fbpx

Slip din indre tasmanske djævel løs – studér på University of Tasmania

Slip din indre tasmanske djævel løs – studér på University of Tasmania

Tasmanien er et af de mest betagende og sjove steder i verden at studere. Via Studysea, kan du læse fag eller en hel uddannelse på University of Tasmania (UTAS). Som repræsentant for UTAS i Danmark, vejleder Studysea dig gratis igennem optagelsesforløbet.

 

Hele øen som campus

Mens du studerer i Tasmanien, er hele øen (staten) din campus. Tasmanien er et virkeligt utroligt sted med plads til at høre dig selv tænke og en perfekt balance mellem smuk natur og levende byer. Udforsk nogle af de smukkeste steder – fra den smukke hovedstad, ved vandet, Hobart, som har caféer og restauranter i verdensklasse, en fantastisk kunstscene og mad at dø for, til den uberørte vildmark og de fantastiske strande. Tasmanien har det hele.

Hjem til den tasmanske djævel

Som studerende på UTAS kommer du sandsynligvis til at bruge utallige aftener og weekender på at udforske dine omgivelser, mens du styrker dit engelsk når du konverserer med den venlige lokalbefolkning. Er du til dyreliv, har Tasmanien noget af det mest underlige og vidunderlige dyreliv i verden. Ikke mindst den ikoniske tasmanske djævel, men også wallabies og pungdyr, der vandrer rundt på campus og underholder og begejstrer dig. Naturelskere kan udfolde sig på øen som er 40% dækket af nationalparker og reservater.

Kronprinsesse Marys universitet

Tasmanien og Danmark særligt knytter tætte bånd. Vores folkekære kronprinsesse er fra Tasmanien og har læst en bachelor i erhvervsøkonomi og jura på netop UTAS. Her har kronprinsesse Marys far i øvrigt også arbejdet som professor frem til sin pension. Er du en dygtig studerende kan du blive taget i betragtning til Crown Princess Mary Scholarship som har en værdi af 2000 australske dollars. Med lidt ekstra penge i pungen, bliver det sjovere når du slipper din indre tasmanske djævel løs!

Australiens billigste sted at leve

Vil du gerne til Australien og studere og skal SU’en strække sig lidt længere, er University of Tasmania et rigtigt godt valg. Hobart er den universitetsby i Australien med de laveste leveomkostninger og University of Tasmania er tilmed også et af de mest prisvenlige universiteter i Australien. Med Tasmaniens høje levestandard og UTAS’s gode renommé, er der ganske god værdi i at læse din uddannelse eller studieophold her.

Hvad kan jeg studere?

Selvfølgelig er der fag og uddannelser som f.eks. marinebiologi, landbrugsvidenskab, fiskeri- og akvakultur og maritime studier som giver rigtig god mening at læse på UTAS. Men som et stort universitet beliggende i en delstatshovedstad, byder universitetet også på mange andre muligheder. Vidste du f.eks. at UTAS juridiske fakultet er rangeret som nr. 85 i verden? Business, ingeniør, medicin, medievidenskab, kunstig intelligens og meget mere, kan du også sætte på dit skema, når du læser på UTAS.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere om at studere på University of Tasmania eller generelt om at studere i udlandet, så kan du altid kontakte Studysea for uforpligtende vejledning. Udover UTAS, repræsenterer vi over 50 anerkendte udenlandske universiteter, og kan gratis vejlede dig og hjælpe dig med ansøgningen til disse universiteter. Over 98% af vores ansøgere bliver optaget og vi har normalt ingen begrænsninger på antallet af studiepladser.

Læs mere om University of Tasmania