fbpx

7 gode grunde til at studere på California State University San Marcos – North County San Diego

7-gode-grunde-til-at-studere-paa-csusm-san-diego

7 gode grunde til at studere på California State University San Marcos – North County San Diego

Studér i solrige Californien, tæt på San Diego på det anerkendte California State University San Marcos. Her får du 7 gode grunde til hvorfor du lige netop skal vælge at studere på CSUSM.

 

1. Beliggenheden i San Diego County

CSUSM har et super lækkert og smukt campus som ligger på en bakketop i San Diego forstaden San Marcos. Du er tæt på smuk natur og fantastiske sandstrande som den verdenskendte surf spot Swami’s beach i Encinitas som er en af USA’s bedste surferbyer. Skulle du få lyst til at udforske en af USA’s mest populære storbyer er du kun 35 minutters kørsel fra Downtown San Diego mod syd eller 90 minutter fra Los Angeles mod nord.

2. Bedst til prisen

At studere i USA kan være forbundet med store udgifter, men sådan er det heldigvis ikke på CSUSM. CSUSM har den laveste studieafgift blandt alle universiteter i San Diego! Får du udlandsstipendium med fra Danmark, kan du indenfor visse studieområder få hele studieafgiften dækket.

3. Perfekt valg til study abroad ophold

Skal du afsted på et studieophold som del af din danske uddannelse er CSUSM det perfekte valg. Det skyldes bl.a. en nem ansøgningsproces og at du på forhånd ved hvilke fag du bliver tilmeldt. Modsat mange andre universiteter i Californien hvor man først ved ankomst bliver tilmeldt fag. På den måde sikre du dig på CSUSM at du får de fag din uddannelsesinstitution i Danmark har forhåndsgodkendt dig til.

4. En del af California State University

CSUSM er et af 23 campusser i California State University systemet. CSU systemet er det største 4-årige offentlige universitetssystem i USA og har tæt på en halv million studerende indskrevet. Alle kender CSU og anerkendelse af navnet kommer dig til gode som studerende på CSUSM.

5. Lækre studieboliger

På CSUSM har du gode muligheder for at få en lækker studiebolig. Universitetet tilbyder to unikke lejlighedskomplekser for studerende – University Village Apartments og QUAD. De fuldt møblerede, moderne lejligheder tilbyder eget eller delt værelse. Faciliteterne på hvert kompleks omfatter bl.a. kreative områder, fitnesscenter og pool område. Så der er god mulighed for at tage sig en dukkert imellem lektielæsningen.

6. Stort udvalg af fag og uddannelser

På CSUSM kan du læse en hel uddannelse på bachelor-, eller kandidatniveau eller du kan læse et til to semestre, enten som del af din uddannelse eller i dit sabbatår. Du kan læse medievidenskab, psykologi, økonomi, samfundsvidenskab, supply chain management, bioteknologi, ingeniør, marketing og meget meget mere. Når du har læst et år på CSUSM kan du også arbejde i USA i op til et år. Det er en glimrende måde at få testet dine nye kompetencer i erhvervslivet og give dit CV et boost.

7. Varmt klima året rundt

I San Marcos er klimaet subtropisk som ved Middelhavet. De varme, tørre somre og milde vintre gør at vejret opleves varmt hele året rundt. Udnyt stranden til at surfe eller solbade – også om vinteren! Det indbydende vejr tiltrækker bl.a. vandrere og cyklister som nyder San Marcos’s 63 mil lange stisystem. Stisystemet og de naturlige omgivelser er perfekt til udendørssport, sociale sammenkomster og grillaftener under solnedgangen.

Mød CSUSM i København

Kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder for at blive optaget på California State University San Marcos? Fredag d. 4. oktober 2019, har vi inviteret universitetets repræsentant til Danmark hvor vi afholder et infomøde i København sammen med to andre amerikanske universiteter. Du kan gratis deltage i dette inspirerende infomøde, men husk at tilmelde dig da vi har et meget begrænset antal pladser. Læs mere om infomødet og tilmelding. Kan du ikke vente eller kan du ikke deltage i infomødet, så tag kontakt til Studysea i dag for gratis hjælp og vejledning. Vi er officiel repræsentant i Danmark for CSUSM og kan hjælpe dig igennem hele vejlednings- og ansøgningsforløbet. På universitetsprofilen kan du også finde meget mere info om CSUSM.