fbpx

Få det fedeste studieophold på University of the Sunshine Coast i Australien

Få det fedeste studieophold på University of the Sunshine Coast i Australien

Er du til sol, strand og sommer, så er University of the Sunshine Coast i Australien, der du skal til. Læs hvorfor du skal se lidt nærmere på dette fantastiske universitet i Queensland.

 

Uendeligt meget at opleve

USC‘s hovedcampus ligger i Sippy Downs, en times kørsel nord for storbyen Brisbane. Her fra har du let adgang til smukke naturoplevelser som f.eks. Fraser Island – verdens største sandø og UNESCO verdensarv, Hervey Bay – den perfekte spot til whale watching og Mooloolaba Beach – til dig som elsker strandlivet. Sunshine Coast er en populær turistattraktion og der er altid noget at opleve uanset om du er til natur, kultur, sport eller byliv.

Lækre studieboliger med pool

Drømmer du også om at bo i en lækker bolig med swimming pool? Læser du på USC i Sippy Downs kan drømmen blive til virkelighed. Vælg mellem de populære studieboligkomplekser, Varsity Apartments, UniCentral eller The Village som alle ligger tæt på universitetet. Sportsfaciliteter, grillområde, spil- og aktivitetsområde er blot nogle af de ting du kan nyde godt af når du bor i studieboligerne i Sippy Downs.

usc studieboliger sunshine coast australien study abroad studieliv

Kænguruer på campus

Et studieophold i Australien er ikke et rigtigt studieophold uden kænguruer. På USC’s hovedcampus i Sippy Downs er der kængurugaranti! Universitetet ligger på et vildtreservat og der hopper jævnligt kænguruer rundt på de smukke græsarealer på campus.

Godt vejr året rundt

Down Under i Australien er alt vendt på hovedet – også årstiderne. Når det er sommer i Danmark er det vinter i Australien. Hvis du gerne vil undslippe dansk vinter, er Sunshine Coast et godt sted at tage hen – her er nemlig sommer året rundt. I sommermånederne er der omkring 28 grader og i vintermånederne omkring 20 grader.

Afslappet livsstil

Sunshine Coast er en populær destinationer for turister fra hele Australien. Det medvirker til et afslappende miljø hvor der er fest og glade dage. Det er her folk kommer til for at hygge sig, slappe af og undslippe storbyens jag. Som studerende på USC kan du nyde godt af den afslappede livsstil hvor der også er plads til at pleje sig selv og sjælen.

Fremragende sportsfaciliteter

Er du sportsudøver eller studerer du noget inden for idræt og sundhed, så er USC det oplagte universitet at læse på. For at give de studerende de bedste muligheder og for at understøtte universitetets undervisning og forskning, finder du bl.a. et olympisk standard 50 meters opvarmet svømmebasin, et nyt og moderne indendørsstadion med plads til 3000 tilskuere, to fuldt udstyrede fitnesscentre som også tilbyder holdundervisning, atletikbaner, udendørs sportsbaner til bl.a. rugby, fodbold og cricket, tennis-, basketballbaner og meget mere. Udover disse faciliteter tilbydes et atletprogram og en sportsklinik.

Masser af studieaktiviteter

Med over 12.000 studerende, tilbyder USC et hav af forskellige studieaktiviteter som du kan involvere dig i under dit studie. Der findes både akademiske studieklubber som du kan nørde i såvel som sport og sociale klubber.

Flere campusser at vælge imellem i Queensland

Udover hovedcampussen i Sippy Downs hvor de fleste af universitetets uddannelser udbydes, kan du også følge studier på f.eks. USC South Bank i Brisbane eller det helt nye Moreton Bay campus i Petrie lige uden for Brisbane.

Vil du vide mere om USC? Studysea kan gratis vejlede dig og hjælpe dig med at søge ind.