fbpx

Hel uddannelse

Ved at læse en hel uddannelse i udlandet åbner du op for et hav af spændende muligheder. Her er information til dig som overvejer at læse en hel uddannelse i udlandet.

Efter gymnasiet

Hvis du har gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende, kan du søge ind på f.eks. en bacheloruddannelse på et universitet i udlandet.

Kandidat/Master

Hvis du har gennemført en bachelor eller professionsbachelor, kan du søge ind på en masteruddannelse (kandidat) i udlandet.

Top-up bachelor

Hvis du har gennemført en erhvervsakademiuddannelse kan du søge ind på en top-up bachelor i udlandet.

Hvorfor vil du læse i udlandet?

Der kan være mange årsager til hvorfor nogle vælger at tage en hel uddannelse i udlandet. Find ud af hvad din motivation er, tag en uforpligtende snak med vores studievejledere, så kan vi sammen finde en løsning der passer bedst til dig.

 

Hvad er min plan efter afsluttet uddannelse?

Vil du fortsætte med at arbejde i det land du studerer i, et andet sted i verden eller i Danmark? Vær sikker på at den uddannelsen du læser også kan bruges når du vender hjem. Husk på, at visse professioner kan kræve en licens der kun kan opnås ved at have gennemført en uddannelse i det pågældende land. Vil du arbejde i udlandet et par år skal du også være opmærksom på de regler og procedurer der er for at få arbejdstilladelse efter afsluttet uddannelse. Lad os vide hvad dine intentioner er, så vi kan hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

 

Hvad skal du vide før du vælger uddannelse?

Læs vores inspirerende artikelserie om Kandidat i Udlandet.

 

Hvad med økonomien?

Læs hvordan du kan finansiere en hel uddannelse i udlandet.

Kandidat i udlandet?

Der er mange fordele ved at læse en kandidat i udlandet. En kandidat, kaldes i udlandet en master, og den tager typisk et til to år at gennemføre i udlandet. Søger du ind på en master i udlandet, har du ofte mange flere muligheder end i Danmark. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser for dine muligheder i udlandet og Studysea er her for at guide dig igennem dem. Er du nysgerrig på at vide mere, så se dette webinar hvor Mickey fortæller om de universiteter du kan søge ind på, finansieringsmuligheder og meget mere.

Få mere information her

Kom godt fra start. Få gratis rådgivning nu via Studysea.