fbpx

Study abroad i Singapore

study abroad curtin singapore udveksling studysea

Study abroad i Singapore

Tag på study abroad ophold i Singapore. Oplev den fascinerende asiatiske metropol og østat imens du studerer på Curtin University i Singapore. Du kan starte tre gange om året og Studysea kan gratis hjælpe dig med ansøgningen.

 

Er du til storby, shopping, glamour, tropisk klima og fantastisk mad, så er Singapore stedet hvor du kan opleve det hele. Singapore er både en by og et land. Det er et powerhouse for moderne teknologi, innovation og research og så har de verdens næsttravleste industrihavn. Alt dette skaber et helt unikt miljø for studerende, da det du læser om, kan opleves lige uden for klasseværelset der hvor de er allerbedst til det.

Sammensæt dit eget studieprogram på Curtin Singapore

Curtin Singapore hører under det australske Curtin University (hovedcampus i Perth), som rangerer blandt verdens top 2%. På Curtin University i Singapore kan du f.eks. læse fag inden for business, logistik, supply chain, marketing eller management. Følg populære fag som brand managementdigital communication managementpurchasing and procurement og retail marketing and distribution. Eller skræddersy dit eget unikke studieprogram ved at læse destinations-specifikke fag som Asian management, employee relations in Singapore og industrial relations in Asia-Pacific.

smuk udsigt singapore study abroad

Landscape of the Singapore financial district

Curtin er et oplagt valg til business

Curtin Business School er akkrediteret af AACSB og hører dermed til blandt de kun 5% af verdens business schools som har opnået denne prestigefyldte akkreditering. Curtin er ligeledes blandt verdens 50 bedste universiteter af universiteter som er under 50 år. Campusset i Singapore er et mindre campus med godt 1.600 studerende, hvilket giver dig god mulighed for at sparre med undervisere og medstuderende. Som en af de fire asiatiske tigere har Singapore tiltrukket mange af verdens største multinationale selskaber hvor mange af Curtins alumni i dag arbejder. Singapore er en rigtig fed by med et unikt expat miljø. Alle taler engelsk og du vil få gode muligheder for at skabe dig et netværk Sydøstasiens og en af verdens finansielle og kommercielle brændpunkter.

Søg ind på Curtin Singapore

Overvejer du at søge ind på Curtin Singapore, så kontakt Studysea for gratis studievejledning og hjælp til ansøgningen. Curtin Singapore har tre semestre om året og du kan dermed starte i februar, juli eller november. De fleksible ansøgningsfrister betyder at du kan søge så sent som en måned før planlagt studiestart, men vi anbefaler dig altid at søge tidligt og gerne 4-5 måneder før planlagt start så du har god tid til de praktiske forberedelser. Læs mere om Curtin Singapore.

Husk at søge udlandsstipendium

Husk at du kan få udlandsstipendium med fra staten til helt eller delvist at finansiere studieafgiften på Curtin Singapore når du læser et meritgivende studieophold eller en hel uddannelse på kandidatniveau (masteruddannelse). Kontakt Studysea for mere info og en budgetskabelon, som kan give dig et overblik over de udgifter du kan forvente gennem dit uddannelsesforløb.