fbpx

Drømmer du om udveksling i New Zealand? Læs på New Zealands første universitet.

Drømmer du om udveksling i New Zealand? Læs på New Zealands første universitet.

Drømmer du om at tage på udveksling i New Zealand? Studysea samarbejder med University of Otago og kan hjælpe dig med at få et study abroad semester i hus på dette verdensklasse universitet.

 

På mange måder et fantastisk universitet

University of Otago er bare imponerende og fascinerende på alle måder. De akademiske udmærkelser stadfæster sig i universitetets placering på de mange internationale ranglister. Otago er iflg. QS World University Rankings i verdens top 1%. I 8 ud af de seneste 11 år, har Otago vundet prisen “Prime Minister’s Supreme Award for Teaching Excellence” i New Zealand. Universitetet udmærker sig ikke kun på det akademiske og undervisningskvaliteten – de fysiske rammer er også helt i top. Campus og Clocktower Building er nærmest taget ud af et eventyr. Det er ikke uden grund at Times Higher Education har udnævnt det til at være et af verdens 10 smukkeste universiteter. University of Otago er New Zealands første universitet og daterer tilbage til 1869. Universitetet byder på både smukke historiske bygninger og moderne arkitektur. Med en placering på New Zealands sydlige ø i studiebyen Dunedin, får du alt hvad du kan drømme om i en pakke. Bliv udfordret fagligt, lær fra de bedste undervisere, bo og oplev Dunedin og udforsk det smukke landskab, den friske natur og dyrelivet omkring dig.

Lær mere om University of Otago på universitetsprofilen.

 

Vil du læse et semester på University of Otago?

Læser du på en videregående uddannelse, har du ofte mulighed for at krydre studielivet og styrke CV’et med et studieophold i udlandet. Måske har du lutter 12-taller og er heldig at gå på et universitet som har en udvekslingsaftale med University of Otago (dvs. AU, Aarhus BSS, CBS eller KU). I så fald, kan du måske få en af de eftertragtede udvekslingspladser som er tilgængelige via dit universitet. Kan du ikke få en udvekslingsplads, kan du stadig komme til University of Otago som study abroad studerende via Studysea. Study abroad minder om udveksling, men ved study abroad er der ingen begrænsning på antallet af studiepladser. Du behøver derfor ikke 12-taller for at få en studieplads – du skal blot opfylde adgangskravene til University of Otago (universitetet foretrækker et snit på 7). Læs mere om study abroad vs. udveksling. Husk også at der er penge at hente fra den danske stat, bl.a. i form af udlandsstipendium, når du tager på study abroad ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Kom godt fra start med Studysea

University of Otago har to semestre om året: Semester 1 løber fra februar til juni og semester 2 er fra juli til november. Ansøgningsfrist til semester 1 er 1. november og fristen til semester 2 er 1. april. Som study abroad studerende på University of Otago, kan du selv sammensætte et semester med fag som har din interesse og som du kan få meritoverført. Universitetet har et meget bredt udvalg af fag og tilbyder alt fra medicin, idræt og sundhed og biologi til kommunikation, antropologi, erhvervsøkonomi, jura, psykologi og meget mere. Overvejer du et semester på University of Otago, anbefaler vi at du kontakter Studysea og kort fortæller om hvad du studerer, hvor du studerer, dit nuværende karaktergennemsnit samt dine ønsker og krav. Der er mange ting at holde styr på, men vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt fra start og gøre processen så nem og overskuelig som muligt. Som officiel repræsentant i Danmark for University of Otago, er vores hjælp gratis.

Kom godt fra start, med vejledning og ansøgningshjælp fra Studysea.