fbpx

Få stort stipendium til Hawaii Pacific University via Studysea

Få stort stipendium til Hawaii Pacific University via Studysea

Drømmer du om at studere i udlandet i et dejligt varmt klima med smukke landskaber, hvide sandstrande og en spændende amerikansk, asiatisk og polynesisk kultur? Så er Hawaii Pacific University i Honolulu det oplagte valg. Lige nu kan du spare rigtig mange penge på et study abroad ophold på Hawaiis største private universitet.

 

Hawaii Pacific University (HPU) er et af de meget få universiteter i USA som har fysisk undervisning på campus under coronapandemien og det gør det lige nu til et af vores mest populære universiteter at søge ind på. Hawaii er i skrivende stund en af de amerikanske delstater som har færrest tilfælde af Covid-19. Med delstatens placering som den mest isolerede øgruppe i verden, er der gode forudsætninger for at holde kontrol med indrejsende. Med en godkendt negativ coronaprøve, kan man ligeledes undgå den obligatoriske karantæne ved indrejse. Alt dette, har gjort HPU et oplagt valg for studerende som vil på studieophold i disse uforudsigelige coronatider.

Study abroad til under halv pris

For at det ikke skal være nok, så får alle studerende som optages på HPU via Studysea, nu også automatisk et stort stipendium (scholarship). Efter fratrukket stipendie kommer studieafgiften helt ned på 7.000 dollars for et semester. Det er under halv pris af universitetets normale studieafgift som p.t. er 14.400 dollars for et semester på bachelorniveau. Indtil videre tildeles stipendiet studerende som optages på forårssemestret 2021, efterårssemestret 2021 og forårssemestret 2022 for både fag på bachelorniveau og kandidatniveau. HPU er i forvejen kendt for at være et af USA’s “best value” universiteter og nu får du endnu mere værdi for pengene. Stipendiet tildeles ikke studerende som søger ind på en hel uddannelse, men her er det også muligt at få stort stipendie bl.a. til uddannelser på bachelorniveau. Kontakt Studysea i dag hvis du ønsker at søge ind på HPU. Husk vores hjælp er helt gratis og vi guider dig naturligvis gennem hele forløbet.

 

Study abroad, minder om udveksling og er for dig som vil læse fag i 1-2 semestre enten som del af din uddannelse eller i dit sabbatår. Læser du som del af din uddannelse, kan du yderligere få både SU og udlandsstipendium med fra staten til finansieringen. Kontakt os gerne for mere info og vejledning.