fbpx

Ingeniør praktik i førende australsk solcelle virksomhed

Om virksomheden

Virksomheden er en af Australiens førende solcellevirksomheder og har installeret systemer til mange højt profilerede kunder, herunder nogle af de største solterrasseinstallationer i Australien. Virksomheden har vundet mange priser fra den prestigefyldte Clean Energy Council Award for design og installation. Virksomhedens ingeniører har erfaringer med at dele deres viden og ekspertise, og har haft stor succes med praktikanter siden 2008, hvoraf mange har udmærket sig i branchen efterfølgende.

 

For ingeniører der søger praktik i Australien, har vi i samarbejde med praktikstedet, udviklet et omfattende og struktureret praktikprogram. Dette unikke praktikprogram er specielt designet til ikke kun at øge dine færdigheder og erfaring, udvide dit branchenetværk, men i lige så høj grad at kickstarte din karriere. Programmet er ideelt for personer med teknisk forståelse og / eller uddannelse inden for følgende områder:

 

  • Civil engineering
  • Building engineering
  • Mechanical engineering (inkl. maskinmester)
  • Design engineering
  • Electrical engineering

 

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 3 måneder (12-weeks)

Kriterier

Teknisk forståelse og/eller uddannelse inden for områderne ''ingeniør'' eller ''design'', acceptabelt engelsk niveau, mødeklar 4-5 dage om ugen og motiveret til at lære.

Lokation

Sydney, Australien

Tilskud

Transport mellem bopæl og arbejdsplads bliver betalt (Op til $50AUD om ugen)

Ansøgningsfrist

Senest 3 måneder før planlagt praktikstart

Reference ID

AUSY009

Kategori
Australien