fbpx

Berkeley College

Studér i New York City midt på Manhattan på det populære Berkeley College. Ved Berkeley har du gode muligheder for at få et scholarship.

8000

Studerende

550

Internationale studerende

80

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Berkeley College

 

Hel associate degree (kortere videregående uddannelse)

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Top-up bachelor

Online uddannelser

Berkeley College

 

Berkeley College ligger i verdens økonomiske centrum, New York. Skolen er, takket være sin fantastiske beliggenhed på Manhattan, blevet et meget populært valg blandt studerende siden starten i 1931. Når du studerer på Berkeley har du en fremragende mulighed for at være tæt på alt hvad New York City byder på. Klassestørrelserne er små med individuel orienteret undervisning og lærere som har flere års erfaring på arbejdsmarkedet. Over 8.000 studerende er indskrevet på Berkeley College, hvoraf ca. 550 er internationale som kommer fra mere end 80 forskellige lande. På Berkeley College kan du læse hele uddannelser op til bachelorniveau eller kortere studieophold. Universitetet har en enkelt masteruddannelse – Master in Business Administration (MBA). International Business og Fashion Merchandising and Management hører blandt de mest populære studieretninger på bachelorniveau.

 

Studiemiljø

 

Berkeley College har adskillige campusser i New York og New Jersey. NYC Midtown campus ligger midt på Manhattan på 41st og 42nd street, tæt på teatre, indkøbscentre, museer og tv-studier, hvilket betyder, at du har New York som dit klasseværelse. Udover alle de aktiviteter som byen byder på, er der også mange muligheder for at deltage i studieaktiviteter og klubber inden for en masse forskellige områder som for eksempel Fashion Club og International Business Club.

 

Besøg Berkeley College’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Berkeley College

 

På universitetet kan du læse som study-abroad (udveksling) studerende eller hel uddannelse på bachelorniveau. Berkeley udbyder kun en uddannelse (MBA) på kandidatniveau og den modtager kun ansøgere som ønsker at læse hele uddannelsen på Berkeley. Universitetet har fag og uddannelser inden for følgende områder:

 

 • Accounting
 • Business Administration
 • Design Management
 • Fashion Merchandising and Management
 • Financial Services
 • Graphic Design
 • Health Services
 • Information Technology Management
 • Interior Design
 • International Business
 • Justice Studies
 • Legal Studies
 • Management
 • Marketing Communications
 • National Security

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du finde frem til de fag der udbydes på universitetet på denne side. Bemærk at det er muligt at se faglister for mange forskellige campusser, og vi råder dig derfor til at kigge de forskellige lister igennem inden du vælger dine fag. De fleste internationale studerende foretrækker New York City Midtown campusset. Her er det primært business fag som undervises.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelser?

 

Du finder korte fagbeskrivelser af fagene her hvor du skal klikke dig ind under det relevante fakultet. I de korte fagbeskrivelser er indikeret hvor mange credits faget er og om der kræves pre-requisites (dvs. fag du bør have læst forinden). Pre-requisites er nødvendige for studerende der læser hele uddannelser at opfylde, men for study abroad studerende giver det en indikation af hvilken baggrundsviden du skal have for kunne følge faget. Dit studienævn vil muligvis have brug for detaljerede fagbeskrivelser (course syllabus) for at kunne forhåndsgodkende fagene. Hvis du sender en email til Studysea med fagtitel og fagkode på de fag du ønsker at få godkendt, kan vi rekvirere course syllabus for fagene.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen. Den første række bogstaver (subject) er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Business (BUS). Yderligere viser første tal i talrækken (course number), hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6).

 

Eksempelvis: BUS 2245 – BUSINESS ETHICS (Business ethics, Business, 2.år – 3 og 4 semester)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau eller 9-12 credits på kandidatniveau på Berkeley College svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelses institution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

 

De fleste fag på Berkeley College giver 3 credits og dermed kan du forvente at skulle følge 4 til 5 fag på bachelorniveau eller 3-4 fag på kandidatniveau.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du sabbatårs studerende, kan du finde frem til de fag der udbydes på universitetet på denne side. Bemærk at det er muligt at se faglister for mange forskellige campusser, og vi råder dig derfor til at kigge de forskellige lister igennem inden du vælger dine fag. De fleste internationale studerende foretrækker New York City Midtown campusset. Her er det primært business fag som undervises.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelser?

 

Du finder korte fagbeskrivelser af fagene her hvor du skal klikke dig ind under det relevante fakultet. I de korte fagbeskrivelser er indikeret hvor mange credits faget er og om der kræves pre-requisites (dvs. fag du bør have læst forinden). Pre-requisites er nødvendige for studerende der læser hele uddannelser at opfylde, men for sabbatårs studerende giver det en indikation af hvilken baggrundsviden du skal have for at kunne følge faget.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen. Den første række bogstaver (subject) er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Business (BUS). Yderligere viser første tal i talrækken (course number), hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Hvis du kun har en gymnasial uddannelse, anbefaler vi dig at du holder dig til fag på 1. og 2. år.

 

Eksempelvis: BUS 2245 – BUSINESS ETHICS (Business ethics, Business, 2.år – 3 og 4 semester)

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studieperioder

 

Studieåret på Berkeley College er opdelt i tre semester af hver 15 ugers varighed. Det er muligt at starte i hvert semester:

 

 • Vintersemestret: januar – april
 • Forårssemestret: april – august
 • Efterårssemestret: september – december

 

Se Berkeley College’s akademiske kalender for præcise datoer.

Studieafgiften (tuition) på Berkeley College

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på Berkeley College.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Study abroad (studieophold)

Studieafgift

 

Som study abroad studerende, skal du betale studieafgift (tuition fees) til universitetet. Study abroad studerende som optages via Studysea får en stor rabat som fratrækkes studieafgiften. Dette gælder foreløbigt frem til december 2024. Studieafgiften pr. semester i denne periode er dermed kun:

 

 • 7.000 dollars for fag på bachelorniveau
 • 8.400 dollars for 9 credits eller 11.700 dollars for 12 credits på kandidatniveau

 

Udover studieafgiften er der obligatoriske gebyrer som du også opkræves. Du kan finde mere information om universitetets normale studieafgift og øvrige gebyrer på universitetets hjemmeside.

 

Awards

 

Alle study abroad studerende som bliver optaget på Berkeley College via Studysea får en award på 1.500 dollars som fratrækkes din studieafgift på Berkeley College. Awarden trækkes automatisk fra studieafgiften og gælder for studiestart i 2021 eller senere. Dette kan dog ikke kombineres med rabatten nævnt foroven som foreløbigt tilbydes mellem april 2022 og december 2024.

Sabbatår

Studieafgift

 

Som study abroad studerende i dit sabbatår, skal du betale studieafgift (tuition fees) til universitetet. Study abroad studerende som optages via Studysea får en stor rabat som fratrækkes studieafgiften. Dette gælder fra april 2022 til december 2024. Studieafgiften pr. semester i denne periode er dermed kun:

 

 • 7.000 dollars for fag på bachelorniveau

 

Udover studieafgiften er der obligatoriske gebyrer som du også opkræves. Du kan finde mere information om universitetets normale studieafgift og øvrige gebyrer på universitetets hjemmeside.

 

Awards

 

Alle study abroad og sabbatår studerende som bliver optaget på Berkeley College via Studysea får en award på 1.500 dollars som fratrækkes din studieafgift på Berkeley College. Awarden trækkes automatisk fra studieafgiften og gælder for studiestart i 2021 eller senere. Dette kan dog ikke kombineres med rabatten nævnt foroven som foreløbigt tilbydes mellem april 2022 og december 2024.

Bacheloruddannelse

Studieafgift

 

Som studerende på en hel uddannelse, skal du betale studieafgift (tuition fees) til universitetet:

 

 

Udover studieafgiften, opkræves også obligatoriske gebyrer, som ligeledes fremgår af ovenstående link. Har du spørgsmål eller er i tvivl, så kontakt Studysea for vejledning.

 

Scholarships

 

Studerende som søger ind på en hel uddannelse har mulighed for at søge om scholarship.

Masteruddannelse

Studieafgift

 

Som studerende, skal du betale studieafgift (tuition fees) og gebyrer til universitetet:

 

Bolig i New York

 

En af fordele ved at læse på Berkeley College er universitetets centrale beliggenhed på Manhattan. Det giver dig en unik mulighed for også at bruge New York som din campus, samt bo centralt i den pulserende amerikanske metropol. Berkeley har ikke egne studieboliger i New York, men samarbejder med forskellige aktører som kan tilbyde eller hjælpe dig med bolig eller værtsfamilie. Læs mere om boligmulighederne på Berkeley College’s hjemmeside. Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig.

 

Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på Berkeley College via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i New York.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

*Danske studerende som søger ind via Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har gennemført en dansk gymnasial uddannelse.

Sabbatår

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som sabbatårs studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

*Danske studerende som søger ind via Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har gennemført en dansk gymnasial uddannelse.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav på hele uddannelser på bachelorniveau

 

For at blive optaget på en hel uddannelse på bachelorniveau, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • Opfylde engelskkravene

 

*Danske studerende som søger ind via Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har gennemført en dansk gymnasial uddannelse.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav på hele uddannelser på kandidatniveau

 

For at blive optaget på en hel uddannelse på kandidatniveau, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført en bachelor- eller profesionsbachelor
 • Opfylde engelskkravene

 

*Danske studerende som søger ind via Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har gennemført en dansk gymnasial uddannelse.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Berkeley College, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Berkeley College’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Berkeley College?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det med post til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres hos Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Dokumentation for at du eller din sponsor har penge nok til at dække studie- og leveomkostninger i USA
 • Kopi af gyldigt pas
 • International scholarship application
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Ansøgningsgebyr

 

Berkeley College opkræver et ansøgningsgebyr på 50 dollars (USD).

 

Herudover er der et processing fee på 100 dollars samt et tuition deposit på 300 dollars som skal betales før at universitetet udsteder visumdokumenter. Tuition deposit fratrækkes din studieafgift, men det kan ikke refunderes.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på Berkeley College?

 

For at søge ind som sabbatårs studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det med post til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres hos Studysea)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Dokumentation for at du eller din sponsor har penge nok til at dække studie- og leveomkostninger i USA
 • Kopi af gyldigt pas
 • International scholarship application
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Ansøgningsgebyr

 

Berkeley College opkræver et ansøgningsgebyr på 50 dollars (USD).

 

Herudover er der et processing fee på 100 dollars samt et tuition deposit på 300 dollars som skal betales før at universitetet udsteder visumdokumenter. Tuition deposit fratrækkes din studieafgift, men det kan ikke refunderes.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Berkeley College kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Berkeley College kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Berkeley College, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Berkeley College’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Gode grunde til at læse på Berkeley College

Hvorfor Berkeley College via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Berkeley College. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på Berkeley og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Scholarships fra 10% til 30%

 

Alle studerende som Studysea har hjulpet til Berkeley College på en hel bacheloruddannelse har fået et scholarship. Berkeley College har scholarships som dækker helt op til 30% af studieafgiften.

 

Mød andre danske studerende i New York

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i New York, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Hvorfor Berkeley College?

New York City er dit campus

 

Berkeley College’s New York City campus ligger på en af verdens mest attraktive adresser på 41st og 43rd Street imellem 5th Avenue og Madison Avenue midt på Manhattan og tæt på Grand Central Station.

 

Læs fede uddannelser

 

Berkeley College’s mest populære uddannelser er Fashion Merchandising and Management, International Business og Marketing Communications som er oplagte at læse i New York.

 

Små klasser med fokus på dig

 

Berkeley College har små klassestørrelser med individuel orienteret undervisning og professorer som har flere års erfaring på arbejdsmarkedet. Det skaber et interaktivt læringsmiljø hvor du lærer både dine professorer og medstuderende at kende.

 

Mest populære amerikanske universitet for studerende fra Skandinavien

 

Berkeley College er et af de amerikanske universiteter som uddanner flest studerende fra Sverige og Norge. Det betyder et stærkt skandinavisk alumne netværk og kendskab blandt arbejdsgivere i Skandinavien.

 

Hands-on uddannelser som gør dig jobklar

 

Berkeley College har karriere-orienterede uddannelser hvor fokus er på at gøre dig jobklar, hvilket bl.a. opnås ved at lade praktik eller erhvervsrelaterede opgaver indgå i uddannelsen.

 

Få merit fra gymnasiet og SU med til hele bacheloruddannelsen

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på Berkeley College har mulighed for at få merit fra gymnasiet og dermed få SU med til hele uddannelsen. Hvor meget du får i merit og hvor meget din studietid forkortes afhænger af en række faktorer heriblandt de fag du har læst, dine karakterer og den uddannelse du ønsker at læse på Berkeley.

 

Start 3 gange om året eller gennemfør din uddannelse hurtigere

 

Berkeley College har tre semestre om året, hvilket giver dig mulighed for at gennemføre din uddannelse hurtigere samt starte din uddannelse i januar, april eller september. En bacheloruddannelse i USA tager normalt fire år, men på Berkeley kan du læse den på tre år.

 

Arbejd 2 år i USA under OPT-ordningen

 

Læser du en bacheloruddannelse på Berkeley College har du mulighed for sammenlagt at arbejde to år (2 x 1 år) i USA under OPT-ordningen. Dette er fordi du allerede, efter at have læst 60 credits, opnår en Associate’s Degree og herefter kan arbejde et år i et studierelateret job før du læser resten af bacheloruddannelsen. Efter afsluttet bachelor kan du igen arbejde et år under OPT-ordningen. Det giver dig god mulighed for at tjene nogle penge og supplere din uddannelse med relevant erhvervserfaring.

Sabbatår på Berkeley

sabbatår new york berkeley college

Overvejer du at læse på Berkeley efter gymnasiet?

 

Du kan læse spændende fag under dit sabbatår eller en hel associate eller bacheloruddannelse på Berkeley College. Vi har samlet al info til dig på en side.

 

Er du interesseret i mode?

Studér Fashion Merchandising and Management

 

Er du business-minded og har du et ubestrideligt godt øje til fashion og trends? Kan du derudover også nikke godkendende til et drømmejob i modeverdenen? Så læs Fashion Merchandising and Management på Berkeley College på Manhattan, det såkaldte Fashion Center, i USA’s største modehovedstad New York.

 

Se video om Berkeley College