Udlandspraktik

Udlandspraktik kan være vejen til drømmejobbet. Vil du kickstarte din internationale karriere, kan Studysea hjælpe dig med praktik i Asien, Australien, Irland, USA eller et helt femte sted i verden.

praktik i sydney australien

Praktik i Australien

Via vores samarbejdspartner, kan Studysea hjælpe dig med at finde en praktikplads i Australien. Vil du forbedre dit engelsk, anvende lært teori i praksis og have mulighed for at rejse rundt i det natursmukke kontinent Down Under, så læs mere om dine muligheder for praktik i Australien via Studysea.

 

praktik i ho chi minh city vietnam

Praktik i Vietnam

Studysea formidler praktik til danske og internationale virksomheder i Vietnams største by – Ho Chi Minh City. Vietnam er en af verdens hurtigstvoksende økonomier og landet er på kort tid blevet en populær rejsedestination for danske turister som vil opleve landets smukke natur, spændende kultur og fantastiske mad. Læs mere om dine muligheder for praktik i Vietnam via Studysea.

 

praktik arbejde i usa

Praktik/arbejde i USA

Drømmer du om at arbejde i USA, kan Studysea hjælpe dig, via vores amerikanske samarbejdspartnere. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads i USA eller med at få visum hvis du allerede har fundet en praktikplads. Du kan også, ved at studere et kortere eller længere uddannelsesprogram, optjene retten til at arbejde et år i USA efter dine studier. Vi har forskellige muligheder alt efter dit uddannelsesniveau.

 

praktik i dublin irland

Praktik i Irland

Via vores samarbejdspartner, kan Studysea hjælpe dig med at finde en praktikplads i Dublin i Irland. Gå på opdagelse i øens smukke naturlandskab eller udforsk resten af Storbritannien. Vil du opnå unik erfaring ved at kombinere teori med praksis og samtidig forbedre dit engelsk så læs mere om dine muligheder for praktik i Irland.

 

praktik i dubai

Global Hospitality

Vil du i praktik andre steder og læser du til serviceøkonom eller lignende?

 

Global Hospitality Praktikpakke

Er du studerende inden for service, hotel og turisme har vi netop introduceret en Global Hospitality Praktikpakke. Pakken er skræddersyet til serviceøkonomer og andre hospitality studerende og du får kost og logi inkluderet!

 

praktik i udlandet verden

Global Placement

Vil du i praktik andre steder? Denne praktikpakkeløsning dækker det øvrige verden.

 

Global Placement Praktikpakke

Vil du i praktikophold uden for landets grænser og er du åben for hele verden, så er vores Global Placement Praktikpakke måske noget for dig. Via denne pakke hjælper vi dig med at finde en praktikplads, men du står selv for alle forberedelserne efterfølgende. Vi kalder det vores do-it-yourself løsning og prisen reflekterer selvfølgelig dette.

 

Se ledige praktikpladser i udlandet

Se vores praktikvideo

Se infovideo om praktikpakkerne