Udlandspraktik

Udlandspraktik kan være vejen til drømmejobbet. Vil du kickstarte din internationale karriere, kan Studysea hjælpe dig med praktik i Australien, Irland eller USA.

praktik i sydney australien

Praktik i Australien

Via vores samarbejdspartner, kan Studysea hjælpe dig med at finde en praktikplads i Australien. Vil du forbedre dit engelsk, anvende lært teori i praksis og have mulighed for at rejse rundt i det natursmukke kontinent Down Under, så læs mere om dine muligheder for praktik i Australien via Studysea.

 

praktik i dublin irland

Praktik i Irland

Via vores samarbejdspartner, kan Studysea hjælpe dig med at finde en praktikplads i Dublin i Irland. Gå på opdagelse i øens smukke naturlandskab eller udforsk resten af Storbritannien. Vil du opnå unik erfaring ved at kombinere teori med praksis og samtidig forbedre dit engelsk så læs mere om dine muligheder for praktik i Irland.

 

praktik arbejde i usa

Praktik/arbejde i USA

Drømmer du om at arbejde i USA, kan Studysea hjælpe dig, via vores amerikanske samarbejdspartnere. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads i USA eller med at få visum hvis du allerede har fundet en praktikplads. Du kan også, ved at studere et kortere eller længere uddannelsesprogram, optjene retten til at arbejde et år i USA efter dine studier. Vi har forskellige muligheder alt efter dit uddannelsesniveau.