- og street art kultur. Uden for byen finder du et varieret landskab og klima, hvor du har mulighed for bjergvandring, at stå på ski og meget mere.

 

Boost dit CV med frivilligt arbejde

 

Vil du booste dit CV endnu mere, så har du gode muligheder for studierelevant frivilligt arbejde gennem Monash Volunteer. Selvom du primært er kommet for at studere, så er der fordele at drage af frivilligt arbejde. Udover at du hjælper andre, møder nye mennesker og får sjove oplevelser, så får du erfaring du kan skrive på dit CV.