fbpx

Reklamebureau i Sydney søger praktikant

Firmaprofil

 

Dette firma er et serviceorienteret og kreativt reklamebureau i Surry Hills. Reklamebureauet bestræber sig på at yde den bedste service i branchen og leverer tjenester som omfatter alt fra strategisk udvikling, kreativ udvikling, distribuering, kampagneplanlægning, design, sponsorering, handel og marketing. Kunderne inkluderer en række forskellige brands, herunder nogle af Australiens største dagligvare- og elektronikmærker. Virksomheden ligger meget vægt på virksomhedskulturen, hvorfor der er meget opmærksomhed på den type mennesker, som ansættes.

 

Praktikopgaver

 

Der lægges vægt på en omhyggelig oplæring, og du vil som praktikant få ”en til en”-oplæring internt med en nuværende kollega. Du vil som praktikant udvikle en omfattende forståelse af branchen, hvordan et reklamebureau arbejder, samt erfaring i de forskellige afdelinger i et reklamebureau. Du vil også have mulighed for at arbejde med projektledelse, herunder at styre dine egne små interne projekter fra start til slut.

 

 

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 3 måneder

Kriterier

Solidt kendskab til engelsk både skriftlig og mundtligt, uddannelse inden for service, event eller marketing, du skal være jordnær og bekymre dig om, hvad du gør, og hvem du arbejder med og for.

Tilskud

Efter aftale

Lokation

Sydney, Australien

Ansøgningsfrist

Senest 3 måneder før planlagt praktikstart

Reference ID

AUSY010

Kategori
Australien