fbpx

Få kæmpe scholarship til Macquarie University i Sydney

macquarie university australien study abroad

Få kæmpe scholarship til Macquarie University i Sydney

Overvejer du at læse en hel uddannelse i Australien og vil du gerne spare en masse penge, så er det nu du skal slå til.

 

Macquarie University er et anerkendt australsk universitet som rangerer blandt verdens 200 bedste iflg. Times Higher Education. Som noget nyt, får europæiske studerende som starter på en hel uddannelse på Macquarie University i 2021 eller 2022 et scholarship på 10.000 australske dollars om året. Læser du en 3-årig bacheloruddannelser betyder det en samlet besparelsen på hele 143.000 kroner!

Hvordan får du et scholarship? Det gør du blot ved at være optaget. Der er altså ingen krav om karakterer. Ansøgning og optagelse kan Studysea guide dig igennem, og som universitetets repræsentant i Danmark, er vores hjælp naturligvis helt gratis.

Læs mere om betingelserne for dette scholarship på Macquarie University’s website