fbpx

University of Otago

Vil du studere i smukke New Zealand? Studysea kan hjælpe dig til University of Otago som er New Zealands første universitet. Få overblik over dine muligheder her.

21000

Studerende

1869

Grundlagt

100

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på University of Otago

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Summer school

University of Otago

 

University of Otago er New Zealands første universitet (grundlagt i 1869) og er det foretrukne valg for mere end 21.000 studerende som bor, arbejder og studerer i Dunedin. Som studerende på Otago er du omgivet af ikoniske bygninger fyldt med historie, specielt skolens berømte klokketårn. University of Otago er et af landets førende forskningsuniversiteter og er også anerkendt globalt for at have forskning i verdensklasse. Universitetet er rangeret i verdens top 1% af universiteter ifølge QS World University Rankings topuniversitites. University of Otago har i alt 21.000 studerende fra mere end 100 forskellige lande. Du kan studere et bredt valg af uddannelser inden for naturvidenskab, sundhedsvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab.

 

Studiemiljø

 

University of Otago’s hovedcampus ligger i Dunedin og det er her at langt de fleste fag og uddannelser udbydes. Dunedin er en flot historisk universitetsby som emmer af læring og viden. Den er bygget på victorianske principper og modelleret efter skotske Edinburgh. Ud over at være omgivet af både skov og strand, så har Dunedin også verdens stejleste gade, Baldwin street. Campus ligger kun få minutters gang fra centrum af byen, hvor der er gode muligheder for at finde god mad, shoppe og gå i byen. Vejret i Dunedin er mildt året rundt, men du skal ikke langt uden for byen før at der bliver større udsving i vejret.

 

Som studerende i denne skønne by er du ikke langt fra den populære surferstrand St. Clair. Det er ikke kun surfere som er til at finde på denne strand – du kan nemlig spotte sæler, pingviner og søløver langs kysten. Det er også oplagt at tage på roadtrip, da du kun har fire timer til den populære by Queenstown. Queenstown er omringet af smukke bjerge og er placeret ved en sø, hvor der er rig mulighed for udendørs aktiviteter.

 

Besøg University of Otago’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på University of Otago

 

På University of Otago kan du læse et study-abroad ophold i 1-2 semestre eller hele bachelor- eller masteruddannelser (kandidat). Du kan følge spændende fag og uddannelser inden for bl.a. disse hovedafdelinger:

 

 • Division of Health Sciences
 • Division of Humanities
 • Division of Sciences
 • Otago Business School (Division of Commerce)

 

Se universitetets afdelinger og fakulteter.

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

Læs mere om dine studiemuligheder som study abroad studerende eller søg i universitets database for at finde fag. Når du søger efter fag, så husk at vælge det korrekte semester, f.eks. “First Semester” hvis det skal svare til et dansk forårssemester. Se fanen “Studiestart” her på profilen hvor vi oplyser datoer for studieperioderne. Hvis du er i tvivl om “paper code” kan du kigge på de relevante hele uddannelser som universitetet udbyder og se hvilke fag de består af (samt hvad paper code) de fag har. Vær opmærksom på fagkoderne da de angiver niveau. Du kan som udgangspunkt ikke følge fag på kandidatniveau, hvis du kun læser på bachelorniveau i Danmark. Vi har dog set undtagelser.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MANT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Fag på kandidatniveau starter med 4 eller højere i fagkoden.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

54 points på University of Otago svarer som regel til 27 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

 

De fleste fag på University of Otago giver 18 points.

 

Grundet ovenstående er det ikke ualmindeligt at studerende tager 4 fag, eller 72 points (36 ECTS) for at opfylde de hjemlige krav.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted, skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Fagbeskrivelserne findes online.

 

 1. Følg vejledningen foroven under “hvordan finder jeg fag”.
 2. Klik ind på det fag du ønsker fagbeskrivelse for.
 3. På siden for faget kan du scrolle ned til “course outline” og downloade fagbeskrivelsen.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til noget, kontakter du os bare.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Øvrige

Studieperioder

 

På University of Otago kan du påbegynde dine studier flere gange om året som study abroad studerende. Studiestart på hele uddannelser varierer. Kontakt Studysea for information om studiestart på din uddannelse. University of Otago’s akademiske år er inddelt i disse terminer:

 

 • Sommersession (vinter): Januar – februar (ansøgningsfrist 31. oktober året før ønsket studiestart)
 • Semester 1 (forår): Februar – juni (ansøgningsfrist 1. december)
 • Semester 2 (efterår): Juli – november (ansøgningsfrist 30. april)

 

Se præcise datoer i universitetets akademiske kalender.

 

Sommer og vinter er modsat af Danmark, de har derfor sommersessioner i januar-februar. Vi anbefaler at du søger ind i god tid, i forhold til overstående frister pga. visumansøgningsprocessen.

Studieafgiften (tuition) på University of Otago

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift fra universitetet. Læs mere om studieafgiften under de enkelte faneblade forneden.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Study abroad (studieophold)

Som study abroad studerende på Otago, bliver du opkrævet en studieafgift. Studieafgiften pr. semester i 2023 er:

 

 • 13.200 newzealandske dollars (NZD)

 

Læs mere om studieafgifterne og forventede leveomkostninger som study abroad studerende på University of Otago.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Studieafgiften for de enkelte uddannelser varierer. Læs mere om studieafgiften for hele uddannelser på universitetets hjemmeside. Er du i tvivl, så kontakt Studysea.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studieafgiften for de enkelte uddannelser varierer. Læs mere om studieafgiften for hele uddannelser på universitetets hjemmeside. Er du i tvivl, så kontakt Studysea.

Øvrige

Studieafgiften for Summer School er i 2022:

 • 3.300 newzealandske dollars (NZD) pr. fag (du må højst læse to fag)

 

Se opdateret studieafgift på universitetets website.

Universitetets studieboliger

 

Når du optages på University of Otago er du sikret et sted at bo, såfremt du søger igennem universitetet. De har bl.a. 15 forskellige colleges samt 150 lejligheder, hvoraf sidstnævnte er reserveret specifikt til internationale study abroad studerende. Du kan også vælge selv at finde et sted at bo uden for campus.

 

Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig. Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på University of Otago via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i New Zealand.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

Du skal opfylde følgende for at blive optaget som study-abroad studerende:

 

 • have gennemført mindst et års studier på din videregående uddannelse inden udrejse
 • have et karaktergennemsnit på mindst 7 på den nye karakterskala eller tilsvarende (ansøgere med et lavere karaktergennemsnit kan stadig tages i betragtning – kontakt Studysea)
 • opfylde engelskkravene*

 

*Bemærk at study abroad studerende fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for engelsk sprogtest såfremt du har mindst 6 i engelsk A eller 9 i engelsk B fra gymnasiet. Dine karakterer fra gymnasiet kan kun bruges, hvis de ikke er mere end 5 år gamle. Har din uddannelsesinstitution en udvekslingsaftale med University of Otago, kan du opfylde engelskkravet ved at få din uddannelsesinstitution til at udfylde en English Language Proficiency Statement for Exchange Students eller ved at din underviser dokumenterer, at dit engelskniveau lever op til Otago’s engelskkrav. Se hvilke udvekslingsaftaler University of Otago har i Danmark i sektionen “udveksling” forneden.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University of Otago, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. University of Otago har i Danmark udvekslingsaftaler med CBS, Aarhus Universitet og Københavns Universitet.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne normalt tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det University of Otagos egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Øvrige

Der gælder samme adgangskrav til Summer School som for study abroad. Se sektionen Study Abroad foroven.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på University of Otago?

 

Vil du søge ind som som study abroad studerende på University of Otago, kan Studysea gratis hjælpe dig med ansøgningen. For at søge ind skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (link til online ansøgning rekvireres ved Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Guide som forklarer karakterskalaen der bliver brugt på din uddannelsesinstitution
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at modtage link til upload af dokumenter.

 

ANSØGNINGSGEBYR

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad for studerende som søger igennem Studysea.

 

ANSØGNINGSFRISTER

 

 • Studiestart i semester 1 (tilsvarende dansk forårssemester): 1. oktober
 • Studiestart i semester 2 (tilsvarende dansk efterårssemester): 1. marts
 • Summer school (januar-februar): 31. oktober

 

Kontakt Studysea, vi hjælper dig gratis med ansøgningen.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Otago kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Otago kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på

Øvrige

Kontakt Studysea for hjælp til at søge ind på Summer School på University of Otago.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University of Otago, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. I Danmark har CBS, Aarhus Universitet og København Universitet en udvekslingsaftale med University of Otago. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Bliver du ikke tildelt en udvekslingsplads, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det University of Otagos egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad. Vil du søge en udvekslingsplads skal du søge igennem dit uddannelsessted.

Gode grunde til at læse på University of Otago

Hvorfor University of Otago via Studysea?

GRATIS OG KOMPETENT VEJLEDNING

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for University of Otago. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejledede dig om dine studiemuligheder på Otago og hjælpe dig med din ansøgning. Vi gør det nemt og overskueligt.

SPAR 500 KRONER PÅ REJSEFORSIKRING

Det er en god idé at tegne en rejseforsikring. Studysea samarbejder med Gouda og vi giver dig 500 kroner i rabat hvis du bestiller din Gouda rejseforsikring via Studysea. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun studerende som har søgt ind og er blevet optaget på University of Otago via Studysea.

Mød andre danske studerende i New Zealand

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i New Zealand, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

 

Hvorfor University of Otago?

New Zealands ældste universitet

University of Otago er New Zealands første universitet og blev etableret i 1869. De gamle historiske campusbygninger gør oplevelsen som studerende helt unik.

 

Læs spændende fag eller uddannelser

På University of Otago kan du læse spændende fag og uddannelser inden for f.eks. business, media, film and communication, New Zealand orienterede fag, environmental, marine and earth sciences, human health, nutrition and biomedical sciences, psychology and neuroscience, recreation, sport and exercise science og meget meget mere.

 

University of Otago ligger centralt i Dunedin

Campus er placeret centralt i Dunedin, blot 10 minutters gang fra Dunedins pulserende centrum som byder på shopping, caféer og alt det man har brug for.

 

Dunedin er en fed studieby

25.000 af Dunedins 130.000 indbyggere er studerende og uddannelse er byens hovedfokus. Du kan bo i nabokvarterer som primært er beboet af studerende. Det giver en fed oplevelse både på og uden for campus og fremragende muligheder for at udvide dit netværk. Dunedin er også tæt på New Zealands berømte naturlige miljøer fra smukke sandstrande med pingviner, til vinmarker, sneklædte bjergtoppe, imponerende fjorde og gletchere som vælter gennem uberørte subtropiske regnskove. Den sydlige del af Sydøen er perfekt til den eventyrlystne studerende.

 

University of Otago er blandt verdens bedste

Discipliner som University of Otago er bedst til i verden ifølge QS World University Rankings by Subject 2017 er: Sports-Related Subjects (nr. 7), Anatomy & Physiology (nr. 24), Dentistry (nr. 29), Archaeology (nr. 40), Development Studies (nr. 44) og Life Sciences & Medicine (nr. 66).

 

Ringenes Herre landet

New Zealand er landet hvor bl.a. Ringenes Herre blev optaget. Oplev fantastisk smuk uberørt natur, regnskove, fjorde, vulkaner, varme kilder og smukke gyldne sandstrande.

 

Mød de venlige Kiwi’er

De lokale i New Zealand kaldes “Kiwis” og er venlige og gæstfrie mennesker som tager godt imod turister og internationale studerende. New Zealand er en tidligere britisk koloni og den europæiske indflydelse er stadig stærk.

 

Masser af udendørsaktiviteter

I New Zealand kan du surfe, stå på ski eller snowboard, sejle i kajak, vandre, svømme, springe i faldskærm eller bungee jump eller ridde på hest. Prøv en af aktiviteterne eller dem alle sammen på en og samme dag inden for en radius af bare 160 km.

Studiemuligheder ved Otago

I dette webinar kan du høre mere om dine studiemuligheder på University of Otago samt om destinationen. Universitetets repræsentant præsenterer Otago og Mickey Kromann-Jensen fra Studysea giver en kort intro af Studysea og offentlige og private finansieringsmuligheder.

Se video om University of Otago