fbpx

Spar 20% på studieafgiften ved University of the Sunshine Coast i Australien

Spar 20% på studieafgiften ved University of the Sunshine Coast i Australien

Har inflationen og de høje priser gjort dig til tilbudsjæger, så har vi gode nyheder. Overvejer du en solrig og varm destination til at læse dit næste semester eller måske en hel uddannelse, så kan du få 20% scholarship (stipendium) på University of the Sunshine Coast i Queensland, Australien.

 

Se nyere version af denne artikel.

Sådan sparer du 20% på studieafgiften på UniSC

University of the Sunshine Coast (UniSC), sparer du 20% på studieafgiften hvis du starter i 2023 og du tager en godkendt engelsk sprogtest hvor du scorer højere end universitetets minimumskrav. Opfylder du dette, får du det såkaldte English Excellence Scholarship. Og hvad betyder det i kroner og ører? Det kommer selvfølgelig an på om du blot skal læse et semesters study abroad ophold eller om du skal læse en hel uddannelse. Hvis du f.eks. har planer om at læse en hel 3-årig bacheloruddannelse i animal ecology, snakker vi om en besparelse på over 82.000 kroner efter dagens kurs og den nuværende studieafgift. For selv om kravet er at du skal starte i 2023, så gælder dit scholarship gennem hele uddannelsen. Skal du kun læse et semester, så er det værd at overveje om du er bedre stillet med UniSC’s International Student Scholarship som er på 15% da du her kan spare udgiften til en engelsk sprogtest. Læs mere forneden. For at blive godkendt til English Excellence Scholarship skal du tage en af disse tre godkendte tests: IELTS Academic, TOEFL iBT, eller PTE. Se minimumskrav for hver test.

Spar automatisk 15% ved studiestart i 2023 via International Student Scholarship

På UniSC er der flere muligheder for at blive optaget uden en godkendt engelsk sprogtest. Udgiften til TOEFL eller IELTS-testen kan godt løbe op i et par tusinde kroner, især hvis du medregner rejseudgifter for at nå til et testcenter langt fra hvor du bor. Består du ikke testen ved første forsøg, skal du betale igen for at tage en ny test. Derfor vil det måske give mening, især for dig der kun skal læse et semester på UniSC, at “nøjes” med det såkaldte International Student Scholarship som tildeles automatisk til alle internationale studerende som optages på UniSC med start i 2023. Med dette stipendium får du 15% rabat på studieafgiften. For at blive optaget uden en formel sprogtest, skal du have bestået engelsk i gymnasiet med en karakter på minimum 7 i engelsk A, 9 i engelsk B eller 10 i engelsk C. Opfylder du ikke disse krav, kan du tage universitetets sprogtest gratis på Studysea’s kontor i Odense efter aftale. Denne består af en skrivetest, hvor du får en time til at skrive om at forudbestemt emne.

Hvad koster det at studere på UniSC?

Skal du læse en hel uddannelse på UniSC, kan du finde de publicerede studieafgifter her. Det er de priser at du kan fratrække de 15% eller 20% alt afhængigt af det scholarship du går efter. Hvis du vil læse et semester som study abroad studerende (gælder også sabbatårsstuderende), så koster et semester på:

  • Bachelorniveau 9.160 australske dollars (AUD) med English Excellence Scholarship eller 9.732,5 AUD med International Student Scholarship
  • Kandidatniveau 10.760 AUD med English Excellence Scholarship eller 11.432,50 AUD med International Student Scholarship

 

Ovenstående gælder 4 fag, hvilket svarer til et dansk semester på 30 ECTS. På bachelorniveau, er det muligt kun at læse 3 fag og i så fald kan studieafgiften komme helt ned på 6.870,40 AUD. Læs mere om de to scholarships og betingelserne på UniSC’s website.

Er du interesseret i at studere på UniSC eller vil du vide mere?

Ovenstående scholarships gør UniSC til et af de billigste australske universiteter at studere på. Derudover, gør den attraktive placering på Queenslands solskinskyst, UniSC til et meget populært valg blandt danskere. UniSC er et af de bedste universiteter i Australien for kvalitet af undervisning. Ifølge 2021 Student Experience Service er UniSC nr. 2 af offentlige universiteter i Australien og nr. 1 i Queensland for “overall educational experience”. Er du interesseret i at søge ind på UniSC kan du få gratis hjælp og vejledning via Studysea. Kontakt Studysea i dag. Læs mere om universitetet på UniSC universitetsprofilen.

Få gratis hjælp til at søge ind på UniSC via Studysea