fbpx

Kæmpe rabat på Hawaii Pacific University også i 2024/25 akademisk år

Kæmpe rabat på Hawaii Pacific University også i 2024/25 akademisk år

Drømmer du om at studere et semester på Hawaii Pacific University, så kan du spare over 65.000 kr. på studieafgiften når du optages via Studysea.

 

Hawaii er et sandt ferieparadis og tænk engang at bo og studere i denne eksotiske amerikanske ø-stat. Det kan Studysea hjælpe dig med at realisere. Hawaii Pacific University (HPU) er et af vores mest populære universiteter. Er du til storby, smuk og frodig natur, hvide sandstrande og havskildpadder, så er det blot nogle af de ting du kan opleve i Aloha-staten. Du kan tilmed spare en masse penge når du søger ind via Studysea.

Study abroad til under halv pris

Til dig som vil læse fag i et semester (det vi kalder study abroad), kan vi glæde dig med at alle studerende som optages på HPU via Studysea, automatisk får et stort scholarship (stipendium) som fratrækkes din studieafgift. Det betyder at studieafgiften, efter fratrukket scholarship, kommer helt ned på 7.000 dollars for et semester. Det er under halv pris af universitetets normale studieafgift, som i skrivende stund er 16.260 dollars for et semester på bachelorniveau. Det vil sige du sparer over 65.000 kroner med dagens kurs (30/10 2023)! Dette gælder for fag på bachelorniveau og op til 17 credits. Vil du læse fag på kandidat bliver studieafgiften 8.000 dollars efter fratrukket scholarship (gælder op til 9 credits). Dette scholarship tildeles til og med forårssemesteret 2025. Det tildeles ikke studerende, som søger ind på en hel uddannelse, men her er det også muligt at få stort scholarship bl.a. til uddannelser på bachelorniveau til en værdi af 14.000 dollars om året. Kontakt Studysea i dag, hvis du ønsker at søge ind på HPU. Husk vores hjælp er helt gratis, og vi guider dig naturligvis gennem hele forløbet.

 

Study abroad, minder om udveksling og er for dig som vil læse fag i 1-2 semestre enten som del af din uddannelse eller i dit sabbatår. Læser du som del af din uddannelse, kan du yderligere få både SU og udlandsstipendium med fra staten til finansieringen. Kontakt os gerne for mere info og vejledning.

Få gratis vejledning via Studysea.