fbpx

Study abroad i Australien på University of the Sunshine Coast

Læs på University of the Sunshine Coast i et halvt eller helt år. Du kan enten tage på studieophold som en del af din videregående uddannelse eller du kan læse spændende fag i dit sabbatår. Nyd den smukke natur, det gode vejr og en fed livsstil imens du læser på et anerkendt australsk universitet.

Perfekt beliggenhed

study abroad university of the sunshine coast

Sippy Downs, Queensland, Australien

University of the Sunshine Coast’s hovedcampus ligger i Sippy Downs tæt på hvide sandstrande, smuk natur, caféer, restauranter, underholdning, attraktioner, markeder og meget mere. UniSC er bygget på et vildtreservat hvor der hopper kænguruer rundt på campus og den gennemsnitlige dagstemperatur er 28 grader i januar og 20 grader i juli. UniSC har også en campus i Brisbane, som ligger 90 km fra Sippy Downs.

Anerkendt universitet

study abroad usc

University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast (UniSC) er kendt for at have et fremragende studiemiljø, første-klasses support services, moderne faciliteter, professionel undervisningspersonale og uddannelser af høj kvalitet. Med 12.500 studerende, hvoraf 10% er internationale fra 69 forskellige lande, får du en rigtig australsk universitetsoplevelse. Med studieafgiften og leveomkostningerne taget i betragtning er UniSC et af de mest prisvenlige steder i Australien at studere.

Mange studiemuligheder

study abroad sabbataar university sunshine coast

Studiemuligheder

Læs spændende fag inden for bl.a. Sports Studies, Tourism, Leisure & Event Management, Recreation & Outdoor Environmental Studies, Civil Engineering, Mechanical Engineering, Law, Business, Communication og meget mere. Udover at få en eksamensudskrift som dokumentation på gennemførte fag, har du på UniSC yderligere mulighed for at få et diploma hvis du vælger dine fag fra universitetets diploma programs. Så kan du pynte CV’et med lidt ekstra samt sætte en hat på hovedet når du dimitterer.

Økonomi

Vidste du at du kan finansiere et meritgivende studieophold i udlandet via udlandsstipendium fra staten?

Meritgivende studieophold

Læs fag på UniSC som du kan få godkendt af dit uddannelsessted i Danmark. Når du søger ind som study abroad studerende på UniSC er der ingen begrænsning på antallet af studiepladser og ingen karakterkrav (udover engelskkrav). Ved meritgivende studieophold, kan du få udlandsstipendium med til at hjælpe med finansieringen.

Adgangskrav

Indskrevet på en videregående uddannelse + opfylde engelskkravene dvs. 7 i Engelsk A, 9 i Engelsk B eller 10 i Engelsk C fra gymnasiet (opfylder du ikke dette kan du tage en gratis engelsk test på Studysea’s kontor)

Uddannelsens længde

Læs et eller to semestre (et semester = ca. 4 måneder)

Sabbatår med universitetsstudier

Sammensæt dit eget studieprogram med fag fra forskellige uddannelser. Find ud af hvad der interesserer dig. Et sabbatår med universitetsstudier i udlandet kan være med til at styrke din kvote 2 ansøgning og optimere chancerne for at blive optaget på drømmestudiet i Danmark. Bliver du forelsket i UniSC, kan du læse videre på en hel bacheloruddannelse og søge om merit for de fag du allerede har læst.

Adgangskrav

Gennemført en gymnasial uddannelse + opfylde engelskkravene dvs. 7 i Engelsk A, 9 i Engelsk B eller 10 i Engelsk C fra gymnasiet (opfylder du ikke dette kan du tage en gratis engelsk test på Studysea’s kontor)

Uddannelsens længde

Læs et eller to semestre (et semester = ca. 4 måneder)

Finansieringsmuligheder

Det er ikke muligt at søge udlandsstipendium eller SU til studieophold som ikke indgår i en videregående uddannelse. Du kan søge legater fra private fonde.

Diploma

Et diploma består af 8 fag inden for en bestemt disciplin (fx business, social sciences, communication m.m.). Du kan læse et diploma efter gymnasiet eller du kan læse det under et meritgivende studieophold. Udover en karakterudskrift får du et rigtigt diplom i hånden som du kan skrive på CV’et.

Adgangskrav

Gennemført en gymnasial uddannelse + opfylde engelskkravene dvs. 7 i Engelsk A, 9 i Engelsk B eller 10 i Engelsk C fra gymnasiet (opfylder du ikke dette kan du tage en gratis engelsk test på Studysea’s kontor)

Uddannelsens længde

9 måneder (2 semestre) eller blot et semester hvis du får merit for fag du allerede har gennemført på en videregående uddannelse i Danmark

Finansieringsmuligheder

Hvis studiet indgår i din videregående uddannelse kan du både søge SU og udlandsstipendium.

Ansøgningsfrist

Søg senest 1. oktober for start i semester 1 (februar)

Søg senest 1. marts for start i semester 2 (juli)

Kontakt Studysea for hjælp til ansøgningen

Studiestart

2 gange om året (februar eller juli)

Studieafgift pr. semester

Studieafgiften afhænger af om du vil læse fag på bachelor- eller kandidatniveau. Ligeledes er studiegiften anderledes hvis du vil læse et diplomprogram.

Find opdaterede priser her.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.

Bo i lækre studieboliger

Vil du bo på campus sammen med andre UniSC-studerende? Vælg mellem tre lækre studieboligkomplekser som alle ligger tæt på campus. Swimming pool, tennisbaner, basketball, pool bord og bordtennis er blot nogle af de faciliteter du kan underholde dig med i fritiden. Og så er der selvfølgelig også stranden og den smukke omkringliggende natur.

Læs mere om University of the Sunshine Coast.