fbpx

Spar mange penge på studieophold i New York på Berkeley College via Studysea

berkeley college new york

Spar mange penge på studieophold i New York på Berkeley College via Studysea

Drømmer du om at bo og studere i New York, så har du nu muligheden for at spare tusindevis af dollars når du læser på Berkeley College via Studysea!

 

Har du storbydrømme og lyder New York City som en by du kan se dig selv som studerende i? Så har Studysea gjort det meget billigere og dermed nemmere at realisere drømmen. Vi er superglade for at kunne fortælle at studerende som ansøger via Studysea kun skal betale $7.000 dollars i studieafgift for et semester på bachelorniveau (plus obligatoriske gebyrer). Den normale studieafgift er i skrivende stund 12.950 dollars, hvilket vil sige, at du sparer godt 40.000 kroner baseret på dagens valutakurs. Studieafgiften på kandidatniveau vil, efter fratrukket rabat, være $8.400 dollars for 9 credits eller $11.700 dollars for 12 credits. De nedsatte studieafgifter gælder indtil videre i perioden fra april 2022 til december 2024. Sørg for at få planlagt dit ophold i den periode, hvis du vil spare en masse penge og have mere luft i budgettet til at opleve alt det New York City byder på.

Bemærk at denne aftale med Berkeley College kun omfatter study abroad og sabbatårs studieophold og dermed ikke studerende som vil læse en hel uddannelse. Overvejer du at læse en hel uddannelse, er det dog muligt at starte i study abroad eller sabbatårs programmet og derefter konvertere til hel uddannelsessøgende. Studysea kan vejlede dig om denne mulighed og hvorvidt det giver mening, da du fx ikke kan få SU med til sabbatårs ophold.

Berkeley College har adskillige campusser i New Jersey og New York. Besøg universitetsprofilen og lær mere om dette spændende universitet.

Se Berkeley College profilen og lær mere om dine muligheder ved dette universitet.