fbpx

Hawaii Pacific University

Læs på Hawaii Pacific University som er Hawaiis førende private universitet og et af USA’s mest internationale.

4998

Studerende

12

Studerende pr. underviser

80

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Hawaii Pacific University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

Hawaii Pacific University

 

Hawaii Pacific University er et privat, non-profit universitet beliggende i den amerikanske delstat Hawaii. Universitetet har 5.000 studerende som kommer fra mere end 80 forskellige lande samt USA’s 50 delstater. Hawaii Pacific University har i adskillige år været USA’s mest populære universitet for danske, svenske og norske studerende. Som et privat amerikansk universitet, beliggende i en af verdens mest attraktive turistdestinationer, tilbyder HPU akkrediterede kvalitetsuddannelser i et personligt miljø med små klassestørrelser hvor der er fokus på den enkelte studerende. Universitetet er især kendt for studier inden for turisme, marinbiologi, kommunikation og business.

 

Studiemiljø

 

Forestil dig kridhvide sandstrande med krystalblåt vand og svajende palmetræer, så har du Hawaii. Hawaii er et ægte paradis som tiltrækker turister fra hele verden inklusiv Hollywood kendisser og den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, som også selv er opvokset i delstaten. Hawaii er USA’s 50. delstat og har en befolkning på 1,4 millioner mennesker. Tag på vandretur i bjergene og se vandfald, surf på Waikiki Beach, dyk med hajer i Stillehavet eller se hvor de populære TV-serier som Hawaii Five O og Lost er optaget. Naturen i Hawaii er enestående, og imens du følger studier på Hawaii Pacific University er du aldrig mere end et stenkast fra den. I 2015 åbnede universitetet et helt nyt campus i det berømte Aloha Tower Marketplace som ligger helt ud til vandet i Downtown Honolulu. Her har studerende også mulighed for at bo i attraktive studieboliger på en af byens bedste adresser. Honolulu er hovedstaden og ligger på øen Oahu som har lige under en million indbyggere.

 

Besøg Hawaii Pacific University’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Hawaii Pacific University

 

På Hawaii Pacific University kan du læse som study abroad eller sabbatårs studerende i 1-2 semestre eller hele bachelor- eller masteruddannelser (kandidat). Som Hawaiis største private universitet, kan du finde spændende fag og uddannelser inden for mange fagområder. Universitetets uddannelser er organiseret under følgende seks fakulteter:

 

 • College of Business
 • College of Health and Society
 • College of Liberal Arts
 • College of Natural and Computational Sciences
 • College of Professional Studies
 • School of Nursing

 

Udfold sektionerne forneden for mere information om dine studiemuligheder.

Study abroad (studieophold)

Study abroad (Semesterophold) på HPU

 

Study abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved study abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af Studysea’s partneruniversiteter, får du gratis hjælp af Studysea gennem ansøgningsprocessen. Se uddybning på vores side om udveksling og study abroad.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, skal du vælge fag fra de forhåndsgodkendte faglister. Hvis ikke faglisten for det semester du skal afsted er tilgængeligt endnu, skal du vælge senest tilgængelige tilsvarende semester. Fx, hvis du skal afsted et efterårssemester, skal du vælge senest tilgængelige Fall. Se faglisterne forneden:

 

 

For senest tilgængelige lister, besøg HPU’s website og se under sektionen Pre-approved course lists.

Finder du ikke fag du kan få godkendt, på de forhåndsgodkendte lister, er det muligt at anmode om tilladelse til at følge andre fag. Du kan søge efter fagene i denne søgefunktion. Dernæst kan du sende fagkode og fagtitel til Studysea, som derefter kan tjekke med universitetet om du kan få tilladelse til at følge disse fag.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på i uddannelsen. Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis marketing (MKTG). Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget normalt er undervist på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3, vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6).

 

Eksempelvis: MKTG1027– Principles of marketing (Principles of marketing, Marketing, 1.år – 1 og 2 semester)

Kandidatstuderende kan kun tage kandidatfag med talkoderne startende med et 6 tal.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau eller 9-12 credits på kandidatniveau på Hawaii Pacific University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Hawaii Pacific University giver 3 credits.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Søg efter og download de detaljerede fagbeskrivelser (course syllabus) her. Vi anbefaler at du benytter senest tilgængelige hvis du søger forhåndsgodkendelse af fag ved din danske uddannelsesinstitution. Er der ingen fagbeskrivelse for det semester du søger, så prøv at søg igen under et tidligere semester.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du sabbatårs studerende, skal du vælge fag fra de forhåndsgodkendte faglister. Hvis ikke faglisten for det semester du skal afsted er tilgængeligt endnu, skal du vælge senest tilgængelige tilsvarende semester. Fx, hvis du skal afsted et efterårssemester, skal du vælge senest tilgængelige Fall. Se faglisterne forneden:

 

 

For senest tilgængelige lister, besøg HPU’s website og se under sektionen Pre-approved course lists.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på i uddannelsen. Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis marketing (MKTG). Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget normalt undervises på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Som sabbatårs studerende, med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefales du at søge fag på intro niveau, dvs. fag som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det er i sidste ende op til universitetet hvilke fag de godkender dig til.

 

Eksempelvis: MKTG1027– Principles of marketing (Principles of marketing, Marketing, 1.år – 1 og 2 semester)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau på Hawaii Pacific University svarer som regel til 30 ECTS, hvilket er det normale at læse som fuldtidsstuderende i Danmark på et semester. De fleste fag på Hawaii Pacific University giver 3 credits. De amerikanske myndigheder kræver at internationale studerende er fuldtidsstuderende og du skal derfor, i et semester, være registreret i mindst 12 credits.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Vil du vide mere om et fag, kan du søge efter og downloade de detaljerede fagbeskrivelser (course syllabus) her. Er der ingen fagbeskrivelse for det semester du søger, så prøv at søg igen under et tidligere semester.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studieperioder

 

På Hawaii Pacific University er studieåret inddelt i to semestre og det er muligt, på de fleste uddannelser at starte i begge semestre. Semestrene forløber således:

 

 • Forårssemester: januar – maj
 • Efterårssemester: august – december

 

Hawaii Pacific University har desuden en vinter- samt adskillige sommerterminer. Hawaii Pacific University har løbende optagelse, men du anbefales at søge i god tid og gerne mindst 3 måneder før studiestart, så du har god tid til at få visum.

 

Hvad koster det at studere på Hawaii Pacific University?

 

Som dansk studerende på Hawaii Pacific University, opkræves du en studieafgift af universitetet. Studieafgiften afhænger af type ophold og uddannelse. Se fanebladene forneden for relevant info.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Dette gælder også hvis du allerede er startet på uddannelse. Ved at klikke ind her på det pågældende semester kan du se deadlines og betingelser for refusion.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr på 55 dollars hvis du søger på kandidatniveau og 45 dollars hvis du søger på bachelorniveau. Der er yderligere et pre-registration deposit som skal betales før man kan registrere sig i fag. Universitetet beder om betaling for dette ved ansøgning. Det er på visse programmer muligt at blive fritaget ansøgningsgebyret når ansøgningen indsendes via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad studieophold?

 

Study abroad studerende som optages via Studysea får automatisk et scholarship og studieafgiften pr. semester i det akademiske år 2024/25 er herefter kun:

 

 • 7.000 dollars på bachelorniveau (12-17 credits)
 • 8.000 dollars på kandidatniveau for 9 credits (3 fag) eller 11.500 dollars for 12 credits (4 fag)

 

Du kan finde mere information om universitetets normale studieafgift og øvrige gebyrer på universitetets hjemmeside.

Sabbatår

Hvad koster et semester i mit sabbatår?

 

Sabbatårs studerende som optages via Studysea får automatisk et scholarship og studieafgiften pr. semester i det akademiske år 2024/25 er herefter kun:

 

 • 7.000 dollars (12-17 credits)

 

Du kan finde mere information om universitetets normale studieafgift og øvrige gebyrer på universitetets hjemmeside.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Den årlige studieafgift i det akademiske år 2023/24, for uddannelser på bachelorniveau, er 32.520 dollars. Alle danske studerende som optages til efteråret 2024 eller foråret 2025 får et scholarship på 14.000 dollars pr. år som fratrækkes studieafgiften. Se opdateret studieafgift og øvrige gebyrer på HPU’s website.

Hel uddannelse på kandidatniveau (master)

Studieafgiften for hele masteruddannelser, afhænger af uddannelsen og du kan se satserne på HPU’s hjemmeside. Bemærk at studieafgifterne er angivet pr. credit. Som fuldtidsstuderende læser du normalt 18-24 credits pr. år. Varigheden af de enkelte masteruddannelser afhænger dels af det samlede antal credit, men også hvor mange credit du vælger at læse i hver studieperiode. Kontakt gerne Studysea for vejledning.

Studieboliger på Hawaii Pacific University

 

Danske studerende på Hawaii Pacific University har muligheden for at bo i studieboliger sammen med amerikanske og internationale studerende fra hele verden. Du kan fx på det helt nye Waterfront Lofts på Downtown campusset i Honolulu helt ned til vandet ved det ikoniske Aloha Tower. Er du til stille omgivelser og smuk natur bør du overveje Hawaii Loa Residence Halls. Mange studerende vælger også at bo i egne lejligheder ved den populære Waikiki Beach.

 

 

 

Sådan hjælper Studysea med bolig

 

Når du optages på HPU via Studysea får du adgang til en række fordele, der hjælper dig i gang med boligsøgningen:

 

 • Invitation til et pre-departure møde, hvor du kan møde andre studerende som skal afsted i samme studieperiode via Studysea. Få fx svar på praktiske spørgsmål inden afrejse, eller find dine fremtidige roommates.
 • Adgang til Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende, der skal til samme destination som dig, hvor du kan få gode råd og erfaringer, og sparre med andre.
 • Tilsendt en boligguide, der giver dig et overblik over dine muligheder, og de overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i boligsøgningen, så du kommer godt fra start.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • have gennemført og bestået en bacheloruddannelse (hvis du søger fag på kandidatniveau)
 • opfylde kravene (pre-requisites) til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

*Engelskkravene afhænger af om du søger bachelor- eller kandidatfag. Du kan opfylde engelskkravene på flere måder. Se hvordan du kan opfylde kravene på bachelorniveau og kandidatniveau.

Bemærk at study-abroad studerende på fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra gymnasiet eller kan få en anbefaling fra en underviser som bekræfter dit engelskniveau.

Sabbatår

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som sabbatårs studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene (pre-requisites) til de fag du søger ind på

 

Bemærk at sabbatårs studerende på bachelorniveau fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra gymnasiet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Hawaii Pacific University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Hawaii Pacific Universitys egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Hawaii Pacific University?

 

Kontakt Studysea, vi hjælper dig gratis med ansøgningen. Til din ansøgning skal vi bruge følgende dokumenter:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis hvis du søger fag på kandidatniveau
 • Dokumentation for at du eller din sponsor har penge nok til at dække studie- og leveomkostninger i USA (kontakt os for at få oplyst beløb)
 • Kopi af gyldigt pas
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Der er normalt et ansøgningsgebyr på USD 45-55 samt et enrollment deposit på USD 200 til Hawaii Pacific University. P.t. opkræves dette ikke og du kan kontakte Studysea for en waiver code.

Ansøgningsgebyret er ikke refunderbart.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på Hawaii Pacific University?

 

Kontakt Studysea, vi hjælper dig gratis med ansøgningen. Til din ansøgning skal vi bruge følgende dokumenter:

 

 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk* fra din gymnasiale uddannelse
 • Dokumentation for at du eller din sponsor har penge nok til at dække studie- og leveomkostninger i USA (kontakt os for at få oplyst beløb)
 • Kopi af gyldigt pas
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

*eller seneste karakterudskrift, hvis gymnasiet endnu ikke er gennemført

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Der er normalt et ansøgningsgebyr på USD 45-55 samt et enrollment deposit på USD 200 til Hawaii Pacific University. Ansøgningsgebyret er ikke refunderbart. Der er i visse perioder mulighed for at blive fritaget ansøgningsgebyr når der søges via Studysea. Kontakt os for mere info.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Hawaii Pacific University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Hawaii Pacific University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Hawaii Pacific University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Hawaii Pacific University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Didde læser master på Hawaii Pacific University

 

Didde Fyhr er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I efteråret 2022 tog hun springet og rejste til Hawaii for at forfølge drømmen om at læse videre på en kandidat på Hawaii Pacific University i Honolulu.

 

Læs hele indlægget

Derfor anbefaler jeg Hawaii Pacific University

 

Mickey Kromann-Jensen er international uddannelseskonsulent og stifter af Studysea. Han fik sin bachelor fra Hawaii Pacific University i 2006 og arbejdede fra 2009 til 2011 som Assistant Director på universitetets internationale kontor. I dag er han Hawaii Pacific University’s alumni ambassadør for Danmark og Vietnam. I dette indlæg fortæller Mickey om sin personlige oplevelse på Hawaii Pacific University.

 

Læs hele indlægget

Gode grunde til at studere på Hawaii Pacific University

Hvorfor Hawaii Pacific University via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Hawaii Pacific University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på HPU og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Vi har selv studeret på Hawaii Pacific University

 

Når du søger ind på Hawaii Pacific University via Studysea får du hjælp af Mickey som selv har studeret på Hawaii Pacific University og har et indgående kendskab og stærke relationer til universitetet, destinationen og personalet.

 

Få legatliste til Hawaii Pacific University

 

Legater fra private fonde er en fremragende måde at søge midler på til dit studieophold eller hele uddannelse på Hawaii Pacific University. Når du søger ind via Studysea får du en liste over fonde der tidligere har givet støtte til studerende på Hawaii Pacific University.

SPAR 500 KRONER PÅ REJSEFORSIKRING

 

Det en god idé at tegne en rejseforsikring. Studysea samarbejder med Gouda og vi giver dig 500 kroner i rabat hvis du bestiller din Gouda rejseforsikring via Studysea. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun studerende som har søgt ind og er blevet optaget på Hawaii Pacific University via Studysea.

Mød andre danske studerende i Hawaii

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Hawaii, kan du møde andre danske Studysea studerende. Du bliver inviteret til Facebookgruppen når du er blevet optaget på universitetet.

Spar over 50% på studieafgiften

 

Study abroad og sabbatårs-studerende som optages via Studysea får automatisk et scholarship og studieafgiften pr. semester er herefter kun 7.000 dollars (for fag på bachelorniveau). Det er en besparelse på over 50% som p.t. gælder for studiestart til og med spring 2025.

Studysea’s stifter er tidligere admissions director

 

Mickey Kromann-Jensen, som er stifter og daglig leder af Studysea, har udover sin bacheloruddannelse fra HPU, også arbejdet som Assistant Director of International Admissions på Hawaii Pacific University og været Alumni Ambassador for HPU i Danmark og Vietnam.

 

Hvorfor Hawaii Pacific University?

Bo og studer i Hawaii

 

Hawaii er USA’s 50. delstat og et sandt paradis. Kombinationen af sommer, sol, strand, natur, storby, søde lokale og glade turister gør Hawaii til en af verdens mest eftertragtede feriedestinationer. Som studerende på Hawaii Pacific University kan du vågne op til dette hver dag!

 

Hawaiis førende private universitet

 

Med godt 5000 studerende er Hawaii Pacific University (HPU) Hawaiis førende private universitet.

 

Mange uddannelser og fag at vælge imellem

 

På Hawaii Pacific University kan du læse fag eller hele uddannelser inden for mange fagområder. Nogle af de mest populære er Marine Biology, Business Administration (inkl. International Business og Hospitality & Tourism Management), Communication Studies, Oceanography og Psychology.

 

Imponerende “waterfront” campus med lækre studieboliger Downtown Honolulu

 

HPU’s hovedcampus ligger i Downtown Honolulu i Aloha Tower Marketplace. Her finder du mange af universitetets faciliteter og de lækre studieboliger. Campus ligger helt ud til vandet og området fungerer også som havneterminal for de mange krydstogtskibe som sejler rundt i Stillehavet og omkring Hawaii øerne.

 

Hawaii har et perfekt klima

 

Er du til sommer og varmt vejr året rundt finder du ikke noget bedre sted end Hawaii. I Honolulu er dagstemperaturen næsten konstant mellem 27 og 32 grader.

 

Internationalt studiemiljø

 

HPU har i mange år været kendt for at have et af de mest multikulturelle studiemiljøer i USA med over 600 internationale studerende fra mere end 80 forskellige lande. Hawaii Pacific University er et af de amerikanske universiteter som uddanner flest nordmænd og universitetet har generelt et stærkt alumne netværk i Skandinavien.

 

Fokus på dig som studerende

 

HPU lægger høj vægt på hver enkelt studerendes personlige oplevelse. Små holdstørrelser er med til at skabe et dynamisk undervisningsmiljø hvor du både lærer dine medstuderende og professorer at kende. Modsat mange større offentlige universiteter, benytter man på HPU sig ikke af såkaldte “teaching assistants” dvs. studenterundervisere.

 

Fremragende studiemiljø

 

HPU har et fremragende studiemiljø med omkring 50 studieklubber og foreninger på campus som du kan engagere dig i samt sjove aktiviteter som Club Carnival, Da Freakshow og Halloween Funfest.

 

Arbejd i Hawaii eller USA efter din uddannelse

 

Via Optional Practical Training (OPT) har du mulighed for at arbejde et år i USA i et job relateret til din uddannelse. Dette er en fremragende måde at supplere din teoretiske læring med erhvervserfaring.

 

HPU Sharks college sportshold

 

Læser du en hel uddannelse på Hawaii Pacific University kan du søge ind på et af universitetets sportshold. HPU Sharks konkurrerer i sportsgrene som basketball, golf, fodbold, tennis og nu også e-sport.

 

Få merit fra gymnasiet og SU med til bacheloren

 

Har du et karaktergennemsnit på 7 eller højere fra gymnasiet kan du få merit fra gymnasiet. Du kan få op til 30 credit hvilket har betydning for muligheden for at få SU, da der normalt ikke gives SU til første år af en amerikansk 4-årig bacheloruddannelse.

 

Attraktive scholarships

 

Hawaii Pacific University har attraktive scholarships til danske studerende som søger ind på et studieophold eller hel uddannelse på bachelorniveau.

Sabbatår på HPU

 

Er du færdig med gymnasiet og vil du gerne have noget usædvanligt på opleveren? Tilbring et sabbatår på Hawaii Pacific University. Kombiner studie med sol, strand og spændende oplevelser for alle sanserne.

 

Læs en kandidat på HPU

 

Læs en masteruddannelse (kandidat) i udlandet på Hawaii Pacific University. Oplev fantastiske Hawaii, få en amerikansk uddannelse og arbejd i USA et år efter uddannelsen.

 

 

Få stort stipendium til Hawaii Pacific University via Studysea

 

Drømmer du om at studere i udlandet i et dejligt varmt klima med smukke landskaber, hvide sandstrande og et spændende multikulturelt samfund? Lige nu kan du spare rigtig mange penge på et study abroad ophold på Hawaiis største private universitet.

 

Se video om Hawaii Pacific University